рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Відбілювання зубів за 20 хвилин пропонує салон краси Desko Studio у Владивостоці

Косметична послуга освітлення зубів PearlSmile по праву має багато прихильників у всьому світі. Фото: Надано салоном Desko Studio

Косметичне освітлення зубів - безболісну процедуру під назвою PearlSmile - пропонує салон краси Desko Studio у Владивостоці. На думку генерального директора салону Ірини Дереза, білосніжна посмішка - запорука перемоги в багатьох життєвих ситуаціях, в тому числі в конкурсі Селфі з червоною помадою від топ-візажиста Росії Олени Кригін і Далекосхідного консалтингового центру "Партнер". Детальніше про процедуру PearlSmile Ірина Дереза ​​розповіла кор. РІА PrimaMedia.

- Ірино, розкажіть докладніше про процедуру PearlSmile. Чому саме її ваш салон вирішив запропонувати своїм клієнтам?

- На відміну від традиційних методів відбілювання зубів, метод косметичного освітлення зубів PearlSmile заснований на застосуванні гелю, вміст пероксиду в якому не перевищує 0,1%, і активізує світлодіодної лампи холодного світла. Ця комбінація дозволяє освітлювати зуби дбайливо і безболісно. Косметична послуга освітлення зубів PearlSmile по праву має багато прихильників у всьому світі. І на даний момент технології представлені останніми розробками від німецьких виробників, вся косметика також проводиться в Німеччині.

- Як довго триває процедура? Що в себе включає?

- Послугу PearlSmile можна порівняти з будь-якої іншої косметичної процедури.

Мінімальний час процедури освітлення зубів - 21 хвилина, максимальна - 45.

Витративши менше години і відпочивши в релаксуючому кріслі, яке, до речі, ідеально вписався в інтер'єр нашого салону, ви станете власником білосніжної усмішки і відмінного настрою.

Витративши менше години і відпочивши в релаксуючому кріслі, яке, до речі, ідеально вписався в інтер'єр нашого салону, ви станете власником білосніжної усмішки і відмінного настрою

Послуга освітлення зубів PearlSmile - 100% косметична процедура. Фото: Надано салоном Desko Studio

- Якого ефекту очікувати від даної процедури? Чи не псує вона емаль зубів?

- Косметичний освітлюючий гель PearlSmile не пошкоджує зубну емаль. Активізує холодне світло виключає зневоднення дентину і роздратування ясен. Все це робить процедуру гарантовано безболісною і доступною для всіх бажаючих.

Після першої процедури зуби освітлюються до дев'яти тонів - нейтралізується пігмент, що викликає потемніння зубної емалі.

Надалі для підтримки білого кольору зубів можна повторювати процедуру так часто, як це необхідно клієнту - ступінь освітлення для всіх індивідуальна.

Так само в асортименті нашого салону представлені засоби для домашнього догляду і експрес-процедури відбілювання зубів для мандрівників.


До і після процедури PearlSmile. Фото: Надано салоном Desko Studio

- Чи не викликає це процедура больових відчуттів?

- Послуга освітлення зубів PearlSmile - 100% косметична процедура, вона не викликає болю навіть для самої чутливої ​​емалі.

Вона не вимагає додаткового стоматологічного обладнання, медичного персоналу, не займає багато часу і є абсолютно безпечною. До того ж ціна на неї доступна практично кожному.

- Ви входите до складу членів журі конкурсу Селфі з червоною помадою від візажиста Олени Кригін і ДВКЦ "Партнер". Скажіть кілька слів напуття учасницям.

- Красива посмішка взагалі дуже допомагає в житті, особливо дівчатам. До того ж, білі зуби дозволяють носити абсолютно будь-який відтінок помади.

Від РІА PrimaMedia нагадаємо, що напередодні свого приїзду популярний топ-візажист і б'юті-експерт Росії Олена Кригіна спільно з Далекосхідним консалтинговим центром "Партнер" оголосила конкурс на краще Селфі з червоною помадою в соціальній мережі Instagram. Автори кращих знімків отримають за один з призів, серед яких: квитки на Beauty Day з Оленою Кригін від Далекосхідного консалтингового центру "Партнер", процедура червоної килимової доріжки Intraceuticals в салоні краси Desko Studio .

Умови участі в конкурсі дуже прості: потрібно опублікувати в Instagram своє фото, обов'язково з червоною помадою, з хештегом # всенакригіну до 28 вересня 2015 року. Переможці будуть оголошені 29 вересня.

Детальніше про правила конкурсу та призи читайте ТУТ . Довідки за телефоном: (423) 255-12-00.

ПОСИЛАННЯ З ТЕМИ:

Унікальна косметична процедура чекає переможницю Instagram-конкурсу у Владивостоці

Б'юті-експерт Олена Кригіна оголошує конкурс для фанаток червоних помад в Примор'ї

Beauty Day з Оленою Кригін пройде у Владивостоці

Чому саме її ваш салон вирішив запропонувати своїм клієнтам?
Як довго триває процедура?
Що в себе включає?
Чи не псує вона емаль зубів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com