Опубликованно 23.10.2017 2:28
banner4
Сучасна харчова промисловість не може обійтися без використання крохмалю. Це багатофункціональний інгредієнт широко використовується в кулінарії, а також у багатьох інших галузях.
Перш ніж ви дізнаєтеся, скільки грам в столовій ложці крохмалю, корисно знати, який продукт. Вуглеводи-це речовини, що містяться в клітинах рослин, фруктів і зерна. Доступні продукти щоденного раціону.
Є основним джерелом вуглеводів і глюкози, необхідний для нормального функціонування організму. Бере участь в обміні речовин, має властивість знижувати рівень холестерину.
Ця речовина легко перетравлюється і засвоюється організмом. Має досить високу калорійність.
Зовнішній вигляд продукту-білий порошок, що нагадує борошно. Він має кристалічну структуру. Поглинає холодну воду, не розчиняючись, але в гарячою водою стає клейкою речовиною.
Відповісти скільки грам в столовій ложці крохмалю, а також просто. Столовій ложці міститься 30 г продукта.Получіте і видах
Але щоб правильно враховувати скільки грам в столовій ложці крохмалю, потрібна інформація про те, як отримати його.
Ця речовина має здатність концентруватися в клітинах деяких рослин, з яких виділяється під час обробки. Виготовлені з таких культур, як кукурудза, картопля, пшениця, рис, соя і деякі інші.
При отриманні спосіб виробництва продукту, сировину спочатку дрібно подрібнюють, а потім багаторазово промивають за допомогою спеціального апарату. Потім крохмаль речовина відділяється від осаду, фільтрують і знову промивають. Крім того, крохмаль піддається процесу сушіння.
Лідером серед культур для видобутку цієї речовини є картопля. Цей коренеплід містить калій необхідний організму. До речі, крохмаль з картоплі також містять цей корисний мікроелемент. Крім того, вона може бути приготовлена вдома.
Кукурудзяний крохмаль має смак цього продукту. Вони замінюють картопля, якщо використання останніх небажано. Речовина, що отримується з кукурудзи, калорій трохи вище за інших. Кукурудзяний крохмаль має більш ніжний смак, часто використовується для приготування їжі, таких як молочне желе.
Пшеничного борошна або зерна також є джерелом крохмалю. Він має нейтральний смак і більш прозорий в порівнянні з деякими іншими типами. Використовується для випічки і кондитерських виробів, щоб надати текстуру і пластичність тесту.
Іншого сировини для виробництва рису і рисової муки. Ця речовина також не має яскраво вираженого смаку, тому часто використовується в харчовій промисловості. З вихідної сировини можна отримати близько 90% крахмала.Пріложеніе
Крохмаль використовується для приготування різних страв в якості згущувача, надає страві необхідну текстуру, стабільність, сталість і збереження вологи. Його додають в соуси, випічку, молочні і м'ясні продукти. Наприклад, приготування желе не може обійтися без цього чудового продукту.
Кулінарія часто використовує картоплі, пшениці, рису і кукурудзи видах.
Для приготування їжі часто потрібна інформація, скільки крохмалю в чайній ложці. Одна чайна ложка містить 10 г цієї речовини.
Описуваний продукт є універсальним матеріалом не тільки для харчової промисловості, а також для косметології, фармакології і т. Д. Так, у медичній промисловості він використовується для виготовлення таблеток, паст, мазей, при лікуванні шкірних захворювань, шлунково-кишкових розладів і інших проблем зі здоров'ям.
Для косметичних препаратів, його додають в різні засоби по догляду за шкірою і волоссям, регулює роботу сальних залоз. Також крохмаль використовується в текстильній промисловості для обробки і поліпшення якості тканин, паперу, як зміст продукту.
У повсякденному житті, на додаток до кулінарії, він використовується для додання білизни свіжості і жорсткості, а також для приготування клею - пасти.
Таким чином, крохмаль-це невід'ємна частина багатьох галузей промисловості і господарства.
banner14
Категорія: Новини Відпочинку