рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фарба Капус для волосся: палітра кольорів за номерами, фото на волоссі, каталог відтінків професіонал, студіо та інших, інструкція із застосування, розкладка

  1. Чому саме Капус
  2. Серії фарб марки
  3. Kapous Professional
  4. Kapous Studio
  5. Kapous Non Ammonia
  6. Інструкція та рекомендації щодо застосування
  7. Корисні відео

Зміна кольору локонів - це хвилюючий і відповідальний момент для жінки. Неправильно підібраний склад, погана якість фарби і непрофесіоналізм з боку перукаря призводять до досить сумних наслідків і засмучення. Творці бренду Kapous Professional постаралися максимально полегшити та убезпечити процес фарбування. Завдяки інноваційній формулі і отличительному якості з цієї крем-фарбою перетворення залишить тільки позитивні емоції, а Капус палітра допоможе зробити правильний вибір відтінку.

Чому саме Капус

Вперше про продукцію російської марки Капус стало відомо в 2001 г. Засоби для догляду і фарбування локонів швидко домоглося світового схвалення у професійних стилістів і звичайних жінок, які виконують фарбування пасом будинку. Все це завдяки відмінній якості, доступності та гарантованого досягнення бажаних результатів після використання.

Kapous - стійка крем-фарба, створена за італійською технологією. Вона пройшла перевірку якості з боку європейських і російських експертів, що помітно звужує коло сумнівів щодо якості у споживачів і професіоналів. Крім того, щоб досягти ще більших висот у застосуванні засобів Капус, компанія регулярно проводить тренінги, навчальні курси.

Читайте також: професійне фарбування в домашніх умовах з фарбами Естель .

Фарба Kapous Professional має масу переваг. Серед них приділимо увагу наступним:

  • наявність аміаку в складі кошти компенсується інноваційними поживними компонентами;
  • після фарбування крім інтенсивного і стійкого тони відзначається ефект ламінування, локони виглядають сильними і здоровими;
  • шикарна палітра Капус (більше 100 тонів) заворожує кольоровою гамою. Блондинка ви або брюнетка, шатенка або руда - для кожної завжди знайдеться відповідний варіант;
  • відмінно фарбує шевелюру, в тому числі сиві пасма;
  • стійкість кольору при регулярному використанні;
  • доступна цінова політика при високій якості;
  • підходить для домашнього та професійного використання.

Увага! Крім того, що палітра фарб Капус містить близько 115 відтінків, у вас є унікальна можливість експериментувати і отримувати нові образи, змішуючи один тон з іншим.

Варто відзначити, що професійна фарба для волосся від Капус має кілька недоліків:

  • інструкція із застосування крему-фарби надрукована на внутрішньому обороті упаковки, що не зовсім зручно;
  • крем-фарба деяких тонів, особливо світлих, має характерний, неприємний запах;
  • колір на упаковці часом не відповідає кінцевим результатом, користуйтеся професійної розкладкою.

Незважаючи на наявні мінуси, Kapous фарба для волосся користується широким попитом у професіоналів. Для тих, хто хоче самостійно пофарбувати шевелюру, кошти від Kapous також підійдуть.

Рекомендуємо прочитати: як вибрати безаммиачной фарбу для волосся, огляд кращих .

Серії фарб марки

Для поновлення образу і корекції кольору продукцією Капус виробник пропонує кілька колекцій:

  • Kapous Professional;
  • Kapous Studio;
  • Kapous Non Ammonia.

Розглянемо кожну із серій докладно, із зазначенням відтінків за номерами.

Kapous Professional

Kapous Professional - фарба для волосся, яка використовується досвідченими майстрами, стилістами для фарбування і корекції відтінку (тонування). Продукт дозволяє домогтися насиченого, обраного кольору на натуральних і сиве волосся, а також раніше схильних до фарбування.

До складу засобів входить комплекс натуральних масел. Вони гармонійно доповнюють один одного і захищають локони від пошкодження, пом'якшують хімічне дію, попереджають сухість кінчиків.

Вони гармонійно доповнюють один одного і захищають локони від пошкодження, пом'якшують хімічне дію, попереджають сухість кінчиків

Палітра фарби Капус «Профешнл» налічує 106 засобів плюс 6 підсилювачів кольору. Це натуральні кольори з теплими і холодними відтінками, мідними, золотистими, червоними, фіолетовими нотками, які допоможуть виразити індивідуальність образу. Для блондинок, виробник пропонує 7 варіацій суперблонда. В середньому один тюбик крему-фарби із серії Капус обійдеться 200 рублів.

Колірна розкладка коштів на фото дозволить вам зробити свій вибір.

Kapous Studio

Крем-фарба Kapous Studio забезпечує максимально легке вплив, а результат здивує кожного. Відтінок немов грає, локони виглядають здоровими і блискучими. Все це завдяки збалансованому складу коштів, який доповнюють протеїни рису і екстракт женьшеню.

Купівля кошти для стійкого фарбування вийде близько 160 рублів. Фарба «Студіо» також порадує своєю економічністю.

Фарба «Студіо» також порадує своєю економічністю

Важливо! При виборі ультра світлих варіантів виробник рекомендує витримувати склад на пасмах 50-55 хвилин. Настільки тривалий вплив забезпечить бажаний ефект і його стійкість.

Палітра фарб для волосся з серії Kapous Studio складається з 96 відтінків, в ній ви знайдете і дуже світлий перламутровий блонд, і какао, і темний махагон. Кожен з обраних тонів зробить ваш образ неповторним і цікавим, а сліпучий блиск локонів додасть особливого шику і розкоші.

Kapous Non Ammonia

Серія Капус з кератином Non Ammonia - це унікальна можливість прикрасити свій образ яскравим, модним відтінком і при цьому уникнути подразнень, алергічної реакції. Інновація колекції полягає в тому, що в складі відсутня агресивний компонент амоній. Відповідно фарбування проходить більш м'яко і безпечно.

Палітра серії складається з 115 варіантів. Це найбагатша і насичена колірна колекція, яка дозволяє світовим стилістам і простим шанувальникам бренду втілити в реальність найяскравіші свої ідеї та образи.

Лінійку Non Ammonia ще називають Magic keratin. Справа в тому, що після такої фарбування ваше волосся шовковисте і блискуче, ніби після кератинового ламінування. Барвник з кератином обійдеться вам в середньому 200 рублів за тюбик. Подивитися каталог відтінків цієї серії можете далі на фото.

Подивитися каталог відтінків цієї серії можете далі на фото

Інструкція та рекомендації щодо застосування

Фарба для волосся Kapous Professional діє тільки в поєднанні з кремом-оксидом Капус. Його концентрація може варіюватися від 1,5% до 12%, залежно від бажаного результату і цілей фарбування. Наприклад, для фарбування шевелюри тон в тон досить 6% -го оксиду, а для тотального освітлення (на 3-4 тони) буде потрібно оксид 12%.

Врахуйте, наносити на локони чистий барвник неприпустимо. Необхідно його розбавити кремом-оксидом цієї компанії CremOXON.

Технологія фарбування засобами Капус ідентична іншим:

  1. Готується фарбувальний склад. Для цього барвник потрібно змішати з оксидом в рекомендованої виробником пропорції. Як правило, це 1 частина барвника до 1,5 частинам окислювача.
  2. Проводиться тест на алергію.
  3. Приготована суміш наноситься рівномірно, без зайвої економії.
  4. За 2-3 хвилини до закінчення фарбування вспеньте барвник. Для цього додайте трохи води і помасажуйте голову.
  5. Через деякий час залишки барвника змивають водою.
  6. На наступному етапі необхідно добре промити пасма з шампунем.
  7. Закріпити результат і пом'якшити хімічний вплив допоможе поживний бальзам.

Дізнайтеся більше про те, як правильно фарбувати волосся в домашніх умовах , на нашому сайті.

Техніка первинного і повторного фарбування трохи відрізняється. Розглянемо обидва процеси докладніше.

Для тих, хто проводить фарбування вперше, компанія пропонує такий порядок нанесення барвника:

  1. Насамперед фарбуйте пасма по довжині, при цьому відступивши 3-4 см від шкіри голови.
  2. Через 20 хвилин, виконайте фарбування прикореневій частині.
  3. Почекайте час, що залишився і змийте барвник.

Важливий момент! Якщо ви вирішили оновити образ і зафарбувати лише відросло коріння, експерти марки радять використовувати два склади. Перший (для коренів) готується з кремом-оксидом високої концентрації, як при звичайного фарбування. У другу суміш додають оксид меншою концентрації, щоб зменшити вплив на раніше забарвлені локони.

Повторне фарбування виконується в такому порядку:

  1. Суміш високої концентрації наноситься на прикореневу, відросла зону. У цьому випадку важливо не зачіпати забарвлену раніше частина.
  2. Через 15 хвилин почніть фарбувати решту волосся. Для цього використовуйте менш концентровану суміш.
  3. Через 20 хвилин змийте барвник з шевелюри.

Через 20 хвилин змийте барвник з шевелюри

Крім того, виробник приготував для свого клієнта кілька секретів ідеальної фарбування:

  • для фарбування пасом користуйтеся пензлем, рукавичками, а суміш готуйте в пластмасовій або скляному посуді;
  • розводити барвник і оксид важливо безпосередньо перед фарбуванням. Якщо у вас довге волосся і складу буде потрібно багато, рекомендується розділити його приготування на кілька підходів. Особливості та ідеї фарбування довгого волосся , Читайте у нас на сайті;
  • максимальний час витримки барвника на пасмах 55 хвилин (для відтінків блонда). В інших випадках достатньо 35-40 хвилин. Якщо ви використовуйте тепло, час впливу істотно скорочується. На те, скільки тримати склад на шевелюрі, грає різниця між натуральним і обраним тоном, концентрація оксиду;
  • перед фарбуванням уважно вивчіть інструкцію до препарату і виконайте алергопробу;
  • оновлюйте колір у міру відростання коренів, приблизно раз на місяць. Сивочолий жінкам процедуру краще повторювати кожні 2 тижні;
  • біля коріння хімічний процес проходить інтенсивніше і швидше, тому як вище температура. Врахуйте цей фактор під час розподілу фарбувального складу.

В образі жінки важливі кожна деталь, в тому числі відтінок локонів. Творці крем-фарби Капус дарують вам можливість не тільки досягти цієї гармонії, а й постійно експериментувати з переливами. Попелясті, бежеві, махагоновие або тіціановие нотки вам в цьому допоможуть. Будьте прекрасні завжди!

Корисні відео

Покраска волосся.

Kapous Professional.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com