рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Випадання волосся після пологів

  1. взаємопов'язані матеріали

Найчастіше жінка стикається з такою проблемою, як випадання волосся після пологів

Найчастіше жінка стикається з такою проблемою, як випадання волосся після пологів. Як правило, волосся починає сильніше випадати місяця через три після пологів. Як же вирішити проблему випадіння волосся після пологів?

Варто врахувати, що під час вагітності густота волосся збільшується приблизно на 30%. Відповідно, після пологів волосся може зрідіти назад на цих же 30%. Тому не варто турбуватися з - за помірного випадіння волосся.

Зазвичай випадання волосся після пологів пов'язано зі зміною гормонального фону. Як тільки відновиться рівень гомонов, так відразу ж і припинитися випадання волосся. Зазвичай це відбувається місяців через шість.

Не варто відразу бити паніку. Все це може бути просто гармонь. Щоб хоч якось приховати свій дискомфорт від того, що у вас випадає волосся, ви можете хустку з натурального шовку купити . Такий хустку відмінно підійде до будь-якого образу, зробить вас ще більш жіночною і привабливою. Плюс, ви більше не будете соромитися.

Але якщо волосся помітно порідшали, через півроку продовжують випадати варто пройти обстеження у лікаря-трихолога.

Лікар-трихолог - це фахівець з вивчення волосся, будовою, фази росту волосся. Лікар - трихолог розробляє методики для профілактики і лікування волосся і шкіри голови.

Варто пам'ятати, що якщо випадання волосся пов'язане зі зміною гормонального фону, то Вам необхідно здати аналіз крові на гормони. А паралельно було б непогано пройти обстеження щитовидної залози.

І звичайно не варто забувати про догляд за волоссям після пологів в домашніх умовах. Нижче я приведу основні правила, яким варто дотримуватися тим, хто хоче мати красиві і здорові волосся.

В першу чергу варто звернути увагу на харчування. Включіть у свій раціон більше натуральних продуктів. І відмовтеся від солоної копченої і маринованої їжі. Така їжа порушує кровообіг шкіри голови.

У післяпологовий період необхідно приймати полівітаміни для годуючих мам.

Для миття голови використовуйте зміцнюють шампуні, а так само не забувайте про бальзами-ополіскувачі. Бальзами - ополіскувачі допоможуть зробити Ваш волосся більш слухняними, що полегшить їх розчісування.

Уникайте залізних і пластмасових гребінців. Придбайте собі дерев'яну. При їх використанні поліпшується кровообіг.

Можна використовувати трав'яні ополіскувачі з кропиви, ромашки, шавлії, лопуха. Вони добре живлять волосся. Дуже корисно втирати в коріння волосся реп'яхову олію.

Маски з використанням реп'яхової олії підходять до всіх типів волосся. Ось рецепт. Вам знадобиться: три столові ложки реп'яхової олії, одна чайна ложка какао, два яєчних жовтки. Все це добре перемішайте і нанесіть на корені волосся легкими масажними рухами. Потім пов'яжіть на голову теплу хустку. Хвилин через сорок змийте маску. Застосовувати даний народний рецепт необхідно один - два рази на тиждень.

Для того щоб дати поштовх зростанню волосся, щоб швидко відростити волосся, рекомендується підстригти волосся якомога коротше. Але якщо у Вас довгий волосся, який Ви відрощували роками, і Вам шкода його стригти, то хоча б підстрижіть кінчики.

Намагайтеся, як можна рідше користуватися феном, поки Ваш волосся не відновиться. Гаряче повітря шкодить волоссю і без того ослабленим.

взаємопов'язані матеріали

Рекомендуємо подивитися ще:

Ви можете зберегти статтю або поділитися нею, натиснувши на одну з кнопочок нижче

Як же вирішити проблему випадіння волосся після пологів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com