рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Косметика La Roche-Posay - історія марки. - Sprosyvracha.ru

  1. THERMAL WATER
  2. Хімічний склад:
  3. висновок:
  4. мицеллярная ВОДА
  5. Хімічний склад:

Французька косметична марка La Roche-Posay - це фармацевтична лінія препаратів, власником якої є найбільший косметичний концерн L'OREAL Французька косметична марка La Roche-Posay - це фармацевтична лінія препаратів, власником якої є найбільший косметичний концерн L'OREAL. До складу всіх косметичних засобів входить термальна вода, яку компанія вважає унікальною за своєю ефективністю при нанесенні на шкіру.

Ось що про це пишуть на офіційному сайті компанії La Roche-Posay:

У самому центрі однієї з французьких сіл розташований термальний джерело, вода якого має цілющу дію на шкіру. La Roche-Posay - це маленьке село, що знаходиться в центрі французького регіону Вьенн. Своєю світовою популярністю село зобов'язана воді розташованого там джерела, яка особливо благотворно впливає на шкіру завдяки високому вмісту Селена.

Вже до 1617 року лікувальні властивості термальної води La Roche-Posay були настільки відомі, що П'єр Мілон, лікар Генріха IV і Людовика XIII, поїхав до джерела з метою проведення перших досліджень. Наполеон, тоді ще просто генерал Бонапарт, повертаючись з єгипетської кампанії на початку XIX століття, наказав побудувати біля джерела лікарню для лікування своїх солдатів від шкірних захворювань. У 1897 році це місце отримало офіційне визнання Французької медичної академії. У 1905 році відкрився перший термальний центр, а в 1913 Французька медична академія присвоїла La Roche-Posay офіційний статус спа-курорту.

Звучить знайомо, чи не так? Концерн L'OREAL також володіє косметичної маркою Biotherm, і лікувальні властивості «унікальною» термальної води Biotherm там рекламуються також. І, звичайно, не менш «унікальні» термальні води ми зустрічали і у компанії Uriage, і у компанії Avene.

А між тим, нашій шкірі абсолютно все одно, з якого термального джерела воду використовують для виготовлення косметики, вода є вода. А наскільки мінеральні речовини з води вбираються в шкіру - науці поки достеменно не відомо. Є думка, що мінеральні елементи з води не вбираються зовсім. У будь-якому випадку, для здоров'я і краси нашої шкіри потрібно щось набагато більше, ніж просто вода.

Термальна вода La Roche-Posay багата селеном. Це відомий антиоксидант. Але всі його корисні властивості науково доведені тільки при прийомі всередину, а не при нанесенні на шкіру. Згідно з науковими дослідженнями, селен проявляє свої антиоксидантні властивості і активний при нанесенні на шкіру тільки в тому випадку, якщо знаходиться до косметичному препараті у вигляді з'єднання selenomethionine (джерело: Journal of Cosmetic Dermatology, July 2004, стор. 149-155). А термальна вода La Roche-Posay містить просто селен, тому не можна достовірно стверджувати, що вона особливо корисна для нашої шкіри.

І, безумовно, лікувати дерматологічні захворювання тільки за допомогою косметики LaRoche-Posay, зовсім не вийде - в її складі немає активних лікарських інгредієнтів. Вся «аптечна» косметика може бути лише як доповнення до призначень лікаря. І, безумовно, лікувати дерматологічні захворювання тільки за допомогою косметики LaRoche-Posay, зовсім не вийде - в її складі немає активних лікарських інгредієнтів

THERMAL WATER

ТЕРМАЛЬНА ВОДА LA ROCHE-POSAY

Спочатку читаємо опис термальної води на сайті компанії La Roche-Posay:

До складу термальною води з джерела La Roche-Posay входять мінеральні солі та мікроелементи, включаючи Селен у високій концентрації. Таке унікальне поєднання компонентів дозволяє говорити про науково доведених антиоксидантних і заспокійливих властивостях термальною води La Roche-Posay. Пом'якшує і зволожує шкіру. Усуває дискомфортний стан, викликаний зовнішніми факторами. Знімає набряклість. Строгий контроль складу зводить до мінімуму ризик непереносимості. Підходить для дітей та дорослих.

Упаковка - з Прей 50 мл / 150 мл / 300 мл

Для чутливої ​​шкіри, схильної до подразнення від впливу зовнішніх факторів (сонячне випромінювання, дерматологічні процедури, тощо)

Хімічний склад:

Water, Nitrogen

висновок:

Про властивості термальної води компанії La Roshe-Posay я вже писала.

Тепер про Nitrogen - це азот, газ, без смаку, кольору і запаху. Використовується як пропеллент, який необхідний для розпилення води.

EWG оцінює нитроген як слабо-токсичний для шкіри інгредієнт, на нього можливі алергічні реакції.

Навіщо треба розпорошувати термальну воду на шкіру обличчя і чи треба, вирішувати вам. Я рекомендую розпорошувати термальну воду в сильну спеку і в літаку для додаткового зволоження шкіри обличчя - але тільки ПОВЕРХ зволожуючого крему, щоб притягнути молекули води в роговий шар епідермісу. Більше я не бачу сенсу у використанні термальної води, так як дані про поглинання в шкіру мікроелементів з води суперечливі, а сама вода не може пройти крізь ліпіди шкірного бар'єру. Для мене - краще використовувати тонік 🙂

Оцінка - добре. Оцінка - добре

Продовжуємо розбирати марку La Roche-Posay з лінією PHYSIO - для дбайливого очищення шкіри і зняття макіяжу.

мицеллярная ВОДА

ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ ОСОБИ

Читаємо опис цього кошти на сайті:

Мицеллярная вода містить безпечний сурфактант, який сприяє дбайливому очищенню шкіри і навіть використовується в очищувальних засобах для немовлят, і Термальну воду La Roche- Posay, що володіє заспокійливою дією. Не містить мила, спирту, барвників і парабенів. Фізіологічний рівень pH. Некомедогенной.

Флакон 200 і 400 мл.

Для чутливої ​​шкіри.

Хімічний склад:

  1. Hexylene Glycol - те ж саме, що і пропіленгліколь. Це зволожувач і інгредієнт, що поліпшує доставку інших активних компонентів кошти в глибокі шари шкіри. Зараз є дуже багато публікацій і спам-сайтів про «шкідливість» цього інгредієнта. Але проведені токсикологічні експертизи доводять, що в складі косметичних засобів пропіленгліколь і його аналоги абсолютно не токсичні для шкіри (Джерело: Critical Reviews in Toxicology, April 2013, pages 363-390). Пропіленгліколь викликає ураження печінки і, можливо, канцерогенний тільки при в разі його 100% концентрації. А в косметиці концентрація цього інгредієнта мізерно мала, тому ніякого впливу на печінку НЕ БУДЕ!
  2. Poloxamer 184 - синтетичний полімер, що працює як миючий агент. Не токсичний для шкіри, «хороший» інгредієнт.
  3. Glycerin - багатоатомний жирний спирт, відноситься до універсальних зволожувачів, широко застосовується в складі різних косметичних засобів. Його основна властивість - притягувати і утримувати біля себе молекули води. Є обмеження щодо його застосування в чистому вигляді - в сухому повітрі (загальна вологість менше 45%) він має здатність витягати вологу з глибоких шарів шкіри. Тому застосовувати його треба дуже акуратно, щоб не пересушити шкіру. Але в складі косметичних засобів він зазвичай знаходиться в невеликих концентраціях і в суміші з іншими зволожувачами, що зменшує його негативний вплив на шкіру.
  4. Disodium Cocoamphodiacetate - сурфактант, дуже м'який очищаючий агент.
  5. Disodium EDTA - не токсичні для шкіри стабілізатор емульсії.
  6. Citric Acid - лимонна кислота, в основному застосовується як допоміжної речовина для підкислення середовища.
  7. Dihydrocholeth-30 - синтетичний інгредієнт, працює як емульгатор і сурфактант. Інша назва - PEG-30 dihydrocholesteryl ester. В основному використовується в різних очищувальних засобах і засобах для зняття макіяжу. Відноситься до «хорошим» інгредієнтів.
  8. Polyaminopropyl Biguanide - синтетичний полімер, працює як консервант. «Хороший» інгредієнт.
  9. Fragrance - синтетична віддушка.

висновок:

За складом - це базове очищуючий засіб, формула якого схожа на формулу більшості засобів для зняття макіяжу. Містить м'які сурфактанти.

Мицеллярная вода від La Roche-Posay містить синтетичну отдушку, тому для чутливої шкіри її краще не використовувати.

Ніяких переваг даного препарату перед іншими немає.

Оцінка - добре для нормальної шкіри, середня - для чутливої ​​шкіри.

PS І все-таки за якістю і ефективності поки лідирує мицеллярная вода компанії Bioderma .

Навіть мицеллярная вода від компанії Lumene і то краще)))

Звучить знайомо, чи не так?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com