рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Штори, жалюзі, карнизи, Запоріжжя

Все, що потрібно для оздоблення Ваших вікон - штори, жалюзі, карнизи - зібрано в цій рубриці. Купити штори або жалюзі будь-якого дизайну, текстури і забарвлення, і розібратися в розмаїтті карнизів можна в мережі салонів-магазинів міста Запоріжжя. Купуйте надійний захист у вигляді штор або жалюзі в магазинах Запоріжжя. І тоді зірка на ім'я Сонце більше не буде безжально робити вигорілій домашні меблі і зліпити очі, коли Ви прокидаєтеся вранці. Все, що потрібно для оздоблення Ваших вікон - штори, жалюзі, карнизи - зібрано в цій рубриці

Знайдено: 55 Знайдено: 55   Більше 11 років ми несемо в будинку наших клієнтів тепло і затишок, встановлюючи якісні та надійні пластикові вікна і двері Більше 11 років ми несемо в будинку наших клієнтів тепло і затишок, встановлюючи якісні та надійні пластикові вікна і двері. В нашій роботі ми ставимо понад усе надійність і комфорт; нам важливо робити нашу роботу на вищому рівні.

Рейтинг: 235

В асортименті салону штор «Плісе» тільки найякісніші тканини для штор кращих світових виробників з Італії, Франції, Туреччини, Німеччини, Іспанії, США.

Рейтинг: 230

ТОВ «Алюрол» - це динамічно розвивається і перспективна виробнича організація, заснована в 2002 році. На сьогоднішній день ТОВ «Алюрол» є одним з лідерів на ринку товарів і послуг для фірм-виробників вікон.

Рейтинг: 230

Центр віконних і дверних технологій. Досвід роботи з 2005 року. Якість конструкцій і монтажу. Акції, кредит, розстрочка, індивідуальний підхід.

Рейтинг: 230

Продаж, установка, ремонт і обслуговування натяжних стель, вікон, жалюзі, ролети, рулонних штор.

Рейтинг: 230

Це наша робота втілити Ваше бачення в життя. Ми не диктуємо і не намагаємося привнести свій штамп в Ваш будинок. Навпаки, це спільний процес і наші клієнти можуть підтвердити нашу гнучкість.

Рейтинг: 225

Салон штор "Борнео" - кращий варіант для ідеального інтер'єру. Купуючи готові штори, легко помилитися як з розмірами, так і з забарвленням, тим складніше підібрати потрібний стиль.

Рейтинг: 225

Наша компанія успішно працює на ринку з 1997 року і спеціалізується на виготовленні штор і гардин. Все, що ми робимо - чесно і якісно, ​​і йде від щирого серця. Кожен комплект штор і гардин, зроблений на замовлення, унікальний. Це авторська робота, в яку ми вкладаємо частинку своєї душі.

Рейтинг: 220

Наш салон пропонує всі види послуг по текстильному декоруванню інтер'єрів. Багата колекція тканин дозволить вам оформити будь-які інтер'єри-від недорогий міської квартири до шикарної заміської резиденції.

Рейтинг: 215

Компанія «ГАРАНТ-ПЛАСТ» надає своїм дилерам наступні види послуг: переробка ПВХ; виготовлення склопакетів; ламінація: внутрішня, зовнішня, двостороння; гинув арок (рама, стулка); виготовлення жалюзі.

Рейтинг: 210

Салон "Велюр" запропонує Вам широкий вибір гардин і портьєр, аксесуарів до них, карнизів, тканинних ролет, елітних шпалер європейських виробників.

Рейтинг: 210

Величезний вибір жалюзі і тканинних ролет.

Рейтинг: 200

Надійні вхідні двері, металопластикові вікна, сучасні натяжні стелі. Асортимент з кожним роком розширюється, тому сьогодні ми можемо запропонувати не тільки двері і вікна, а й іншу продукцію: автоматичні ворота, захисні ролети, вертикальні і горизонтальні жалюзі, кондиціонери.

Рейтинг: 200

Продукція від компанії "Інсайт" вельми різноманітна: шлагбауми, ворота автоматичні, ролети, тканинні ролети, римська штора, японська штора, плісе, жалюзі, зовнішні жалюзі, вікна та двері металопластикові, вантажні ліфти, маркізи, докшелтери, джуту.

Рейтинг: 195

"КИРОЛ" - успішно розвивається компанія-виробник металопластикових виробів, лоджій і балконів "під ключ", вхідних металевих дверей, горизонтальних і вертикальних жалюзі. Працюємо виключно з кращими торговими марками і виробниками сировини.

Рейтинг: 195

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com