рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Номер кузова і Вин код Тойота Камрі 40: де знаходиться

  1. Де розташований vin код на Камрі
  2. Де знаходиться номер двигуна

Під час покупки машини з рук, необхідно звірити номери кузова та двигуна з тими, які вказані в документах до автомобіля.

Крім того, потрібно дізнатися vin код транспортного засобу.

Отримана інформація, дозволить з'ясувати, чи знаходиться автомобіль в угоні або в заставі у банку.

Крім того, слід простежити за тим, щоб номер двигуна збігався з номером, вказаним в паспорті технічного обслуговування автомобіля.

Де розташований vin код на Камрі

Для того щоб покупка авто з рук, не принесла додаткових турбот, важливо звірити ідентифікаційний код машини, вказаний в ПТС, і ярлики з vin. Вони розташовуються на транспортному засобі. Він код на Тойота Камрі 40, знаходиться в трьох місцях:

  • Верхній лівий кут приладової панелі. Якщо уважно подивитися на авто спереду, то можна побачити місце, де розташовується табличка з кодом.
  • Під переднім правим пасажирським сидінням. Для цього, потрібно уважно оглянути салон, транспортного засобу.
  • На кузовний стійці. Ярличок з кодом можна побачити тільки при відкритій правій пасажирських дверей.

На панелі приладів, і під сидінням можна відшукати безпосередньо сам вин-код, а на стійці кузова, розташовується табличка, де крім вин, автомобіліст може дізнатися і номер фарби транспортного засобу. На панелі приладів, і під сидінням можна відшукати безпосередньо сам вин-код, а на стійці кузова, розташовується табличка, де крім вин, автомобіліст може дізнатися і номер фарби транспортного засобу

Важливо! Він коди, розміщені на автомобілі, повинні бути ідентичними між собою. В іншому випадку, від покупки такого транспортного засобу слід відмовитися.

Щоб перевірити вин, слід звернутися до відділення ГИБДД, і попросити співробітника перевірити vin транспортного засобу. Це потрібно для того, щоб переконатися в тому, що Тойота Камрі не числиться в угоні, і не знаходиться в заставі у банку. Багато водіїв перевірку виконують самостійно.

Для цього, вин код машини необхідно ввести на сайті Державної Інспекції Безпеки Дорожнього Руху. Крім того, в інтернеті можна відшукати безліч безкоштовних сайтів, на яких буде приведена розшифровка вин коду машини за основними параметрами. На платних ж інтернет ресурсах, водій може отримати найбільш повну інформацію по розшифровці вин свого транспортного засобу.

Де знаходиться номер двигуна

На Тойота Камрі xv 40, встановлюються силові агрегати з робочим об'ємом 2.4 і 3.5 літра (потужність таких моторів 163 і 167 к.с., а також 277 к.с. відповідно). Табличка з номером двигуна, на Тойота Камрі 40, на тильній частині блоку циліндрів зверху.

Перевагою такого розташування ідентифікаційного ярлика є те, що він добре проглядається, а це дає можливість без зайвих клопотів отримати інформацію про відповідність номера двигуна і коду, зазначеного в документації до автомобіля.

На відміну від вин коду, серійний номер мотора може відрізнятися від того, який встановлювався на автомобіль на заводі. Це може бути пов'язано з заміною на машині силового агрегату. Однак номер нового двигуна необхідно внести в ПТС. Крім того, при установці мотора, потрібно ставити двигун ідентичний моделі того, який стояв на машині до здійснення переробки. На відміну від вин коду, серійний номер мотора може відрізнятися від того, який встановлювався на автомобіль на заводі

Важливо! Якщо номер, вказаний в ПТС, і серійний код двигуна відрізняються, співробітник ГИБДД має право виписати штраф, і конфіскувати транспортний засіб до з'ясування обставин. Тому, при виконанні переробки, потрібно внести номер двигуна в ПТС.

Номер двигуна потрібен для того, щоб поставити машину на облік. При купівлі транспортного засобу з рук, потрібно простежити, щоб номер, вибитий на двигуні, і код вказаний в ПТС збігалися.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com