рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Літня весілля в Санкт-Петербурзі: поради та рекомендації!

  1. Чому саме Санкт-Петербург?
  2. локація
  3. Літо в Петербурзі
  4. Організаційні моменти
  5. Погодні умови
  6. образ нареченої

У Росії, кожне місто має своє історичне спадщина, але хіба ви не думали про те, щоб організувати своє весілля в Санкт-Петербурзі ? У місті, названому культурною столицею, в місті, відвідавши який одного разу, вам не захочеться їхати. У цій статті ми розповімо вам про те, на які нюанси слід звернути увагу в тому випадку, якщо ви вирішили запланувати і відзначити урочистий захід в місті на Неві.

  1. Чому саме Санкт-Петербург?
  2. локація
  3. Літо в Петербурзі
  4. Організаційні моменти
  5. Погодні умови
  6. образ нареченої

Чому саме Санкт-Петербург?

«Якщо ви вирішили провести свій найголовніший день в Санкт-Петербурзі, значить ви точно знаєте чому. І будете абсолютно праві, таких можливостей, які є в цьому неймовірному місті, немає, напевно, ніде в світі. До речі, перший Палац одружень в Росії відкрився саме в Петербурзі, в 1959 році в історичних інтер'єрах Палацу князя Андрія Володимировича, двоюрідного брата імператора Миколи II. Імператорські палаци, парки, заміські садиби і резиденції, шикарні 5 * готелі з історичними інтер'єрами, храми для вінчання практично всіх конфесій і навіть павільйони кіностудії "Ленфільм" - вибрати майданчик для торжества не важко », - зауважує керівник весільного проекту WED-MANAGER Марина Бєляєва.

зберегти зберегти

Весільний фотограф Ніна Вербина

Рекомендуємо вам заздалегідь подбати про вибір весільного фотографа. стиль весільного фотографа Ніни Вербина відрізняє бажання створювати легкі щирі кадри, де, в тому числі, є місце класиці, яка поза часом. Живі емоції - завжди в моді, а скренность - завжди актуальна. Весілля не обмежується фотосесією для двох, адже весілля, в першу чергу, це атмосфера, яку створюють близькі люди, резделівшіе з вами такий знаменний день. Саме такі фотографії вам і захочеться переглядати багато разів.

зберегти

Весільний фотограф Ніна Вербина

локація

«Санкт-Петербург - це, в першу чергу, місто палаців. Звичайно, багато пар приїжджають сюди саме для того, щоб провести весілля в палацових інтер'єрах. Або хоча б зробити фотосесію в одному з них. Для проведення заходів, на даний момент, доступні дуже багато історичних будівель, серед яких, до речі, є музеї і бібліотеки. І навіть місця, де ще до недавнього часу проведення урочистого заходу була небажана. Безумовно, буде досить багато обмежень в плані монтажу декору, погоджень по гучності звуку, кейтерингу і навіть кольором алкоголю », - зауважує Марина Бєляєва .

зберегти зберегти

OH MARRIAGE студія весіль

зберегти зберегти

OH MARRIAGE студія весіль

«На жаль, в Петербурзі не дозволені офіційні виїзні реєстрації, але красиву церемонію для гостей можна провести на відкритому повітрі навіть в самому центрі міста. Наприклад, на галявині перед Музеєм Суворова, що знаходиться за адресою вул. Кірочная д. 43, або на території Музею води вул. Шпалерна д. 56. У Музеї Суворова вам також дозволять невеликий фуршет в історичному залі музею, а в старовинній водонапірній башті Музею води можна провести невеликий банкет. З заміських майданчиків варто звернути увагу на Державний музей-заповідник "Павловськ": величезна доглянута територія і велика кількість різних локацій - від самого Павловського палацу до дерев'яного "Павільйону троянд" », - акцентує увагу керівник весільного проекту WED-MANAGER Марина Бєляєва. Виїзна весільна реєстрація в Санкт-Петербурзі: 10 кращих місць !

зберегти

Весільний декор та флористика: De-studio

зберегти зберегти

Весільний декор та флористика: De-studio

Літо в Петербурзі

Поліна Белякова, керівник весільного агентства "La Tendresse" зауважує, що «Літо в Петербурзі - явище особливе. Сотні жартів про єдиний день в році, який ні в якому разі пропускати не можна, з'явилися не без грунтовно. Однак, не дивлячись на всі погодні умови, вірніше їх відсутність, зовсім не завадило стати літнього сезону найпопулярнішим для проведення весіль. Чому ж так затребувані ці три місяці? По-перше, природні декорації. Коли будь-який куточок насичений зеленню і кольоровими фарбами - дуже складно зняти погані кадри. Краса навколо, на кожному кроці. По-друге, теплу пору року, звичайно ж, полегшує підготовку образів. Ніяких зайвих накидок, змінної пари туфель і тому подібних додаткових витрат. По-третє, сезон фруктів і квітів істотно полегшують розподіл бюджету. По-четверте, світловий день тривати довше, а значить і погуляти можна на пару зайвих годин більше ».

зберегти зберегти

ВЕСІЛЬНА АГЕНЦІЯ "Будьте Щасливі"

зберегти зберегти

"La Tendresse"

Організаційні моменти

«Однак, не все так однозначно, особливо в Санкт-Петербурзі. За популярність доводиться платити. Тому, щоб вибрати гідного підрядника за адекватною ціною варто заздалегідь розпочати підготовку. До літнього сезону багато піднімають ціни. Більшість найважливіших договорів краще укласти в грудні-січні. Звичайно, організацією можна зайнятися і пізніше, але ось впорається без допомоги професіонала буде вже набагато складніше. У весільного агентства широка база контактів, яка виручить навіть в ситуації, коли, здавалося б, що всі підходящі варіанти вже розібрані », - акцентує увагу Поліна Белякова, керівник весільного агентства "La Tendresse" .

зберегти зберегти

"La Tendresse"

«Сезон білих ночей привертає в місто безліч туристів, не варто забувати про безліч форумів і програм, що часто проходять в культурній столиці. Місто "коштує" в пробках, частина парків та інших майданчиків бувають перекриті, що істотно ускладнює організацію весілля і проведення фото прогулянки. Ми радимо всім нашим парам мінімізувати пересування по місту і віддавати переваги весіллям однієї локації. У Санкт-Петербурзі є безліч готелів і заміських комплексів, що дозволяють провести красиві збори, організувати романтичну виїзну реєстрацію і яскраву банкетний програму. Без зайвої метушні ви можете створити чарівне свято, де немає ніякого поспіху і є час насолодитися моментом. Так само, слід відмовитися від відвідування популярних місць. Зайві люди в кадрі, а також час, витрачений на дорогу, навряд чи стануть хорошими супутниками в весільний день », - вважає Поліна Белякова .

Погодні умови

Поліна Белякова, керівник весільного агентства "La Tendresse" зазначає, що варто приділити особливу увагу і такому аспекту, як погода: «Про запасну пару взуття, парасольках і накидках все ж варто подбати. І нехай весь "тривожний чемоданчик" вам не знадобитися, але до примх непостійного Петербурга треба прислухатися ». Парасольки для гостей на час виїзної реєстрації та запасні варіанти фото маршруту обов'язково повинні бути у кожної пари.

зберегти зберегти

Фотограф Марго Єрмолаєва

«Головна пітерська пам'ятка - це, звичайно ж, непередбачувана погода. Але не варто впадати у відчай! Ми рекомендуємо своїм клієнтам не розраховувати на спеку і безхмарність. Але і представляти "Армагеддон" теж не варто. Незважаючи на досить часті дощі, вони найчастіше досить нетривалі. А це означає, що можна просто перечекати негоду і продовжувати насолоджуватися святом », - зазначає Генеральний директор весільного агентства "Будьте щасливі" Годунова Ксенія. Як боротися зі спекою і комахами на літній весіллі: поради професіоналів!

зберегти

Весільне агентство The Global Wedding

образ нареченої

Який він, образ річної нареченої? Для того, щоб образ нареченої був цілісним і виглядав гармонійно, необхідно його грунтовно продумати. Пам'ятайте про те, що увага навіть до самим, здавалося б, незначних деталей - першочергово. При виборі аксесуарів, весільного плаття і взуття - слід дотримуватися єдиної концепції. Літня наречена: увага до деталей!

зберегти зберегти

ВЕСІЛЬНА АГЕНЦІЯ "Будьте Щасливі"

«Образ для нареченої, складається з образу самої дівчини і настрою урочистого заходу, його ідеї та стилю. В цілому, літні весільні заходи діляться на два типи: в приміщенні, і на свіжому повітрі . Відповідно, і два основних напрямки при виборі способу, це класична наречена, і більш легкий варіант, ближче до природності. З цього випливає, що плаття для літнього весілля слід вибирати якомога легше, з натурального шовкового шифону або батисту, можливо легкої сіточки. Також, зверніть увагу на бавовну, віскозу, і тенсел. Навіть якщо плаття має на увазі корсет, то нареченій буде набагато приємніше знаходитися в корсеті з бавовняного сатину, ніж чим їх акрилових матеріалів », - вважає Жанна Салатова.

Svetlana Lyalina акцентує увагу на тому, що «в першу чергу, образ нареченої повинен відповідати місцю проведення торжества, а також, задуманої концепції. Тому, якщо весільне торжество заплановано не в класичному стилі, а можливо, на природі, або біля моря, то гармонійніше виглядатиме більш легке, повітряне плаття. Слід віддати перевагу шовку, або шовковому шифону, адже саме вони дадуть відчуття невагомості, повторюючи руху повітря ».

Представник бренду весільних суконь Natasha Bovykina акцентує увагу на тому, що: «Говорячи про тренди сезону, необхідно відзначити, що основні тренди і тенденції ми можемо відстежити ще на початку осені. Саме після весільної Тижня Моди в Нью-Йорку (Bridal Fashion Week - BFW) чітко прорисовались основні тенденції і стало ясно, що дизайнери бачать наречену впевненою в собі, знає про свою красу, а головне, вміє її піднести. Саме тому, на перший план, виходить сексуальність. Але не варто плутати сексуальність з вульгарністю і вульгарністю, перша полягає виключно в тому, щоб вигідно підкреслити свої форми. Також, свої позиції не здає класичний стиль, як би суперечливо це не було по відношенню до вищесказаного. Класика - поза часом, і це було продемонстровано весільним платтям Меган Маркл. У 2019 цей стиль залишається на лідируючих позиціях. Ми в NB вважаємо, що незалежно від пори року і сезону є один тренд на всі часи - краса і комфорт. Саме ці два складових, в ідеальних пропорціях, присутні у всіх наших моделях ».

Звертаємо вашу увагу на два основних аспекти: концепція та ідея. За умови, що ви пропрацюєте ці два моменти, які є основоположними для будь-якого весільного торжества, то ваш весільний день приречений на успіх, а підписавшись на нашу сторінку в Instagram , Щоб отримувати щоденну порцію оригінальних ідей і весільного натхнення!

Чому саме Санкт-Петербург?
Чому саме Санкт-Петербург?
Чому ж так затребувані ці три місяці?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com