рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Крем-суп з гарбузом в мультиварці

  1. Для приготування супу знадобляться наступні інгредієнти
  2. Порядок приготування страви

Рецепт для мультиварки:

Яскраве блюдо з незвичайним поєднанням смаків сподобається і дорослим, і дітям. Корисна гарбуз йде нарозхват в холодну пору, а її насичений тандем з апельсином здивує ваших близьких і друзів. Приготуємо крем-суп з гарбузом в мультиварці.

Корисне і надзвичайно смачна страва готується дуже швидко і легко за допомогою мультиварки Redmond RMC-M70. Завантажте всі інгредієнти в мультиварку і займайтеся своїми справами. А за допомогою функції «відкладений старт» ви зможете насолодитися гарячим і ароматним супом, прийшовши додому на обід. Цю страву можна подавати і в холодному вигляді. Приступимо до готування!

Для приготування супу знадобляться наступні інгредієнти

  • Гарбуз - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста - 100 грамів
  • Апельсин - 250 грамів
  • Сливки (високої жирності) - 200 грамів
  • Приправа каррі - 1 грам
  • Очищена вода - 700 мл
  • Рослинне або оливкове масло - 20 мл
  • Сіль, спеції.

Гарбуз - 1 кг   Цибуля ріпчаста - 100 грамів   Апельсин - 250 грамів   Сливки (високої жирності) - 200 грамів   Приправа каррі - 1 грам   Очищена вода - 700 мл   Рослинне або оливкове масло - 20 мл   Сіль, спеції

Порядок приготування страви

  • Очистіть овочі та фрукти від шкірки і наріжте довільними шматочками. На апельсині можете залишити трохи цедри, це додасть страві більшої прянощі. Якщо ви хочете, щоб в супі переважав смак гарбуза, не використовуйте цілий апельсин, а просто видавіть з нього сік.
  • Якщо ви хочете, щоб в супі переважав смак гарбуза, не використовуйте цілий апельсин, а просто видавіть з нього сік

  • Моркву натріть на середній терці.
  • Моркву натріть на середній терці

  • Складіть гарбуз, апельсин, цибулю і моркву в чашу мультиварки і залийте їх водою. Потім додайте трохи рослинного або оливкового масла. Залийте продукти водою, посоліть, поперчіть і додайте каррі. Якщо ви готуєте цей суп виключно для дітей, краще відмовити від цієї приправи. Вона дає насичений, пряний, злегка терпкий смак. Але, а гурмани і цінителі незвичайних поєднань можуть насипати приправи побільше.
  • Але, а гурмани і цінителі незвичайних поєднань можуть насипати приправи побільше

  • Закрийте кришку мультиварки і кнопкою «меню» встановіть програму «суп». За допомогою функції «час приготування» встановіть миготливий індикатор на позначку 1 годину. Натисніть кнопку «старт» і готуйте страву до закінчення програми.
  • Натисніть кнопку «старт» і готуйте страву до закінчення програми

  • Після завершення програми пересипте готову суміш в каструлю, додайте туди вершки і збийте блендером до однорідної маси. Дайте страві трохи охолонути і настоятися.
  • Дайте страві трохи охолонути і настоятися

  • Готовий суп рекомендується подавати з рубаною зеленню і сухариками.

Готовий суп рекомендується подавати з рубаною зеленню і сухариками

Якщо готуєте це блюдо для дітей, замість запропонованих спецій в блюдо можна додати дрібку кориці. Цей незвичайний суп оцінять ваші близькі, і ви не помітите, як через пару годин буде блищати дно каструлі.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com