Час підготовки час приготування Порції 20 хвилин 2 години 8 - 10
- Яйце - 3 шт.
- Борошно - 3 склянки
- Розпушувач - 1 ст. л.
- Сіль - 1 ч. Л.
- Цукор - 3 \ 4 склянки
- Сметана - 1 пачка
- Горіхи подрібнені - 3 \ 4 склянки
- Кориця - 2 ч. Л.
- Масло вершкове - 1 пачка
- Ваніль - 2 ч. Л.
- Духовку попередньо розігріти до 190 ° С.
- Збивати в комбайні 1 стакан цукру і 100 г попередньо розм'якшеного вершкового масла насадкою для тіста, через хвилину по одному додати яйця, потім невеликими порціями ввести пшеничне борошно.
- Не припиняючи збивати, додати розпушувач, сіль і сметану. Вимішувати пару хвилин, потім всипати житнє борошно і збивати до отримання однорідної маси.
- Горіхи подрібнити в блендері разом з цукром, що залишився і корицею.
- Роз'ємну форму для випічки змастити вершковим маслом, викласти половину тіста, а зверху - половину подрібнених горіхів з цукром, потім рівномірно розподілити тісто і знову горіхи.
- Випікати пиріг в розігрітій духовці 35-40 хвилин.
Читай також: Готуємо млинці з апельсином і рікоттою в Бабин вечір
Як і з чим подавати
Нарізаємо пиріг на порції, охолоджуємо і подаємо до столу. Смачного!
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.