рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Готуємо пиріг зі сметаною і волоськими горіхами в Бабин вечір

  1. Як і з чим подавати

Час підготовки час приготування Порції 20 хвилин 2 години 8 - 10

  • Яйце - 3 шт.
  • Борошно - 3 склянки
  • Розпушувач - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. Л.
  • Цукор - 3 \ 4 склянки
  • Сметана - 1 пачка
  • Горіхи подрібнені - 3 \ 4 склянки
  • Кориця - 2 ч. Л.
  • Масло вершкове - 1 пачка
  • Ваніль - 2 ч. Л.
  1. Духовку попередньо розігріти до 190 ° С.
  2. Збивати в комбайні 1 стакан цукру і 100 г попередньо розм'якшеного вершкового масла насадкою для тіста, через хвилину по одному додати яйця, потім невеликими порціями ввести пшеничне борошно.
  3. Не припиняючи збивати, додати розпушувач, сіль і сметану. Вимішувати пару хвилин, потім всипати житнє борошно і збивати до отримання однорідної маси.
  4. Горіхи подрібнити в блендері разом з цукром, що залишився і корицею.
  5. Роз'ємну форму для випічки змастити вершковим маслом, викласти половину тіста, а зверху - половину подрібнених горіхів з цукром, потім рівномірно розподілити тісто і знову горіхи.
  6. Випікати пиріг в розігрітій духовці 35-40 хвилин.

Випікати пиріг в розігрітій духовці 35-40 хвилин

Читай також: Готуємо млинці з апельсином і рікоттою в Бабин вечір

Як і з чим подавати

Нарізаємо пиріг на порції, охолоджуємо і подаємо до столу. Смачного!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com