рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Домашній лимонад з апельсинів і лимонів

  1. Складові:
  2. Складові:
  3. Складові:
  4. приготування
  5. Складові:
  6. Складові:
  7. Складові:
  8. Відео: Як зробити домашній лимонад з апельсина і лимона

Ми звикли вважати, що лимонад можна купити тільки в магазині. Але ось корисного в ньому зовсім нічого немає. Тому ми розповімо, як зробити домашній лимонад з апельсинів і лимонів - виходить і смачно, і корисно.

Рецепт домашнього лимонаду з лимона і апельсина

Складові:

  • цукор - 2 кг;
  • лимони великі - 4 шт .;
  • апельсини великі - 7 шт .;
  • вода.

приготування

З апельсинів зчищають шкірку, заливаємо її окропом і на добу приблизно залишаємо. Потім дістаємо і подрібнюємо за допомогою м'ясорубки. Рідина доводимо до кипіння, знову заливаємо перекручені скоринки і наполягаємо ще близько доби. Потім проціджуємо, корки викидаємо, додаємо цукор, кип'ятимо, додаємо сік і м'якоть лимона. Підготовлений охолоджений сироп розводимо за смаком холодною водою.

Лимонад з апельсинів і лимонів

Складові:

  • апельсин - 1 шт .;
  • цукор;
  • корінь імбиру;
  • лимон - 1 шт .;
  • очищена вода;
  • гілочки свіжої м'яти.

приготування

Гілочки м'яти моєму, листочки обриваємо і кладемо в склянку. Корінь імбиру очищаємо і дрібненько нарізаємо. Його кількість регулюємо виключно в залежності від особистих уподобань. Лимон і апельсин нарізаємо шматочками і кладемо в склянку. Всипаємо цукор або додаємо мед за смаком. Тепер всі інгредієнти ретельно розтираємо за допомогою дерев'яного маточки. У склянку насипаємо лід і заливаємо це все очищеною водою. Замість неї також можна використовувати газовану воду.

Лимонад з апельсина, лимона і грейпфрута

Складові:

  • свіжовичавлений апельсиновий сік - 500 мл;
  • свіжовичавлений грейпфрутовий сік - 200 мл;
  • цукор;
  • свіжовичавлений сік лимона - 100 мл;
  • скибочки лимона і апельсина для прикраси;
  • вода газована - 1,5 літра.

приготування

Змішуємо апельсиновий сік з лимонним і грейпфрутовим, додаємо цукор, збиваємо за допомогою віночка. Вливаємо газовану воду, розмішуємо охолоджуємо. Готовий цитрусовий лимонад розливаємо по келихах, прикрашаємо часточками лимона і апельсина.

Лимонад з м'ятою, лимоном і апельсином

Складові:

  • тархун - 2 гілочки;
  • м'ята - 2 гілочки;
  • лимон - 4 шт .;
  • апельсин - 1 шт .;
  • базилік - 2 гілочки.

приготування

З двох лимонів акуратненько знімаємо цедру. З усіх лимонів і апельсина вичавлюємо сік. Подрібнюємо листочки базиліка, тархуна і м'яти. Додаємо цедру лимона. Кип'ятимо в каструлі воду, трохи її охолоджуємо, поміщаємо в неї цедру і подрібнену зелень. Даємо настоятися, потім настій проціджують, вливаємо сік лимона і апельсина і розмішуємо. Пряний лимонад охолоджуємо, наливаємо в високі келихи і прикрашаємо листочками м'яти.

Лимонад із заморожених апельсинів і лимона

Складові:

  • апельсини - 4 шт .;
  • цукор - 1 кг;
  • вода питна - 10 літрів;
  • великий лимон - 1 шт.

приготування

Апельсини і лимон обдаємо окропом і на ніч відправляємо в морозилку. Варимо сироп з цукру і 2 літрів води. Вранці фрукти дістаємо, чекаємо, щоб вони трохи відтанули, а потім ріжемо часточками. Кісточки, які періодично трапляються, викидаємо. Пропускаємо цитрусові через м'ясорубку і заливаємо 3 літрами води. Ми залишаємо хвилин на 20, а потім масу проціджуємо через дрібненько сито. У велику каструлю виливаємо сироп , Проціджений сік з цитрусових і 5 літрів води. Перемішуємо і розливаємо по ємностей.

Рецепт лимонаду з лимона і апельсина

Складові:

  • вода фільтрована - 3,5 літра;
  • апельсини - 3 шт .;
  • пісок цукровий - 150 г;
  • лимони - 2 шт.

приготування

З апельсинів і лимонів вичавлюємо сік. Шкурки цитрусових нарізаємо досить великими шматочками. Розміщуємо їх в окріп і проварюємо близько 7 хвилин. Всипаємо цукор. Вимикаємо лимонад, додаємо видавлений сік, охолоджуємо, проціджуємо і подаємо з кубиками льоду.

Відео: Як зробити домашній лимонад з апельсина і лимона

Відео: ЛИМОНАД ЗАМІСТЬ фантом / 5 ЛІТРІВ ЗА 15 ХВИЛИН / З 3 апельсинів

Поділитися в соціальних мережах:

Схожі

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com