рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чізкейк з сиру

Так, без довгих вступів, настрочив швидко рецепт обладнаного чизкейка з сиру в духовці. Я майже впевнена, що краще цього сирного чізкейку ви ще не пробували.

Вся принадність тут в апельсинах. Ну а якщо ви віддаєте перевагу більш кислі смаки, сміливо замінюйте апельсин лимоном. Або беріть і той і інший в співвідношенні 50/50.

На смак цей чізкейк з сиру нагадує класичний Нью-Йоркський чізкейк (це той, який запікається).

У поєднанні зі свіжими часточками апельсина - просто отпад!

Сир для чізкейку бажано брати більш ласий, тоді він буде більше нагадувати вершковий крем-сир. До того ж, це буде єдиний жир у даному десерті! Так що не скупіться.

Якщо ви, як я, давно шукали класний рецепт шоколадно-сирного чізкейку, то вам сюди: https://sladkiexroniki.ru//shokoladnyj-chizkejk/

ru//shokoladnyj-chizkejk/

І ще одна хороша новина: На 700 грам (!) Сиру нам знадобиться ... 35 гр. муки !!! Ну, що ще потрібно для щастя?

Хоча ні, ще один бонус наостанок: на всю підготовку у вас піде всього-на-всього 15 хвилин часу! Засікайте!

Складові:

  • сир, масніший (від 9% і вище) - 700 гр.
  • цукор - 170 гр.
  • яйця - 6 шт.
  • борошно - 35 гр.
  • цедра апельсина - 1 шт. або лимона - 2 шт.
  • сіль - ¼ ч.л.
  • ванільний екстракт - 1 ч.л. (Опціонально)
  • свіжі або консервовані фрукти для подачі

(Опціонально)   свіжі або консервовані фрукти для подачі

приготування:

  1. Протираємо сир в блендері до гладкою, однорідної сирної маси.
  2. Розігріваємо духовку до 190º Щедро змащуємо маслом і присипаємо борошном невелику, але глибоку роз'ємну форму діаметром 23 см і висотою не менше 7 см.
  3. Відокремлюємо білки від жовтків. У глибокій мисці збиваємо міксером протертий сир, яєчні жовтки, борошно, 6 ст.л. цукру, терту цедру апельсина або лимона, ванільний екстракт і сіль.
  4. На середній швидкості збиваємо міксером яєчні білки до м'яких піків і поступово вводимо цукор, що залишився, продовжуючи збивати до утворення повітряної глянсовою меренги (3-4 хвилини)
  5. За допомогою спатули втручаємося 1/3 збитих білків в сирну масу і акуратно перемішуємо, тільки щоб з'єднати дві маси. Потім вводимо залишилася меренгу і знову трохи перемішуємо легкими рухами від низу до верху і від країв до центру.
  6. Викладаємо тісто в підготовлену форму і випікаємо близько 55-60 хвилин до утворення рум'яної скоринки.

    Якщо чізкейк зарум'яниться занадто швидко, накрийте його листом фольги.

  7. Перевіряємо центр чізкейку зубочисткою, і якщо зубочистка виходить суха, виймаємо чізкейк з духовки.
  8. Злегка охолоджуємо сирний пиріг у формі протягом 10 хвилин, потім проводимо ножем між пирогом і стінками форми. Потім знімаємо борту рознімної форми і залишаємо чізкейк до повного охолодження.
  9. Остиглий чізкейк покриваємо харчовою плівкою і прибираємо на 2 години в холодильник, щоб дати йому гарненько застигнути.

Остиглий чізкейк покриваємо харчовою плівкою і прибираємо на 2 години в холодильник, щоб дати йому гарненько застигнути

Я подавала чізкейк з сиру з часточками свіжого апельсина, журавлиною і м'ятою.

Для любителів сиру є ще ось такий чарівний пиріг з яблучками .

Ну, що ще потрібно для щастя?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com