рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати качку з апельсинами в духовці

  1. Ну, а тепер по порядку. Як приготувати качку з апельсинами в духовці:
  2. Рецепт приготування качки з апельсинами.

Відгриміла низка одних свят, а на носі вже і нові Відгриміла низка одних свят, а на носі вже і нові! Щоб бути у всеозброєнні і знищити своїх гостей наповал, ви просто повинні підготувати на святковий стіл гаряче блюдо. Закуски закусками, а ось від смачного ситного страви ще ніхто не відмовлявся!

Ми не будемо надто оригінальними, якщо запропонуємо вам поставити на стіл запечену качку. Однак щоб додати маленьку родзинку в це блюдо і злегка його урізноманітнити, ми вам розповімо, як приготувати качку з апельсинами!


Як відомо, якщо ви маринуєте будь-яке м'ясо, то в маринад необхідно додати кислоту: лимонну, оцтову або винну. Завдяки цьому м'ясо вийде м'яким і соковитим. Найпростіший варіант маринаду для качки - це майонез. Адже в майонезі міститься оцтова кислота, яка і додасть в подальшому нашому м'яса соковитість і незвичайний смак.

І не потрібно ламати голову над пропорціями при змішуванні кислоти з водою, слід просто гарненько змастити нашу качку майонезом. А щоб додати легкий присмак і аромат апельсина, додамо в наш маринад саме цей цитрус. Чому не лимон? Тому що вся лимонна кислота вбереться в птицю, а ефірні масла випаруються. А ось апельсин додасть вашій страві вишуканості та оригінальності.

Якщо ви смілива господиня і не боїтеся експериментів на кухні, то ми радимо вам в маринад додати трохи меленої кориці! Повірте, такого ви ще не пробували!

Ну, а тепер по порядку. Як приготувати качку з апельсинами в духовці:

Як приготувати качку з апельсинами в духовці:

  • Качка домашня - 3 кг;
  • Часник - 1 головка;
  • Апельсин - 2 шт .;
  • Майонез - 100 ... 150 мл;
  • Сіль - 1 ст.л .;
  • Запашний перець або суміш перців - близько 1 ч.л.

Рецепт приготування качки з апельсинами.

  1. Часник чистимо і промиваємо. Обсушуємо рушником або серветкою.

    Обсушуємо рушником або серветкою

  2. Нарізаємо зубчики часнику на 2 або 3 частини, в залежності від їх розмірів. Качку ретельно миємо відразу в теплій воді, потім під проточною холодною. Обрізаємо кінчики крил і обсушуємо птицю. По всьому тілу робимо стільки надрізів, скільки вийшло у нас шматочків часнику (максимум 20). Намагаємося протикати птицю в тому місці, де м'ясо (грудинка в місцях 8-10, стегна і ніжки - по 2-4 проколу, спинка - 4-6 проколів).

    Намагаємося протикати птицю в тому місці, де м'ясо (грудинка в місцях 8-10, стегна і ніжки - по 2-4 проколу, спинка - 4-6 проколів)

  3. Тепер в ці ямочки закладаємо наш часник.

    Тепер в ці ямочки закладаємо наш часник

  4. Відкладаємо качку в сторону і займаємося маринадом. Викладаємо в глибокий посуд майонез, додаємо сіль і перець (якщо ви зважилися на використання кориці, додайте її саме зараз, буквально пару пучок).

    Викладаємо в глибокий посуд майонез, додаємо сіль і перець (якщо ви зважилися на використання кориці, додайте її саме зараз, буквально пару пучок)

  5. Апельсини моєму. Сік одного апельсина видавлюємо в маринад, все акуратно перемішуємо, намагаючись зробити це рівномірно, щоб у нас потім не було неоднаково просолених місць.
  6. Другий апельсин очищаємо від шкірки і нарізаємо шматочками.

    Другий апельсин очищаємо від шкірки і нарізаємо шматочками

  7. Додаємо нарізаний апельсин в маринад і залишаємо його там на 15 хвилин.

    Додаємо нарізаний апельсин в маринад і залишаємо його там на 15 хвилин

  8. Після закінчення цього часу закладаємо маринований апельсин всередину тушки качки, а маринадом ретельно змащуємо нашу качку.

    Після закінчення цього часу закладаємо маринований апельсин всередину тушки качки, а маринадом ретельно змащуємо нашу качку

  9. Тепер відправляємо нашу качку в чистий пакет і гарненько його зав'язуємо, намагаючись створити вакуум. Можна для цих цілей використовувати харчову плівку. Ми залишаємо птицю маринуватися не менше ніж на 4 години в холодильнику. Оптимально маринувати качку на ніч перед днем ​​готування.
  10. Замариновану зазначений час качку викладаємо на злегка змащений олією лист і відправляємо в розігріту духовку. Перша година печемо качку при низькій температурі в 120-160 градусів, а потім збільшуємо температуру до 180-200 градусів і запікаємо птицю ще 2-3 години.
  11. Подаємо з картопляним пюре, прикрасивши квіткою з апельсина. Смачного! Дізнайтеся також, як приготувати качку запечену з чорносливом .

    як приготувати качку запечену з чорносливом


Ще рецепти:

Чому не лимон?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com