рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

В якому віці починають нестися кури несучки

  1. Від чого залежить несучість?
  2. домінант
  3. кладка
  4. Як збільшити продуктивність?

Птахівництво завжди було вкрай популярним, це ніяк не пов'язано з тенденціями моди, просто смачну, ситну їжу - не скасовували, тим більше, що ціни щодня ростуть, тому простіше і економніше задовольнятися домашньої продукцією. Звичайно ж, домашні яйця користуються великим попитом, ніж продукція птахофабрик. Несучки себе будуть комфортно почувати тільки в тій ситуації, якщо на один квадратний метр буде перебувати не більше п'яти курей. Якщо господарі не планують виводити курчат в домашніх умовах, то утримувати півня не обов'язково, від нього не залежить несучість, однак, якщо в планах є приміщення яєць в інкубатор, то ясна річ, вони повинні бути запліднені півнем. На несучість і хороше самопочуття курей впливає тільки умови утримання, харчування. Леггорн - це порода курей, які наділені найвищою яйценоскостью, в рік від них можна роздобуде приблизно близько 300 яєць. Якщо немає досвіду утримання птиці, то краще за все почати з придбання породи «Домінант». Яйця можна отримати починаючи тільки з восьми місяців (щодо м'ясних курей).

Від чого залежить несучість?

Несучки - представники яєчної породи, це позначать то, що несуться вони раніше інших видів, приблизно на 16-20 тижні свого життя, наприклад, іншим породам може знадобитися до 23 тижнів, м'ясні - найпізніші в цьому плані. Кури не досягли статевої зрілості розпізнаються по блідому гребінцю, у дозрілих - червоний, насичений. Потрібно забезпечення вітамінами, мінералами, зеленню. Доведено, що курчата, які з'явилися на світ ранньою весною або в зимовий період дозрівають раніше.

домінант

Порода дуже вигідна для утримання в домашніх умовах, переваги полягають в тому, що у них рідко виникають проблеми зі здоров'я, відрізняються сильним імунітетом, можуть підлаштуватися під будь-які умови утримання, корми для них не настільки важливі, в їжі абсолютно невибагливі, а сам раціон - ніяк не позначається на загальному стані і продуктивності. Головне в харчуванні - доставляти необхідну дозу кальцію, білка. Статеве дозрівання наступає, коли вага стає більш наближеним до дорослої особини.

кладка

Якщо курка важить менше, ніж півтора кілограма, то треба спробувати проконтролювати процес несучості і захистити їх від цього, тому, що яйця не будуть ставати великими. Період кладки, як правило, починається з 22 тижня, спочатку яєчка будуть маленьких розмірів, але від цього не менш смачні, а поступово - стає більше, збільшуватися в розмірах. Коли несучість знижується рівно на половину, то можна сміливо прощатися з курми, використовуючи їх в якості м'ясної продукції. Підселення нових курей не підходить, від усіх потрібно позбавлятися одночасно, коли це станеться в домашніх умовах - вирішувати тільки господареві, а наприклад, на птахофабриках немає жодної несучки, яка була б старше одинадцяти місяців. З моменту дозрівання, відсоток відкладення яєць поступово знижується, але вчений довели, що курка може приносити плоди 15 років (теоретично), це пов'язано з тим, що в її організмі знаходяться тисячі яйцеклітин, але проблема лише в тому, що вони навіть не живуть таке довгий час. На практиці - п'ятирічна курка здатна знести лише одне яйце в день, не рекомендується перетримувати їх надмірно довгий час, адже м'ясо стає жахливим і жорстким. Молодички не повинні нестися раніше терміну, це спричинить за собою проблеми і загрозу для її життя. Можливий варіант передчасної кладки тільки в тому випадку, якщо порода виведена штучним шляхом.

Як збільшити продуктивність?

Курник не повинен бути тісним, надавати збалансований раціон харчування. Якщо в курнику буде світло, то несучість зросте (стосується зимового періоду, коли світлового дня недостатньо). У період линьки яйця не несуться.

Від чого залежить несучість?
Від чого залежить несучість?
Як збільшити продуктивність?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com