рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Мезотерапія гіалуронової кислотою: особливості, протипоказання, препарати

  1. сутність процедури
  2. ефективність
  3. Не помиліться при виборі: види ін'єкцій
  4. показання
  5. Протипоказання
  6. Поетапний хід процедури
  7. Сам собі косметолог: домашня мезотерапія
  8. реабілітаційний період
  9. наслідки
  10. Під час мезотерапії
  11. після процедури
  12. Преимущества
  13. Недоліки

зміст:

Голковколювання у світі косметології сьогодні - затребувана процедура. Але найбільш улюбленої у багатьох жінок є мезотерапія особи гіалуронової кислотою, яка надає потужний ефект омолодження. Незважаючи на всі явні недоліки цієї процедури, про які попереджають косметологи, які бажають випробувати на собі чарівні уколи краси і вічної молодості не зменшується. Буде правильно заздалегідь ознайомитися з особливостями даної процедури, щоб грамотно оцінити всі її сильні і слабкі сторони.

сутність процедури

сутність процедури

Незважаючи на те, що сама методика була відкрита ще в середині XX століття, конкретно мезотерапія гіалуроновою кислотою - процедура досить молода та інноваційна. Перш, ніж записуватися на повний курс омолодження, який відрізняється тривалістю і певними складнощами, кожній жінці буде корисно дізнатися, що буде відбуватися з її шкірою на обличчі в ході такого лікування. Механізм дії такого голковколювання заснований на трьох стовпах.

Під шкіру вводиться гіалуронова кислота з деякими додатковими компонентами (так званий коктейль), яка активізує процеси регенерації тканин. Відбувається природне омолодження клітин. Так як молекула гіалуронової кислоти занадто велика і вона не може проникнути в глибинні шари дерми в складі зовнішніх кремів і масок, саме ін'єкційне введення препарату під шкіру змушує її функціонувати на всі 100%.

  • Відповідна реакція шкіри

В ході ін'єкції відбувається механічне руйнування шкірного бар'єру. У відповідь на таке пошкодження організм запускає механізми, які спрямовані на його відновлення. На клітинному рівні мобілізуються всі наявні енергоресурси, обмін речовин починає протікати з більшою швидкістю, активізується синтез компонентів міжклітинної речовини. Дані процеси призводять до видимих ​​результатів: поліпшення кровопостачання, потовщення дерми. Стає помітно, що тургор шкіри після мезотерапії особи гіалуронової кислотою підвищується, мікрорельєф розгладжується.

  • Нейрогуморальна реакція організму

В ході голковколювання відбувається поширення імпульсів по організму. В результаті активізуються підкіркові освіти і кора головного мозку, включаються основні механізми підтримки саморегуляції. Відбувається викид адреналіну, норадреналіну, серотоніну, ацетилхоліну, активізується імунітет, і організм самостійно починає опиратися процесам старіння.

В результаті всіх цих процесів на клітинному рівні запускаються механізми самоомоложенія організму. Вони помітно проявляються в тих проблемних місцях, куди були зроблені чудодійні ін'єкції. Безвідмовно працює мезотерапія особи гіалуронової кислотою дає гарантований результат. Чи не такий стійкий, як хотілося б, але на час сповільнити старіння виходить. У чому ж конкретно це виражається?

А Ви знали, що ... мезотерапія увібрала в себе сучасні інновації Заходу і традиції Сходу? Механізм її дії заснований на новітніх препаратах (це свіжий струмінь в косметології) і акупунктурі (найдавнішому обряді лікування).

ефективність

ефективність

Якщо мезотерапія з гіалуроновою кислотою проведена повним курсом, грамотно, професіоналом своєї справи, в хорошій клініці, якщо всі рекомендації по догляду за шкірою в реабілітаційний після процедури період були дотримані, від неї можна очікувати самих приголомшливих результатів:

  • зволоження шкіри з подальшим утриманням вологи в клітинах;
  • збереження молодості і свіжості особи;
  • усунення перших ознак старіння;
  • поліпшення стану жирної шкіри (прочитати про вибір крему для жирної шкіри обличчя можна тут );
  • розгладження зморшок: навіть борозни носогубного трикутника стають не такими помітними і глибокими;
  • відбілювання пігментації;
  • зменшення вугрової висипки;
  • лікування купероза : Судинних зірочок стає менше;
  • позбавлення від синців під очима;
  • нормалізація роботи кровоносних судин, в результаті чого йде нездорове почервоніння обличчя;
  • відновлення природного кольору обличчя;
  • поліпшення мікрорельєфу шкіри;
  • терапія поверхневих сонячних і термічних опіків на обличчі.

Зміна поверхні шкіри після процедури

Такий ефективності можна добитися від мезотерапії особи з гіалуроновою кислотою тільки в тому випадку, якщо буде пройдений повний курс лікування. Так як він досить тривалий, не у багатьох вистачає на нього терпіння. Від одного сеансу результат навіть якщо і буде помітний, то дуже скоро пройде. Ступінь омолодження буде залежати ще і від того, який саме препарат на основі гіалуронової кислоти буде введений під шкіру.

Секрети краси. Хочете мати пухкі, об'ємні губки, які зведуть з розуму будь-якого чоловіка? В такому випадку вам допоможуть ін'єкції гелю гіалуронової кислоти. В їх призначення входить і ця функція.

Не помиліться при виборі: види ін'єкцій

Залежно від техніки виконання ін'єкцій та призначених для введення під шкіру коктейлів існують різні види цієї процедури, які значаться в прайсах клінік. Щоб не виглядати в цій сфері зовсім нічого не знає, пацієнтці краще заздалегідь дізнатися всі нюанси тієї чи іншої методики.

техніка виконання

  1. Ручна: лікар-косметолог власноруч робить ін'єкції в заздалегідь намічені проблемні ділянки обличчя.
  2. Апаратна: проколи робляться за допомогою спеціальних насадок на косметологічному апараті, різновидів якого існує величезна кількість.

Техніка введення препарату

  1. ін'єкційна : Гіалуронова кислота вводиться під шкіру за допомогою уколу.
  2. Безін'єкційна мезотерапія гіалуроновою кислотою: коктейль вбирається під впливом ультразвуку, низькочастотного струму, холоду, лазера, магнітних хвиль і т. д.

д

препарати

  1. Чистий препарат для мезотерапії особи з гіалуроновою кислотою, т. Е. В ньому міститься виключно ця речовина, без залучення інших складових.
  2. Якщо лікар-косметолог виявить ще й нестача харчування епідермісу (зазвичай він виявляє себе в зимовий період часу або в віці після 50 років), може бути призначена мезотерапія з вітамінами і гіалуроновою кислотою, яка зміцнює захисні функції шкіри. Це можуть бути відновлює ретинол (вітамін А), омолоджуючий токоферол (вітамін Е), аскорбінова кислота для імунітету (вітамін С) і деякі вітаміни з групи В, які мають лікувальну дію.
  3. Щоб знизити ризик ускладнень і небажаних наслідків, проводиться мезотерапія з пептидами і гіалуроновою кислотою: ці речовини допомагають шкірі легше впоратися з перенесеним стресом і зменшують термін реабілітації.
  4. Крім того, в коктейль з гіалуроновою кислотою для мезотерапії можуть бути додані колаген , Рослинні екстракти, мінерали, органічні кислоти. Кожен з них в складі подібних препаратів буде виконувати свою функцію.

Видів процедур багато, тому що у всіх організми суто індивідуальні. Яка саме мезотерапія гелем гіалуронової кислоти буде призначена в тому чи іншому випадку, може вирішити тільки лікар-косметолог після ретельного обстеження пацієнтки, яка бажає отримати дозу ін'єкцій краси. Природно, що є і вікові обмеження, і особливі показання для проведення даної процедури.

Корисна інформація. Пептиди - амінокислоти, які беруть участь в регенерації клітин. Так що вони в складі мезококтейль підсилюють омолоджуючу дію гіалуронової кислоти.

показання

Показання для мезотерапії особи гіалуронової кислотою

Для введення ін'єкцій гіалуронової кислоти в ході мезотерапії існує ряд свідчень:

  • перші ознаки старіння шкіри;
  • вікові зморшки , В тому числі носогубні складки;
  • тьмяний колір обличчя;
  • синці і темні кола під очима;
  • почервоніння обличчя через неправильну роботу кровоносних судин;
  • купероз;
  • пігментні плями;
  • нерівний, горбистий рельєф шкіри обличчя;
  • поверхневий термічний або сонячний опік;
  • себорея;
  • вугровий висип ;
  • сухість шкірного покриву, освіта лущення.

Багато хто запитує, з якого віку косметологи рекомендують робити мезотерапію особи за допомогою гіалуронової кислоти. Якщо її мета - омолодження, то тільки після 30. Якщо потрібно позбутися від великої вугрової висипки або поліпшити стан шкіри при себореї, тоді, в окремих випадках, лікар може призначити цю процедуру і до цієї вікової риси. Але при цьому потрібно обов'язково перевіритися на наявність протипоказань. Їх порушення може привести до серйозних і небезпечних наслідків.

Згідно з дослідженнями. Вчені провели ряд лабораторних досліджень і виявили, що ніяка інша косметологічна процедура не може впоратися з куперозом з таким успіхом, як це робить мезотерапія гіалуронової кислотою.

Протипоказання

Сама гіалуронова кислота не може завдати шкоди людському організму, так як є його складовою. Однак погіршити стан і викликати певні ускладнення можуть ті препарати, які вводяться разом з нею. Крім того, сама процедура займає чимало часу - відповідно, вона забирає багато сил, що теж позначається на здоров'я пацієнтки. Існують різні протипоказання для проведення даної процедури:

  • низька здатність згущуватися крові;
  • загострення герпесу ;
  • психічні розлади;
  • шкірні захворювання;
  • порушення цілісності шкірного покриву на обличчі: глибокі опіки, подряпини, рани, травми і т. д .;
  • проблеми з нирками;
  • при вагітності мезотерапія особи гіалуронової кислотою теж протипоказана;
  • лактація;
  • прийом деяких лікарських препаратів;
  • знижений імунітет;
  • онкологія;
  • лихоманка;
  • індивідуальна непереносимість.

Велика частина ускладнень і небажаних наслідків після мезотерапії особи гіалуронової кислотою обумовлено саме недотриманням або невиявлених даних протипоказань. Якщо лікар виявить їх, курс лікування призначено не буде. Якщо ж зі здоров'ям усе в порядку, він призначить дату і час першого сеансу.

Про вагітність. Будь-яка процедура голковколювання, в тому числі і мезотерапія гіалуронової кислотою, змушує організм виробляти додаткові дози гормонів. Під час вагітності гормональний фон отже зазнає колосальних змін, так що такий ефект даної процедури може нашкодити майбутній мамі і її дитині.

Поетапний хід процедури

Ін'єкційна техніка введення препарату

Як і будь-який інший косметичний сеанс, процедура мезотерапії особи гіалуронової кислотою передбачає кілька стандартних етапів.

підготовка

  1. Вивчення медичної карти пацієнтки для виявлення наявних захворювань - хронічних і в стадії загострення.
  2. Опитування самої жінки: на що скаржиться, які проблеми зі здоров'ям турбують, які лікарські препарати приймала протягом місяця і приймає до сих пір.
  3. Загальні аналізи крові та сечі.
  4. Індивідуальний вибір кількості сеансів, змісту і дозування препарату, що вводиться.

процедура

  1. Демакіяж особи.
  2. Місцева анестезія.
  3. Дезінфекція особи хлоргексидином.
  4. Обколювання проблемної ділянки особи на глибину 0,5-4 мм. Впорскування коктейлю.
  5. Повторна обробка дезинфікуючим розчином.
  6. Заспокійлива маска (або крем).

завершення

  1. Огляд шкіри після процедури.
  2. Бесіда з пацієнткою про те, як все пройшло і які дії потрібно робити в ході реабілітаційного періоду.
  3. Повторний огляд пацієнтки через 3 дні після мезотерапії.

Безін'єкційна мезотерапія особи гіалуронової кислотою

Якщо це безін'єкційна гіалуронова мезотерапія, місцева анестезія найчастіше не проводиться. Замість неї на обличчя наноситься мезококтейль. Потім на шкіру починають діяти ультразвуком, лазером, струмом або магнітними хвилями. Вони допомагають сироватці краси і молодості подолати бар'єри епідермісу і проникнути в його глибинні шари.

У клініці за результат буде відповідати лікар, який проводив сеанс. А ось ті, хто примудряється скористатися гіалуроновою кислотою будинку, ризикують узяти всю відповідальність на себе.

На замітку. Не забудьте заздалегідь обговорити з лікарем питання про те, яка анестезія буде використана в ході мезотерапії.

Сам собі косметолог: домашня мезотерапія

Сьогодні мезотерапія гіалуронової кислотою можлива навіть в домашніх умовах , Якщо придбати портативний апарат для проведення даної процедури. Причому варіанти знову-таки можуть бути різними. Це може бути мезороллер зі звичайною голчастою насадкою, а може бути випромінювач ультразвуку або лазерного променя. До них обов'язково знадобиться або чиста гіалуронова кислота, або вже готовий коктейль з її участю.

До них обов'язково знадобиться або чиста гіалуронова кислота, або вже готовий коктейль з її участю

Мезороллери для домашньої мезотерапії особи

Будьте обережні з проведенням подібної процедури вдома.

Не можна!

  1. Самостійно готувати мезококтейль з різних компонентів.
  2. Працювати гіалуронову кислоту під шкіру обличчя за допомогою інсулінового шприца.
  3. Проводити подібні процедури без дозволу лікаря-косметолога.

Основні дії

  1. Проконсультуватися у фахівця, чи не зашкодить вам домашня мезотерапія особи гіалуронової кислотою.
  2. Придбати апарат і мезококтейль.
  3. Очистити обличчя від декоративної косметики і бруду: вмитися з гелем, молочком або тоніком .
  4. Якщо мезороллер забезпечений голчастою насадкою, протерти обличчя знеболюючим розчином.
  5. Насадку обробити медичним спиртом.
  6. Нанести гіалуронову кислоту тонким шаром на обличчя.
  7. Протягом 5-7 хвилин впливати на шкіру Мезороллери або насадкою іншого портативного апарату для домашньої мезотерапії.
  8. Видалити з особи залишки невпітавшійся мезококтейля.
  9. Через півгодини нанести заспокійливу маску або звичайний крем для обличчя.

Не варто захоплюватися домашньої мезотерапией особи гіалуронової кислотою, тому що у великих кількостях ця речовина може нашкодити шкірі. Повторюйте такі сеанси не частіше 1 разу на 7-14 днів, але потрібна регулярність. І не забувайте при перших же ускладнення та побічні ефекти негайно звернутися до лікаря. Відсутність плачевних результатів багато в чому буде залежати від того, наскільки обережні ви зверталися зі своєю молодшою ​​шкірою в реабілітаційний період.

Корисна порада. В аптеці можете запитати або гіалуронову кислоту в чистому вигляді, або мезококтейль, або сироватку для мезотерапії.

реабілітаційний період

Так як гіалуронова кислота - активний компонент обмінних процесів на клітинному рівні, разом з продуктами розпаду від неї в шкірі не залишиться і сліду вже через 2-3 тижні після сеансу. Тому їх потрібно повторювати регулярно протягом декількох місяців. І протягом всього курсу лікування необхідно дотримуватися правил реабілітаційного періоду. Особливо це стосується ін'єкційної мезотерапії.

  1. Чи не носити синтетичний і тісний одяг, незважаючи на те, що вона ніяк не стосується особи. Вона порушує кровообіг організму в цілому - а значить, негативно позначиться і на результатах мезотерапії.
  2. Після мезотерапії гіалуроновою кислотою не потрібно відмовлятися від звичного догляду за шкірою: продовжуйте використовувати креми і маски для омолодження.
  3. Чи не відвідувати сауни і солярії.
  4. Чи не засмагати і берегти шкіру від сильних морозів.
  5. За мінімуму користуватися декоративною косметикою.
  6. На час відмовитися від водних видів спорту.

Як вести себе після мезотерапії гіалуроновою кислотою, залежить від багатьох чинників: виду процедури та апарату, введеного препарату, особливостей шкіри. Тільки фахівець може визначити напевно, як скоро можна повернутися до звичного способу життя після чарівних уколів краси. Так як багато панянки занадто нетерплячі і ігнорують вищевказані рекомендації, в результаті виникають характерні ускладнення, усувати які іноді буває дуже важко.

наслідки

Небажані наслідки мезотерапії особи з ін'єкціями гіалуронової кислоти можуть проявити себе як уже під час проведення процедури, так і через якийсь період після неї.

Під час мезотерапії

  • Біль при акупунктурі;
  • моментальне поява набряків і синців в місцях проколів;
  • атрофія ділянок особи;
  • запаморочення;
  • втрата свідомості;
  • серйозні зміни в сполучної тканини, які можуть порушити повноцінне функціонування епідермісу;
  • алергія;
  • псоріаз ;
  • кропив'янка;
  • збій в роботі кровоносної системи;
  • почастішання серцевого ритму.

Щоб уникнути деяких з цих ускладнень лікар-косметолог завжди тримає під рукою під час мезотерапії особи гіалуронової кислотою антишокову аптечку.

після процедури

  • Синці, запалення, набряки в місцях ін'єкцій;
  • інфекції, занесені під шкіру;
  • утворення рубців;
  • потовщення шкіри;
  • пігментація ;
  • порушення кровообігу;
  • лімфостаз.

Всі перераховані вище ускладнення і побічні ефекти не можуть виникнути самі по собі. Їхній появі сприяє ряд факторів:

  1. Недотримання протипоказань;
  2. неправильна техніка голковколювання;
  3. індивідуальна реакція шкіри на призначений препарат;
  4. невміле введення гіалуронової коктейлю;
  5. неправильно призначений препарат;
  6. недотримання правил гігієни в реабілітаційний період;
  7. непрофесіоналізм лікаря-косметолога зокрема і клініки в цілому.

Це ще раз вказує на те, наскільки відповідально треба ставитися до вибору клініки і фахівця, який буде проводити гіалуронову мезотерапию, а також до заборон реабілітаційного періоду. Якби не легковажність жінок в цих питаннях, небажані наслідки і ускладнення після даної процедури можна було б звести до нуля. Але поки ризик подібних побічних ефектів становить від 0,5 до 1% в разі безін'єкційна методик і від 3 до 5% - якщо це уколи краси. Так що будьте пильні і зважуйте всі «за» і «проти» перед тим, як зважитися на це омолодження.

Преимущества

Ефект до і після мезотерапії гіалуроновою кислотою

У мезотерапії особи, яка передбачає застосування гіалуронової кислоти, є ряд незаперечних переваг. Саме вони так ваблять жінок після 30 років і змушують їх вирішуватися на чарівні уколи вічної краси і молодості. До безперечних плюсів відносяться:

  • висока ефективність: як стверджують самі косметологи, жоден філлер не дає можливості домогтися таких карколомних результатів омолодження, як гіалуронова кислота;
  • можливість застосування Безін'єкційна методики, що знижує ризик розвитку ускладнень;
  • поєднання з іншими косметологічними процедурами: пілінгом, контурній пластикою і т. д .;
  • можливість проведення в домашніх умовах;
  • великий досвід клінік в цій процедурі, так як вона дуже затребувана;
  • невисокий рівень ризику ускладнень, особливо у випадку з Безін'єкційна мезотерапією.

Безсумнівно, все це дуже спокусливо. Особливо обіцянки і гарантія надприродного омолодження шкіри обличчя. Дізнаєшся про ефективність мезотерапії гіалуроновою кислотою - і хочеться негайно записатися на процедуру. Але для початку варто оцінити іншу сторону медалі - мінуси.

Недоліки

Наважуючись на ін'єкції гіалуронової кислоти, слід врахувати недоліки такої мезотерапії. Порадьтеся з косметологом, подумайте самі: чи зможете ви подолати всі нижченаведені труднощі?

  1. Внаслідок того, що гіалуронова кислота - активний учасник обміну речовини, вже через 3 тижні вона виводиться з організму без залишку.
  2. Внаслідок цього потрібне постійне повторення цієї процедури. Деякі жінки через такого ефекту, можна сказати, «підсаджуються на голку», не уявляючи себе без цих сеансів.
  3. Мезотерапія - це процедура голковколювання, після якої в місцях ін'єкцій нерідко утворюються запалення, набряклість , Синці.
  4. Курс повного лікування (омолодження) шкіри обличчя гіалуронової кислотою багато в чому буде залежати від початкового стану епідермісу. В середньому він становить від 3 до 5 місяців, т. Е. Дуже довго. Незавершений курс загрожує багатьма ускладненнями і небажаними наслідками. Це потрібно мати на увазі.
  5. Протягом усього цього часу вести звичний спосіб життя буде дуже складно, тому що будуть діяти всілякі заборони: на відвідання басейнів, пляжів, соляріїв, на загар.
  6. Мезотерапія гіалуронової кислотою коштує досить дорого: один сеанс - від 3 000 до 5 000 рублів.
  7. Введення лікувально-косметичних препаратів порушує цілісність епідермісу. Через це знижується його захисна функція від інфекцій і бактерій.

Мезотерапія гіалуронової кислотою для омолодження особи - методика ефективна і інноваційна. Вона дозволяє призупинити, уповільнити процеси старіння, які мріє відстрочити будь-яка жінка, яка стежить за собою. Саме цим пояснюється така популярність даної процедури. Нею активно цікавляться жінки після 30 років, а в бальзаківського віку все більше і більше представниць прекрасної статі лягають на проведення повного курсу омолодження.

У чому ж конкретно це виражається?
Мезотерапія увібрала в себе сучасні інновації Заходу і традиції Сходу?
Хочете мати пухкі, об'ємні губки, які зведуть з розуму будь-якого чоловіка?
Порадьтеся з косметологом, подумайте самі: чи зможете ви подолати всі нижченаведені труднощі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com