рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лікування прищів. Причини прищів. Лікувальна косметика. Крем від прищів. Крем для жирної шкіри. Підліткові прищі. Косметика для дівчаток. Mia. Міа. Флоресан. Скінорен. Оil free.

Підлітки і прищі. Лікувальна косметика для підлітків при перехідному віці. Креми, лосьйони, скраби, гелі, маски від прищів.

Питання: Євгенія Питання: Євгенія. У мене є проблема. На обличчі постійно з'являються прищі, на носі і підборідді вугри. Втомилася з цим боротися, випробувала безліч засобів, розумію, що це підліткове. Нещодавно в "Оріфлейм" замовила кошти від прищів і вугрів із серії "чиста шкіра" маскує олівець і лосьйон для проблемної та жирної шкіри. Мені 15 років, чи допоможуть ці кошти, порадьте що-небудь. Шкіра у мене чутлива, тому що капіляри близько розташовані до лиця. З нетерпінням буду чекати відповіді.
Відповідь: Доброго дня, Євгенія! З чутливою шкірою слід звернутися до дерматолога, щоб ще більше не нашкодити шкірі. Спеціаліст може Вам призначити медикаментозні засоби, які підходять саме Вам.

Питання: Марія Здравствуйте, я б хотіла задати таке питання. Мені 17 ле т і косметолог порадила користуватися Скінорен кремом. Я користуюся вже півтора місяці, прищі стали великі і гнійні їх вискочило в два рази більше. Ви вважаєте треба припинити лікування або це тимчасовий ефект і потім все налагодитися?
Відповідь: Доброго дня, Марія! Так, дійсно буває лікування через загострення. Можливо крем витягає з глибоких шарів шкіри секрет і запалення. Спробуйте поробити маски очищають і протизапальні. Можете зробити чистку в салоні, щоб допомогти шкірі очиститися. При гнійників Не робіть пілінгів і скрабів з образівом, можете погіршити стан шкіри. Кремом Скинорен продовжуйте користуватися до поліпшення, якщо його не буде, то змініть крем. Зараз дуже багато косметичних засобів від висипань і вугрової висипки. Спробуйте засіб для локального застосування на прищ з серії - Особа без проблем, "SOS". Питання: Марія Здравствуйте, я б хотіла задати таке питання

Питання: Анастасія. Здрастуйте, у мене як мені здається проблема з особою, мені 13 років ..на лобі і біля носа завжди якісь маленькі прищики ... шкіра шелушітся..вот коли я перебуваю вдома освітлення не дуже хороше і особа здається ідеальним, а як приходжу в школу або в магазин з одягом ... там дуже гарне освещеніе..у мене все обличчя якесь то шелушавое..і видно ці прищікі..я вже багато чого робила і по кніжкам..пропарівала особа ромашкою ну і зараз це роблю. .гліну прикладала .. (тільки будь ласка не кажіть, що це перехідний возраст..я не думаю що це он..ведь у деяких дівчат особа зовсім ідеальне ..)
А ще ж пудра не мажусь .. (вона ж псує шкіру і з'являються прищі так?) І ще, а ось мені можна користуватися лінією "Обличчя без проблем" ?? Будь ласка підкажіть як добитися ідеального кольору обличчя, щоб шкіра була хорошою ??? !!!
Відповідь: Доброго дня, Анастасія! Не варто порівнювати стан своєї шкіри з іншими дівчатами, у всіх все по-різному. Спадковість теж грає свою роль. Зверніть увагу на своїх батьків, який у них тип шкіри.
Спеціально для догляду за проблемною шкірою підлітка створюються косметичні серії: креми, маски, що очищають, лосьйони та інші косметичні препарати. Лінія "Обличчя без проблем" Вам підходить.
Візьміть собі за правило: не торкайтеся особи руками поки не вимили їх з милом. Чи не видавлювати прищі самим, а робити це повинен тільки косметолог. Абсолютна чистота - запорука здоров'я шкіри.
Підліткам з сухою і нормальною шкірою обличчя достатньо правильного домашнього догляду.
Дівчаткам з жирною і проблемною шкірою (прищі, комедони) допомога косметолога потрібна, щоб уникнути погіршення проблем в подальшому. Вік, в якому шкіра починає вимагати відходу в салоні, залежить від особливостей шкіри підлітка.
Будь-яка косметика, які тривалий час перебуває на Вашій шкірі, повинна бути високої якості. Використовувати потрібно некомедоногенную косметику, щоб не закупорювати пори і уникнути прищів.
Застосування пудри не викликає прищів, а ось лущення шкіри спровокувати може, якщо наносити її на шкіру без денного або захисного крему.
Домашній догляду за шкірою підлітка повинен включати в себе: очищення, зволоження і захист шкіри.
Головний етап для підлітків - очищення шкіри вранці і ввечері. Починають його з умовно водою кімнатної температури. Найкраще брати слабоминерализованную мінеральну або кип'ячену воду.
Завершальний етап очищення - протирання шкіри тоніком або лосьйоном. Цю процедуру дівчинки і підлітки часто пропускають, але вона дуже важлива. Протираючи обличчя, Ви, з одного боку, остаточно його очищаєте, з іншого - зволожує і насичуєте корисними речовинами. Шкіра підлітка потребує зволоження. Краса і здоров'я шкіри залежить від правильного догляду.

Питання: Наташа Питання: Наташа. Доброго дня! Мені 17 років. У мене жирна шкіра обличчя, на лобі, підборідді і носі розширені чорні пори, періодично з'являються прищі. Дуже хочеться мати чисту, красиву шкіру, але після деяких засобів по догляду за жирною шкірою обличчя з'являється відчуття стягнутості, відчуття що шкіра пересушена. Чи не могли б ви порадити марку косметики щоб вона очищала і не пересушувати, і не дуже дорогу і народні рецепти. Заздалегідь дякую.
Відповідь: Доброго дня, Наташа! Вам можна спробувати косметику Міа, як раз для підліткової шкіри. Косметика MIA - створена спеціально для молодої шкіри. MIA-косметика, що забезпечує особливо дбайливий і ніжний догляд за молодою шкірою. Містить тільки корисні і безпечні для молодої шкіри компоненти.
Ще можу Вам запропонувати косметику "Обличчя без проблем". Жирна шкіра вимагає підвищеної уваги і догляду. Нерідко з шкірою такого типу пов'язаний ряд проблем: жирний блиск, схильність до розвитку запальних процесів, поява акне і т.д. У лабораторії косметичної компанії «Флоресан» фахівці розробили комплекс засобів для догляду за проблемною шкірою в тому числі і кошти для очищення шкіри.
Маска розпарюють Серія Обличчя без проблем Флоресан. Глибоке очищення пір. Розпарюють маска призначена для глибокого очищення пор шкіри з метою профілактики вугрів і комедонов.
Лікувальний крем від прищів. Серія Обличчя без проблем Флоресан. Лікувальний крем швидкої дії підсушує прищики, усуває почервоніння і припухлості на шкірі, знімає больові відчуття в короткий період часу. Потужний антисептичний комплекс крему руйнує бактерії і запобігає виникненню нових прищиків.
Крем протизапальний без жирного блиску. Серія Обличчя без проблем Флоресан. Потужний протизапальний комплекс, що складається з рослинних екстрактів і вітаміну F, зменшує почервоніння, припухлості і свербіж шкіри, локально підсушує прищики. Крем добре пом'якшує і зволожує шкіру, прибирає жирний блиск, надаючи шкірі здоровий і доглянутий вигляд. Суперлегкий, нежирний, бистровпітивающійся крем призначений для щоденного догляду за молодою проблемною шкірою.
Скраб для глибокого очищення для жирної проблемної шкіри. Серія Обличчя без проблем Флоресан. Природні частки мінералів, що входять до складу скрабу, видаляють верхні омертвілі клітини шкіри разом із залишками жиру і забруднень, очищають закупорені пори, що сприяє зникненню вугрів. Фруктові органічні кислоти оновлюють структуру шкіри і вирівнюють колір обличчя. Формула скрабу додатково збагачена екстрактами зеленого чаю і хвоща, що сприяють швидкому оновленню верхнього шару шкіри. При регулярному використанні скраб забезпечить сяючий колір обличчя і здоровий вигляд шкіри. Ваша шкіра буде рівною і чистою.
Протизапальний лосьйон очищає дії, з матирующей пудрою
Серія Обличчя без проблем Флоресан. Що входять до складу лікувальні екстракти звіробою, шавлії і чебрецю знімають почервоніння, припухлості, локально підсушують прищі, і відновлюють обмінні функції уражених ділянок шкіри, загоюючи сліди і шрами від прищиків. Антисептичні добавки знищують бактерії і запобігають їх появу. При систематичному застосуванні лосьйону Ваша шкіра буде світитися здоров'ям і придбає доглянутий вигляд.
Гель для миття обличчя «Ефективне очищення». Гель для миття обличчя Ефективне очищення Особа без проблем Флоресан. Потужний антисептичний комплекс гелю руйнує бактерії і гальмує їх зростання. Екстракти чистотілу, календули і деревію, а також саліцилат натрію локально підсушують прищики і гальмують запальні процеси. В результаті систематичного і щоденного використання гелю нормалізується секреція сальних залоз, пори шкіри не розширюються, Ваша шкіра стає гладкою, чистою без жирного блиску.
Маска грязьова з прополісом від прищів і вугрової висипки. Серія Обличчя без проблем Флоресан. Сильнодіючий засіб для вирішення проблеми вугрової висипки, гнійників і прищів. Основа маски складається з грязі Мертвого моря, збагаченої екстрактом прополісу і натуральної сірої. Бруд надає очищаючу, антисептичну, підсушує дії, сірка зменшує надмірну секрецію шкірного сала, що приводить до появи вогнищ запалень і сальних пробок, а водно-спиртовий екстракт прополісу локально надає потужний протизапальний ефект на прищики або гнійники. Після застосування маски шкіра заспокоюється, почервоніння стають менш помітними, зменшується кількість сальних пробок.
Спосіб застосування: на попередньо очищену шкіру обличчя, грудей або верхньої частини спини нанести вміст пакетика суцільним шаром. Через 15-20 хвилин змити теплою водою або протизапальну лосьйоном. Застосовувати два рази на тиждень. Увага! Кожен пакетик розрахований на одне застосування!
Локальне засіб від прищів «SOS». Серія Обличчя без проблем Флоресан. Засіб «SOS» призначене для швидкого локального впливу на прищі. За допомогою зручної упаковки Ви зможете легко нанести засіб безпосередньо на потрібні ділянки. Що входять до складу бентоніт, мінеральний концентрат ламінарії і саліцилат натрію відкривають пори, підсушують прищики, мають бактеріостатичну властивістю. Після нанесення засобу відбувається швидке адресний проникнення активних компонентів, в короткий період часу засіб «SOS» локально підсушує прищики, повертає Вашій шкірі здоровий і доглянутий вигляд.
Щоденна скраб-маска від чорних крапок і жирного блиску «1 хвилина». Серія Обличчя без проблем Флоресан. Щоденна скраб-маска вже з першого дня використання бореться з чорними крапками і жирним блиском. Комплекс активних компонентів ефективно очищає пори, видаляє з поверхні шкіри забруднення і омертвілі клітини, регулює роботу сальних залоз. Спеціальні інгредієнти, які активно працюють проти чорних крапок, проникають глибоко в пори, очищають і стягують їх. Скраб-маска сприяє активному оновленню клітин, покращує дихання шкіри, нормалізує жировий баланс клітин. Чи не дратує і не пересушує шкіру.
Вам корисно буде ознайомитися з цією статтею і можна зробити міні-чистку обличчя в домашніх умовах, дотримуючись усіх правил.
Ароматерапія і вугри. Лікування вугрів, прищів ефірними маслами. Позбутися від вугрів, чорних крапок: чистка обличчя.

Питання: Ольга. Доброго дня! Допоможіть будь ласка радою. Моїй сестрі 11 років і по обличчю пішли прищі, якими засобами краще користуватися в такому віці.
Відповідь: Доброго дня, Ольга! Вашій сестрі повинен підійти крем із серії "ОБЛИЧЧЯ БЕЗ ПРОБЛЕМ Флоресан" Для Юних Леді. Крем проти підліткових прищів "Обличчя без проблем" Крем лікувальний від прищів.
Лікувальний крем швидкої дії підсушує прищики, усуває почервоніння і припухлості на шкірі, знімає больові відчуття в короткий період часу. Потужний антисептичний комплекс крему руйнує бактерії і запобігає виникненню нових прищиків.
Спосіб застосування: крем наноситься безпосередньо на прищики і запалені ділянки шкіри вранці і ввечері або в міру необхідності в період загострення проблеми на термін не менше 30 хвилин, потім ватним тампоном видаляється з шкіри.
Багато корисної для Вас інформації можна знайти в статті:
Косметика для проблемної шкіри. Лікувальна, аптечна косметика. Проблемна шкіра: вугрі, прищі, комедони, чорні точки. Склад і компоненти косметики.
Якщо є необхідність, то можна користуватися спеціальним лікувальним тональним кремом. Для запаленої шкіри існують спеціальні тональні креми, вони містять речовини, купирующие запальні процеси, і на таких кремах обов'язково написано «oil free». Вони не тільки приховують запалення, але і підліковують шкіру. Природно слід ретельно очищати шкіру перед сном.

Питання: Ольга. Підкажіть будь ласка, що робити, если на лобі, и на підборідді, и на плечах пріщі, 16 років., Спасибо !!!
Відповідь: Доброго дня, Ольга! Це пов'язано з перехіднім ВІКОМ, пошукати на нашому сайті статті на Цю тему. У нас дуже много з питання юнацьких вугрів и акне рекомендацій. Остання стаття, про дігтярне мило - найдоступнішій засіб. Дігтярне мило. Дігтярне мило від пріщів. Властивості дігтярне мила. ! Застосування дігтярне мила. Приготування мила. Для чистоти і краси Вашої кожи. Чи не влаштовує наш сайт, то в неті повно чого знайдете. Чи не допомагають рекомендації - йдіть до дерматолога.
За підбором косметики я Вам Важко що-небудь радити, так як потрібне лікування кожи и косметика винна буті лікувальною, но краще Вам ее призначила фахівець дермотокосметолог або дерматолог при очному огляді. Перебором різної косметики Ві можете не найти, что Вам підійде и сделать шкіру свою ще більш чутлівою. Є хороша дермотологіческая косметика, но вона дорога - Гамард - Біокосметіка Gamarde. Особисто мені дуже подобається себо-баланс емульсія. Вістачає ее дуже на довга і подлечивает шкіру. Економна у вікорістанні. Вам точно підійде. Емульсія себо-баланс FLUIDE EQUILIBRANT Ємність: 40гр. 1660 pуб. GamARde Лінія: Жирна шкіра. Нормалізує функцію сальних залоз, пригнічує запалення, зволожує. Звужує пори, вирівнює текстуру шкіри, надає матовість.

Питання: Світлана. Добрий день. У мене дуже проблемна шкіра. Великі прищі вже замучили. Вони з'явилися в 11 років, зараз мені 18. Весь цей час намагаюся лікувати їх, але поки на жаль безрезультатно. Спочатку були тільки на обличчі, зараз на шиї і спині. Постійно доглядаю за шкірою - протираю, роблю різні маски .... Здавала всі аналізи, кліщів і іншого немає. Кров чиста. Допоможіть будь ласка, підкажіть, що мені може допомогти.
Відповідь: Доброго дня, Світлана!
Фактори, які можуть провокувати вугровий висип:
1. комедогенних косметика - препарати, що містять ланолін, сквален, сірку, креми, лосьйони, пудра, рум'яна, мінеральні та овочеві олії, сонцезахисні креми для засмаги, D і С червоні пігменти (використовується для додання червоного відтінку і надзвичайно комедогенние).
2. Витискання чорних крапок і гнійників, самолікування. Видавлювання прищів - причина нових прищів.
Багато хто намагається тиснути прищі - самостійно розкривати фурункули, щоб позбутися від прища і запалення. Тиснути вугри і видавлювати прищі не можна, так інфекція потрапляє в глибокі шари епідермісу і дерми, посилюючи запалення, а інфекція в процесі видавлювання прищиків передається від запалених елементів до НЕ запалених, в свою чергу, інфікуючи і запалена їх. Найкраще, якщо чистку особи буде робити косметолог. Косметологічні процедури не є лікувальними, а лише допоміжними.
3. Гормональна зв'язок і тестостерон - прищі передаються у спадок. Людина генетично успадковує гормональний фон і особливості реакції шкіри. Тому головною причиною виникнення прищів в 18 років ще називають спадковий фактор. Імовірність підліткових прищів набагато вище у дітей, якщо батьки страждали або страждають прищами. І слід очікувати розвитку серйозної форми підліткових прищів, якщо від цієї проблеми страждали обоє батьків.
4. Захворювання шлунково-кишкового тракту, як внутрішня причина вугрової висипки.
На думку деяких дослідників причина прищів в шлунку і кишечнику. Гіперфункція сальних залоз з вироблення сала практично єдина причина появи вугрів - це неправильний стиль харчування, в якому переважають вуглеводи, а організм при цьому відчуває нестачу незамінних амінокислот і жирних кислот. Вироблення шкірою надлишкової кількості сала припиняється за умови тривалого без вуглеводного харчування, дозволяючи не тільки вилікувати самі запущені форми акне, але навіть запобігти саму можливість появи прищів.
Тому в позбавленні від причини прищів кишечник і шлунок мають важливе значення, забезпечуючи шкіру життєво необхідними елементами для її здоров'я.
Сучасні дослідження не підтверджують наявність взаємозв'язку між дієтою і прищами, якщо немає алергії на ті чи інші види продуктів, але визнають взаємозв'язок прищів і шлунка - кишечника, їх стану. Угри, прищі і дисбактеріоз кишечника - також взаємопов'язані. Мікрофлора кишечника - це 70% нашого імунітету, а імунітет - перешкода на шляху інфекції в утворенні нових прищів і ефективне загоєння вже існуючих прищів.
Питання: Світлана Які заходи можна Вам зробити:
1. Купуйте апарат Дарсонваля і щодня обробляйте проблемні ділянки шкіри. Детальніше про дарсонвалізації можете прочитати в розділі - косметологія.
2. Приймайте вітаміни групи В, пивні дріжджі, для кишечника - біфідобактерії, аципол, лактобактерії та інші.
3. Перегляньте харчування - намагайтеся не є смаженого, гострого, копченого, чіпси, колу і т.п.
4. Якщо виникне необхідність в лікуванні шкіри, то краще звернутися до лікаря-дерматолога, а не косметолога.

Питання: Анна. Добрий день. У мене з 13 років були проблеми зі шкірою: прищі, чорні точки, .. Зараз мені 18, я поміняла раціон, косметолог підібрала мені косметику і все пройшло, особа стало зовсім чистим. Декоративну косметику завжди змиваю. Але іноді (кілька разів на місяць) ТІЛЬКИ на підборідді у мене з'являються червоні, хворобливі, підшкірні прищі (діаметром десь 5мм). Через тиждень запалення і біль спадає, але сама нерівність залишається. Потім тут же на іншій ділянці підборіддя може з'явитися новий прищ ... Як їх лікувати?
Відповідь: Доброго дня, Анно! Ваші прищі на підборідді мають швидше за все внутрішній характер, і тільки коли Ви усунете причину, то позбавитеся від них назавжди. Дуже похвально, що Ви дотримуєтеся правильне харчування і прямуєте радам, по догляду за шкірою, Вашого косметолога.
Прищі на підборідді і лінії нижньої щелепи. Поява прищів на підборідді може бути пов'язано з порушеннями в роботі травної та ендокринної системи. В першу чергу це стосується захворювань жіночих статевих залоз - яєчників або порушений гормональний баланс в статевій сфері (підвищений рівень чоловічих статевих гормонів). Прищі в області навколо рота - звернути увагу на здоров'я в статевій сфері. Якщо прищі на підборідді носять постійний характер і хворобливі, то необхідно звернутися до лікаря-гінеколога і пройти медичне обстеження. Ще причиною утворення запальних елементів в зоні підборіддя буває в результаті зниження імунітету при простудних захворюваннях і різних загальних інфекціях.
Іншою причиною появи прищів на підборідді може бути патологія шлунково-кишкового тракту, що призводить до неповного засвоєння їжі і утворення великої кількості токсинів, частина яких виводиться організмом через шкіру. Також спровокувати прищі на шкірі може і звичка підпирати голову, торкаючись до особи брудними руками. Характер харчування і способу життя теж може спровокувати появу прищів - зловживаєте міцним чаєм, чорною кавою, можливо алкоголем, недосипання, нерви, стреси.
У домашніх умовах Ви можете робити маску протизапальну - біла глина з маслом чайного дерева, з перекисом водню або настоєм трави, тільки на область підборіддя курс 2-3 рази в тиждень.
Застосування апарату Дарсонваля теж дуже добре розсмоктує такі внутрішні запалення і дезинфікує шкіру. Раджу Вам купити Дарсонваль в медтехніки (від 2000 руб), він і для волосся корисний. Дарсонваль застосовувати можна щодня від 3-7 хвилин на проблемну область, можна по крему або по тальку, або по чистій шкірі. Курс 15-20 процедур. Читайте інструкцію до приладу.
Видавлювати самостійно прищі в області підборіддя дуже небезпечно, а ось маски і Дарсонваль Вам повинні допомогти зробити шкіру рівною і чистою.


Автор відповідей на тему "Підліткові прищі і косметика." косметолог-естетист-візажист жіночій журнал спеціально для сайту "AllAboutBeauty.ru"

Ви вважаєте треба припинити лікування або це тимчасовий ефект і потім все налагодитися?
Вона ж псує шкіру і з'являються прищі так?
І ще, а ось мені можна користуватися лінією "Обличчя без проблем" ?
Будь ласка підкажіть як добитися ідеального кольору обличчя, щоб шкіра була хорошою ?
Як їх лікувати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com