рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Які іграшки потрібні дітям за віком

Іграшки дітям потрібні завжди - це загальновідомий факт. У різному віці діти грають тими іграшками, які підходять до їх віку. Розглянемо докладніше.

Малюки 2-5 місяців

У цьому віці потрібні брязкальця і ​​різні шарудять і створюють різні звуки предмети, які допоможуть малятам розвивати всі почуття: зір, звук, тактильні відчуття, нюх.

Діти від 5 місяців до року

Так само триває розвиток органів почуттів у малюка. У цей період малюк вчиться вистачати, рвати, розбирати, кидати різні предмети. Він так само може їх гризти. Саме з цього, для цього віку необхідно придбавати нефарбовані іграшки, з якісної пластмаси, а краще дерев'яні.

Дуже зручні різні цеглинки, кулі, кола, прямокутної, трикутної, квадратної форм, а так само дитячі кубики. З цих іграшок дитина вчиться складати будови, розглядати їх, відчувати.

Великою популярністю користуються розвиваючі іграшки різних виробників, відмінно зарекомендували себе на ринку.

Розвиваючі килимки, м'які книжки, м'які іграшки з фетру - все це корисно для діток приблизно до року.

Діти від року до 3-х років

У цьому віці малюки активно проявляють свою увагу до більш складним іграшок та ігор У цьому віці малюки активно проявляють свою увагу до більш складним іграшок та ігор. Дівчатка - до ляльок, ляльковим будиночків, одязі для своїх іграшкових принцес, дитячим наборам для макіяжу. Хлопчики - до літаків, вертольотів, поїздам, конструкторам, машинкам і солдатикам.

Корисно і цікаво для крихт різні інтерактивні варіанти абеток, музичних інструментів, горщиків, іграшок які самі відтворюють різні звуки тварин, знайомлять з формами, кольорами, самі розповідають якісь казки та інше.

Не всім діткам подобаються м'які іграшки, але тим, кому вони подобаються, так само можуть бути присутніми в дитинкою поруч з іншими іграшками. М'які собачки, кішки і інші забавні істоти будуть засипати разом з вашою дитиною і заколисувати малюка.

Діти від 3-х до 5 років

У цьому віці дітей знайомлять з правилами, які їх оточують У цьому віці дітей знайомлять з правилами, які їх оточують. Малюки вже здатні розуміти ці правила. Для цього використовують різні ігри, пазли, фігурки звірів і комах, нескладне лего. Це час початку підготовки до школи. З цього розмальовки, аплікації, малювання пальчиками і олівцями - чудове заняття для дітей в цьому віці.

Вибрати відповідну дитячу іграшку, товари для творчості, навчальні матеріали для дітей можна в інтернет-магазині іграшок shopmatic.ru.

Вік від 5 до 10-ти років

У цьому віці діти грають в конструктор, ляльки, будують замки і палаци, автопарки, створюють цілі міста використовуючи конструктор значно осознаннее У цьому віці діти грають в конструктор, ляльки, будують замки і палаци, автопарки, створюють цілі міста використовуючи конструктор значно осознаннее. Ігри стають більш серйозніше. Наприклад, все більше хлопчикам подобаються не просто вертольоти, а вертольоти на пульті управління, те ж саме з машинками. Дівчата «готують» на іграшковій кухні, грають в «магазин» і інші ігри.

Гра - це природний стан дитини, через яке він вчиться і пізнає цей світ. З цього, намагайтеся йому створювати умови для ігор вдома.

Найпопулярніше:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com