рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що робити якщо раптом не працює мишка. Чому відключаються X7 мишки

Напевно багатьом власником комп'ютерів відома така ситуація: сидиш, спокійно працюєш, читаєш або граєш в улюблену гру, як раптом, в самий невідповідний момент, відключається миша. Зрозуміло, така проблема заподіює значні незручності, так як робота на комп'ютері за допомогою однієї лише клавіатури можлива, але певні складнощі. Не кажучи вже про гру - якщо USB-миша відключається в самий її розпал, то наслідки майже напевно будуть сумними: поразка, неможливість збереження, втрата всіх досягнутих результатів. Особливо великої шкоди наноситься при використанні розважають програм, що вимагають швидких дій.

Так чому ж відключається миша, і що робити, якщо вона Залежно від типу пристрою причини можуть бути різні. Як правило, виділяється три види даного девайса - звичайна USB-миша, ігрова Х7 і бездротова.

З першою все відносно просто. Як правило, причин її несправності виділяють небагато. Це механічне пошкодження порту в комп'ютері або ноутбуці, самої миші або дроти, несправності програмного забезпечення або операційної системи , Наявність на ПК вірусу, перешкоджає його роботі.

Якщо під час використання комп'ютера відключається миша даного типу, користувач може зробити наступні дії:

1. Спробувати підключити девайс до іншого роз'єму. Якщо після цього робота нормалізується, значить, справа в використовувався раніше порте.

2 2. Перевірити цілісність проводу миші і її роз'єму. Перший можна полагодити, видаливши зіпсовану частину і спаявши його цілі частини. У разі пошкодження безпосередньо роз'єму, можна спробувати видалити його, приєднавши за допомогою паяльника справний елемент від іншого USB-приладу.

3. Переустановити операційну систему.

4. Перевірити комп'ютер на наявність вірусів.

Якщо жодне з вищевказаних дій не дало результатів, значить, зіпсована сама миша. В цьому випадку рекомендується віднести її в сервіс або купити нову.

Відключається, мабуть, частіше, ніж всі інші. Нагадаємо, що даний девайс є ігровим (створеним спеціально для проходження ігор). На жаль, саме цей факт є причиною частих поломок.

Однією з основних причин несправності   даного пристрою   є порушення в роботі контролера Однією з основних причин несправності даного пристрою є порушення в роботі контролера. На жаль, більшість покупців при придбанні комп'ютера рідко звертає на нього увагу - ретельно вивчаються такі дані, як потужність, об'єм оперативної пам'яті або вінчестера.

Відмінною особливістю мишки Х7 від звичайної є величина споживаного нею струму. І якщо стандартне пристрій здатний працювати тільки з не досягає 500 мА, то ігровий девайс нормально не функціонуватиме, якщо це значення буде значно нижче. Саме тому відключається миша на комп'ютері з несправним контролером - їй не вистачає живлення.

Крім того, у Х7 бувають проблеми з драйверами.

Ну, а у випадку з все набагато простіше. Причин її несправності небагато і всі вони очевидні. Так, якщо постійно відключається миша з бездротовим з'єднанням , Тому може бути три причини: або несправне сам пристрій, або в ньому або на комп'ютер не встановлені всі необхідні драйвера.

Сьогодні я розповім, чому відключаються X7 мишки і як з цим боротися. Деякі поради підійдуть і для звичайних USB мишок.


Я сам зіткнувся з цією проблемою, причому буквально через місяць після покупки. Моя X7 немов зійшла з розуму: відключалася і в Windows, і в іграх, і навіть просто при простої комп'ютера. Most Wanted взагалі окрема тема - в ньому мишка відключалася кожні 10-15 секунд, хоча я її навіть не торкався ...

Таке неподобство мене не влаштовувало. Трохи розібравшись, я з'ясував, що відключення практично завжди відбуваються через проблеми з харчуванням. Мишки цієї серії використовують струм в 100 мА. Якраз стільки їм дає стандартний USB-роз'єм. Найменше щось - і мишка відключається. Тому для початку потрібно з'ясувати, чому мишці не вистачає живлення.

Варіант перший - механічне пошкодження

Є два основні варіанти. Перший - механічне пошкодження шнура. Від зносу або загинів дроти можуть надломлюються, через що відключається мишка. Визначити таку поломку легко: достатньо повертати мишку або пом'яти її шнур пальцями. Загалом, крутіть свого "гризуна" як душа забажає. Якщо ви будете м'яти певну ділянку шнура, і при цьому мишка завжди буде відключатися, то надлом перебувати саме там.

Це не найгірший випадок. Місце надлому цілком можна знайти і спаяти. Якихось особливих вимог до спайці немає, так що дерзайте. Більш докладно про спайці шнура миші можна дізнатися в статті. Якщо ж вам колись чи ні бажання возитися зі своєю X7, то просто купите нову.

Варіант другий - проблеми з харчуванням USB

Другий варіант гірше. Якщо шнур миші цілий, то у вас проблеми з харчуванням самого USB. Перевірити це можна двома способами. По-перше, взяти USB-розгалужувач з зовнішнім блоком живлення. Якщо через нього миша працює стабільно, то проблеми дійсно в контролері USB. По-друге, можна взяти картрідер з картою пам'яті. Найкраще підійде мікродрайви - він найбільше потребує харчування. Спробуйте що-небудь скопіювати на флешку і назад (втім, це не найнадійніший метод). А найпростіший спосіб - встановити мишку на інший комп'ютер. Якщо проблема в USB-контролері, то на іншому комп'ютері миша буде працювати стабільно. До речі кажучи, у мене було саме так: на комп'ютері мишка працювала стабільно, а на ноутбуці миша X7 отключалас ь.




Припустимо, у вас саме такий випадок. Тоді рішень не так багато. Якщо є гарантія - несемо комп'ютер на ремонт. Якщо немає - набуваємо новий USB-PCI-контролер. Третього не дано...


Однак іноді проблеми з USB-портами можна вирішити програмними методами - про них я писав у статті.


USB-PCI-контролер

З власного досвіду можу сказати, що несправність USB-контролера помітна не тільки по мишці. Разом з нею частенько будуть відключатися і інші USB пристрої зразок 3G модемів.

Інші варіанти


Все одно мишка миша X7 відключається? Тоді можна спробувати деякі інші способи. Однак я їх називаю "танці з бубном". Якщо цікаво - можете почитати про них в статті.

Здрастуйте дорогі читачі. Сьогодні ми з вами поговоримо про проблему з періодичними відключеннями миші під час роботи за комп'ютером. Неодноразово я стикався з комп'ютерними користувачами, у яких під час роботи відключалася миша. Щоб у вас не виникало паніки і складнощів з цієї проблеми давайте розглянемо методи вирішення.

драйвера

Тут я думаю і так ви все зрозуміли. Оновлення драйвера для вашої миші. Найкраще це робити, зносячи (видаляючи) старі і встановлюючи їх заново і скачавши новіші версії з Інтернету. Після установки або переустановки драйверів рекомендую вам перезавантажити ваш комп'ютер.

USB-вхід


Якщо у вас відключилася миша під час роботи, то я впевнений на 99%, що ви пробували висунути і вставити її назад в USB-вхід комп'ютера. Якщо це не допомогло, то, швидше за все, у вас проблеми з самим входом. Щоб швидко перевірити його працездатність - вставте в нього флешку або будь-яке інше пристрій.

Проблема «розхитаності» USB-входу якраз і призводить до короткочасного відключення вашої мишки, оскільки контакт з пристроєм періодично буде пропадати. Щоб повернути нормальну працездатність USB-входу необхідно трохи підігнути його стінки, тим самим звузивши вхід. Якщо ж і це не допоможе, то замініть його.

температура процесора


Іноді навіть цей фактор може впливати на короткочасне відключення вашої миші на ноутбуці або комп'ютері. Висока температура процесора поширюється на весь системний блок або корпус ноутбука, тим самим може згубно впливати не тільки USB-порти, але і на жорсткий диск, оперативну пам'ять і т.д. Не виключено і самого комп'ютера.

Раніше на сайті ми вже писали деякі хороші рекомендації про усунення перегріву процесорів, з якими ви можете ознайомитися. А також раджу вам встановити окремих компонентів вашого комп'ютера.

Несправність самої миші

Тут теж все елементарно. Ви ж прекрасно знаєте, що нічого вічного не буває, а особливо якщо це стосується пластмасового пристрою зробленого в Китаї (або в будь-якій країні Азії). Перевірте цілісність проводу миші і самого USB-штекера. Якщо ви не знайшли візуальних пошкоджень, то краще за все випробуйте працездатність вашого пристрою на іншому комп'ютері або ноутбуці.

сміття


Ви хоча б раз розкручували і чистили вашу мишку? А адже сміття може стати «каменем спотикання», адже потрапляючи всередину пристрою, він може блокувати передачу сигналу і тоді ваша мишка може відключатися сама по собі. Тобто вам потрібно перевірити засмічена чи сама плата мишки і контакти, що з'єднують її з проводом. Якщо виявите сміття, то не квапливо і обережно видаліть його.

Бездротова миша

Якщо у вас відключається безпровідна мишка , То необхідно відразу перевірити батарейки - не розряджені вони. А найкраще замінити їх на більш нові і подорожче.

Також у вас можуть виникнути проблеми з самим пристроєм передачі бездротового сигналу, яке приєднується до USB-входу. Тут вже повертаємося до другого і третього пункту, описаних в цій статті.

віруси

Одного разу я зіткнувся з вірусом, який на короткий проміжок часу відключав комп'ютерну клавіатуру і автоматично відкривав вкладку браузера з певним сайтів (url-адресу на жаль не назву оскільки вже не пам'ятаю його). Походив цей процес кожні 10 хвилин, а тривав протягом 2-3 хвилин. Потім клавіатура знову працювала. Не знаю чому творці цього вірусу додумалися відключати саме клавіатуру, а не миша. Адже за допомогою миші простіше закрити вкладку в браузері, ніж комбінацією клавіш на клавіатурі. Та й мало хто знає комбінації клавіш в браузерах.

Так ось, опісля я це тому, що однозначно існують віруси, які здатні відключати не тільки клавіатуру, але і мишку. Їх назви, на жаль, я не знаю, але і виключати ймовірність їх існування не можу.

«Свій» вірус мені вдалося вилікувати за допомогою безкоштовної антивірусної утиліти від Касперського. Після лікування я відразу ж встановив собі на комп'ютер платну версію NOD32. Вам же рекомендую прочитати статтю на нашому сайті про і встановити собі один з них. Якщо навіть і не існують таких вірусів, здатних тимчасово припиняти роботу миші, то все одно антивірус вашого комп'ютера зайвим не буде.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com