Статьи
У Вінниці стартував фестиваль подарунків ручної роботи
У Вінниці в п'ятницю почався фестиваль подарунків ручної VinArtFest.
Про це кореспонденту Укрінформу повідомила засновниця і організатор фестивалю - голова ГО «Творчі люди» Ольга Дмитрик.
«Наш фестиваль проходить напередодні новорічних і різдвяних свят, тому багато роботи наших учасників присвячені цій тематиці. Але палітра їх набагато ширше, адже майстри представляють авторські прикраси та ляльки, ловці снів і мило ручної роботи, картини та вироби з дерева тощо. Все самобутні і неповторні, виконані як в національних мотивах, так і в абсолютно нових модерних техніках і напрямках », - повідомила Дмитрик.
Читайте також: Тернопіль буде джазіровать три дні
За її словами, участь у фестивалі беруть понад 50 майстрів, які експонують свої вироби на виставці в експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати. Їх можна не тільки побачити, а й придбати.
Триватиме фестиваль протягом трьох днів, по неділю включно. У суботу та неділю відвідувачам VinArtFest запропонують взяти участь в семи майстер-класах, зокрема, з виготовлення квітів з фоамірана і декорування капкейков, декоративного розпису дерев'яних ялинкових прикрас та виготовлення сувенірного порося з джинса, а також виготовлення сережок і намиста з бісеру і дерев'яних намистин і розпису пряників.
Фото: Олександр Лапін / Укрінформ
Новости
Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,
Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше
Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот
Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus