рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Установка вбудованого духового газового шафи своїми руками, як підключити газову духовку (фото, відео) »ВсёОКухне.ру

  1. Як правильно вибрати духову шафу
  2. Підключаємо газова духова шафа
  3. Поради по підключенню газового шафи
  4. Установка духової шафи - відео

Кожна господиня мріє про затишну і великій кухні Кожна господиня мріє про затишну і великій кухні. Досягти цього можна в тому випадку, якщо на кухні є всі необхідні пристрої і пристосування для приготування смачних і ароматних страв. Жодна домогосподарка сьогодні не обходиться без духової шафи. Вони бувають електричного і газового типу. Керуючись простими порадами і рекомендаціями, можна самостійно здійснити підключення духовки. Установка газового духовки не вимагає наявності специфічних знань, а весь процес установки має багато спільного з роботою по монтажу електричного аналога пристрою.

Як правильно вибрати духову шафу

Перш ніж переходити до вибору шафи, необхідно знати наступне. Духові шафи за своїм конструктивним призначенням поділяються на дві групи: залежні та незалежні. Перші, як правило, залежать від вручений панелі, тому установка такого устаткування відбувається за класичною схемою - зверху панель, а під нею духовка. Незалежна духовка в свою чергу може бути встановлена ​​в будь-якому придатному для користувача місці. Тому сьогодні саме такий тип обладнання стає популярнішим.

Тому сьогодні саме такий тип обладнання стає популярнішим

Духова шафа незалежний від вручений панелі і може бути встановлений в будь-якому зручному місці

газові шафи економічним тим, що вони споживають набагато менше ресурсів, ніж їх електричні побратими. Такі пристрої дуже зручно встановлювати в квартирах, а ось в житлових будинках не завжди є можливість користуватися газом. Але і тут є вихід - газові балони, які також дозволяють істотно економити електроенергію в будинку. Вибираючи пристрій для кухні, варто, перш за все, спиратися на власні переваги. Необхідно визначитися з наявністю певних функцій, яким зможе похвалитися газовий духову шафу.

Підключаємо газова духова шафа

Процес установки починається з правильного розміщення духовки в ніші. Варто пам'ятати, що духова шафа виділяє тепло, тому важливо дотримуватися зазор між стінками шафи і ніші. В іншому випадку пристрій може вийти швидко з ладу через неправильний розподіл тепла. Слід враховувати наступні відстані:

  • від задньої стінки духовки до стіни повинно бути не менше 40 мм;
  • з боків по 50 мм;
  • від стінки ніші до дна газового духової шафи повинно бути в межах 90 мм.

Відмінності підключення газового шафи від електричного складається в правильному приєднанні джерела живлення. Моделі газового типу працюють за рахунок підключення гнучких шлангів до газової магістралі.

Моделі газового типу працюють за рахунок підключення гнучких шлангів до газової магістралі

Для підключення шафи використовується мідна трубка або сільфонний шланг

Якщо газовий шафа залежимо від вручений панелі, то в такому випадку необхідно підключати дві газові гілки до двох різних кранів зупинки подачі газу. Для підключення до центральної газопостачальної лінії застосовується мідна трубка або сільфонний шланг. У більшості випадків підходить 0,5 дюймова труба із зовнішнім різьбленням. Металева труба або сільфонний шланг приєднується однаково. Після установки необхідно перевірити правильність підключення. Не допускайте пережимів шланга, прослідкуйте, щоб шланг торкався інші предмети.

Увага! Правильна установка має на увазі під собою повноцінну герметизацію ділянок з'єднання. Дана робота вимагає ґрунтовного підходу і наявності деяких навичок, тому, якщо є сумніви в проведенні роботи, то краще за все звернутися за допомогою до професіоналів.

Поради по підключенню газового шафи

Шланг в оптимальному варіанті має бути по довжині не менше двох метрів. Виключіть будь-які «нарощування». Кращим варіантом буде наявність лише двох перехідників, більшу кількість допускати не потрібно. Це найосновніші правила підключення газового обладнання, які необхідно дотримуватися при установці пристроїв газового типу.

Після перевірки всіх складових, повної герметизації ділянок з'єднання, необхідно приступати до налаштування мінімального вогню пальника, що входять в замикає клапан контактів термопара.

Увага! Перед тим як почати користуватися газовим пристроєм, необхідно переконатися в тому, що немає витоку газу.

Перевірити витік можна найдавнішим і елементарним способом. Береться звичайна мильна піна, наноситься на ділянки з'єднання та інші місця потенційно здатні пропускати газ. Якщо мило стало пінитися, то це свідчить про витік. Щоб їх ліквідувати, слід звернутися в газову службу за допомогою до фахівців, або ж усунути їх самостійно.

Установка газового духової шафи

Більшість духових шаф оснащуються різними функціональними можливостями, які вимагає певних правил установки і підключення. Саме за рахунок правильної і коректно виконану роботу можна досягти стабільної і безпечної роботи пристрою. Духовка повинна міцно закріплюватися в своїй ніші, обов'язково варто використовувати тільки надійні кріпильні елементи. Газову духовку кріплять на абсолютно рівну поверхню, тому варто вдатися в такій роботі до послуг будівельного рівня.

Якщо все робота пророблена грамотно, то користування духовим газовим шафою принесе тільки одне задоволення, а також урізноманітнює меню ваших рідних і близьких новими, ароматними стравами.

Установка духової шафи - відео

Установка духової шафи - фото

Установка духової шафи - фото

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com