рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Топ-модель по-українськи 17 випуск від 22.12.2017 дивитися онлайн ВІДЕО - 2018

Топ-модель по-українськи - це унікальний проект, в якому найяскравіші особистості з ідеальними зовнішніми даними зібралися для того, щоб довести всій країні, що вони гідні називатися кращими у своїй справі. І доводити це вони готові абсолютно будь-якими способами і засобами, стираючи конкурентів в попіл.

5 5 1

Наставниками моделей в цьому сезоні є: незамінні Соня Плакидюк , Модель Алла Костромічева і Сергій Нікітюк , а також Костянтин Боровський , Колишній учасник групи "Quest Pistols", а нині соліст групи "Агонія" і засновник модного бренду "BRVSKI".

Наставниками моделей в цьому сезоні є: незамінні   Соня Плакидюк   , Модель   Алла Костромічева   і   Сергій Нікітюк   , а також   Костянтин Боровський   , Колишній учасник групи Quest Pistols, а нині соліст групи Агонія і засновник модного бренду BRVSKI

Нагадаємо, що було 16 випуск від 15.12.2017 Топ-модель по-українськи . Учасникам вдалося облетіти навколо світу за все за тиждень. Правда, віртуально. Експерт проекту Сергій Нікітюк розповів, навіщо це потрібно:

Експерт проекту Сергій Нікітюк розповів, навіщо це потрібно:

Під час другого випробування моделі познайомилися з особливостями особливості моделинга в африканських країнах. Ті, хто проявив себе краще на випробуваннях, потрапив на сторінки журналу Cosmopolitan.

У третьому випробуванні фантастична п'ятірка знімалася для ролика про Європу. І, відповідно, їх головним завданням було - ні в якому разі не збиватися з ритму, і танцювати вальс.

Читати також ЕКСКЛЮЗИВ: учасниця "Топ-модель по-українськи" Маша Шевченко стала тату-наркоманкою

Четверте завдання теж змусило добряче понервувати, учасники стали героями фільму "Титанік". Вони зображували потопаючий оркестр, який продовжував грати. У якийсь момент Олену охопить паніка, і вона почне в буквальному сенсі топити Самвела.

Під час церемонії вигону експерти запросять всіх учасників на вердикти одночасно. Шоу покинула Олена Феофанова .

Шоу покинула Олена Феофанова

І так, в проекті залишилося всього 4 учасники, і всіх їх відділяє лише крок до заповітної перемоги. Вони пройшли найскладніші і нестерпні завдання, які тільки могли придумати судді.

Сьогодні їх чекають останні випробування, вирішальні, хто пройде до фіналу. НЕ пропустіть!

Як топ-моделі відривалися в Амстердамі

Фінальний тиждень учасників проекту Топ-модель по-українськи пройшов в Амстердамі. Там вони не тільки проходили випробування, але і оглядали європейське місто. Що вони бачили, пробували, і їх вразило найбільше.

Частина 1. Кого коні відвезуть в Амстердам, а кого - додому? "Топ-модель по-українськи". випуск 17

Топ-модель по-українськи 17 випуск від 22.12.2017 У фінал "Топ-моделі по-українськи" залишилося два тижні. Вже 29 грудня Алла Костромічова оголосить ім'я переможця. І їм вже точно не стане Олена Феофанова. - Ми з експертами вирішили, що на цьому етапі у учасників не може бути "Останнього шансу", - розповіла Алла Костромічова. - І коли мова йде про перехід з п'ятірки в четвірку, ми просто не можемо залишити на проекті учасника, робить помилки в кожному випробуванні тижні. Головною помилкою Олени як цього, так і минулих тижнів була надмірна епатажність. Точніше, перебір з еротикою. Під час дефіле "Фрутс" Олена скакала на селф-палки і дула губи, а вальс в їх з Самвелів виконанні з благородного і вишуканого танцю перетворився на вульгарний етюд. А учасників проекту "Топ-модель по-українськи" чекає Європа. Куди вони відправляться? І для кого не вистачить квитка на літак?

Частина 2. Найскандальніша фотосесія за всю історію проекту пройде в Амстердамі. "Топ-модель по-українськи". випуск 17

У 17 випуску проекту Топ-модель по-українськи від 22.12.2017 під час фотосесії в Амстердамі фіналісти вбереться в костюми з БДСМ-магазину. А фотографувати їх Соня Плакидюк. Чиї фотографії сподобаються Соні більше, і не розчарує експерта її фаворит Самвел?

Частина 3. Картини великих художників Золотого століття оживуть завдяки моделям. "Топ-модель по-українськи". випуск 17

Під час третього випробування учасники стануть живими картинами. Вони приміряють на себе образи з полотен великих художників Золотого століття і вийдуть на подіум, тримаючи в руках рамки. Хто зрозуміє завдання правильно, а хто так і не впорається з ним?

Частина 4. Остання фотосесія проекту пройде на висоті 30 метрів. "Топ-модель по-українськи". випуск 17

Під час фінального випробування моделей чекає дуже екстремальна фотосесія. Вони будуть показувати легкість і невимушеність, будучи закріпленими на лопаті млини. Хто впорається з цим завданням краще за інших?

Частина 5. Хто з трійки потрапить в суперфінал? "Топ-модель по-українськи". випуск 17

При відборі експерти оцінять роботу трійку фіналістів на цьому тижні. Кожен з них озвучить свої побажання щодо фінального дефіле. Хто, в результаті, вийде на подіум разом з Аллою Костромічова на суперфіналі?

Всі випуски Топ-модель по-українськи дивіться у нас.

1. Кого коні відвезуть в Амстердам, а кого - додому?
Куди вони відправляться?
І для кого не вистачить квитка на літак?
Чиї фотографії сподобаються Соні більше, і не розчарує експерта її фаворит Самвел?
Хто зрозуміє завдання правильно, а хто так і не впорається з ним?
Хто впорається з цим завданням краще за інших?
5. Хто з трійки потрапить в суперфінал?
Хто, в результаті, вийде на подіум разом з Аллою Костромічова на суперфіналі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com