рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

М'ясні голуби: Народження, зміст і годування пестять

вирощування молодняку

вирощування молодняку

Зліва: Пташеня в віці 5 днів.

Народження і зміст пестять
Пташеня голуба прагне якнайшвидше вийти з шкаралупи назовні. Задушлива шкаралупа, яка довгий час служила йому притулком, його вже не влаштовує. За 10-12 годин до вилуплення голубенок починає довбати зсередини шкаралупу яйця з усією своєю птенцових силою. Незабаром на потовщеному кінці яйця з'являється маленька тріщинка. Через неї в яйце починає надходити повітря, і пташеня нарешті може дихати легкими. Подихавши свіжим повітрям і перепочивши, пташеня знову приймається за своє визволення з тісної оболонки. Він розпирає тілом шкаралупу, і вона тріскається і розпадається.
Після того як пташеня вилуплюється, його батьки прагнуть обігріти своє дитя. Також дорослі птахи, незважаючи на радість появи пташиного немовляти, ніколи не забувають підтримувати порядок в гнізді. Вони збирають шматочки шкаралупи, складають одна в іншу і в дзьобі забирають подалі від гнізда.
Голубята, з'явившись на світ, виглядають досить мило і кумедно. Очі пташенята ще не відкривають, тому нічого не бачать і рухаються навмання. Оперення як такого у них теж ще немає. Їх світло-жовтий пушок скоріше схожий на шерсть, ніж на пір'я. І тільки через 1-2 тижні у пташенят почне рости повноцінне перо. А очі голубята відкривають вже через 3-4 дні.

Зліва: Пташеня м'ясної породи у віці 10 днів.

годування пестять
Природа про все подбала сама. Пташенятам, яким всього день від народження, не можна приймати грубі корми. Нехай їх їдять більше дорослі птахи. А маленьких пестять годуватимуть їх батьки, у яких в зобу з'являються сирнисті відкладення жовто-білого кольору. Цією кашкою вони і годують щойно вилупилися пташенят. Тато і мама по черзі годують своїх дитинчат.
Якщо батьки не годують пташенят з зоба, то скоріш за все голубята загинуть. Це може статися, якщо пташенята вилуплюються раніше терміну або батьки кинули гніздо і не збираються годувати своїх дітей. Якщо таке станеться, терміново підкладіть кинутих пташенят до інших квочка, у яких мало пташенят. Чужих пташенят самки прекрасно приймають і годують як своїх власних. Краще, якщо у цій квочки буде, по-перше, тільки одне пташеня, а по-друге, пташеня однакового віку з підкинути. Адже якщо він буде старше, то зобної кашка у його матері може і пропасти.

Зліва: Пташеня в двотижневому віці.

Після того як пташенятам виповниться 10-11 днів, вони вже можуть переходити на зернове харчування. Звичайно, зерно необхідно перетерти і додати в нього води, щоб вийшла рідка кашка. Так як пташеня сам є ще толком не вміє, вам доведеться годувати його за допомогою шприца з гумовою трубкою. Трубку треба обережно ввести пташеняті в стравохід і потихеньку вводити корм. Також можна годувати пташенят піпеткою, вливаючи кашку йому в рот. В цьому випадку корм повинен бути ще більш рідким. Підгодовуйте пестять рідким білком курячого яйця в суміші з розмеленим горохом.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com