рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

В'язані гольфи з візерунком з кіс

  1. Матеріали та інструмент:
  2. опис в'язання

В'язані гольфи з візерунком з кіс - в'яжемо зручні і теплі гольфи, прикрашені красивим візерунком

В'язані гольфи з візерунком з кіс - в'яжемо зручні і теплі гольфи, прикрашені красивим візерунком.

Матеріали та інструмент:

  1. 300 гр квіточки (100% вовни, 110 м / 50 гр);
  2. набір панчішних спиць № 3,5.

опис візерунка

опис візерунка

Візерунок з кіс: число петель кратно 5. в'яжемо за схемою 1, в парних кругових рядах петлі в'яжемо по малюнку. Повторюємо петлі раппорта. Повторюємо з 1 по 4 ряд.

Ірландський візерунок (ширина 36 петель): в'яжемо за схемою 2, в парних кругових рядах петлі в'яжемо по малюнку. Повторюємо з 1 по 24 ряд.

Щільність в'язання, ірландський візерунок: 22 п. І 30 р. = 10х10 см.

Лицьова гладь: лицьовій ряд - лицьові петлі, виворітний ряд - виворітні петлі, в кругових рядах в'яжемо тільки осіб. Изнаночная гладь: в кругових рядах в'яжемо тільки вив.

Гумка: поперемінно 2 осіб., 3 вив.

Розміри: 35/36 (38/39) 41/42

опис в'язання

На панчішні спиці набрати 80 (90) 100 петель і в'яжемо для одвороту 2 см гумкою, 18 см візерунком з косами. Потім відворот підвертаємо і в'яжемо 1 ряд осіб., Рівномірно зменшивши 14 (18) 22 петель = 66 (72) 78 петель (на 1 і 4 спиці по 15 (18) 21 петель, на 2 і 3 спиці по 18 петель). В'яжемо 1 ряд вив., Потім на петлях 1 і 4 спиці в'яжемо вив. гладдю, на петлях 2 і 3 спиці ірландським візерунком.

Через 5 см від одвороту виконати зменшення наступним чином: по обидва боки ірландського візерунка через кожні 2 см 11 (12) 13 раз пров'язуємо 2 петлі разом вив. = 44 (48) 52 петель.

Через 33 (36) 39 см від одвороту в'яжемо п'яту. Для цього відкладаємо середні 24 петлі 2 і 3 спиці, на інших 20 (24) 28 петель в'яжемо для стінки п'яти прямими і зворотними рядами 5 (5,5) 6 см осіб. гладдю. Після цього на середніх 8 (10) 12 петлях в'яжемо пряму нижню частину п'яти за загальними правилами в'язання шкарпеток. Після цього по бічних стінок п'яти набираємо по обидва боки по 11 (13) 15 петель і знову в'яжемо на всіх петлях круговими рядами, при цьому петлі 1 і 4 спиці в'яжемо осіб. гладдю, 24 петлі 2 і 3 спиці ірландським візерунком. Для зменшень клина підйому стопи пров'язуємо в кожному 2 ряду останні 2 петлі 1 спиці разом осіб, а також пров'язується перші 2 петлі 4 спиці разом осіб. скрещ, поки не залишиться 42 (48) 54 петлі. Через 19 (20,5) 22 см від середини п'яти для розміру 35/36 переводимо 1 петлю 2 спиці на 1 спицю, а також останню петлю 3 спиці на 4 спицю, для розміру 42/42 переводимо останню петлю 1 спиці на 2 спицю, а також переводимо 1 петлю 4 спиці на 3 спицю = по 10 (12) 14 петель на 1 і 4 спиці, по 11 (12) 13 петель на 2 і 3 спиці. Потім виконуємо мисок осіб. гладдю за загальними правилами в'язання шкарпеток.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com