рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Комірцеві тонкощі при в'язанні реглана зверху | Практичне рукоділля з підручних матеріалів / Плюшкіна зі знаком "+"

Комірцеві тонкощі дуже часто збивають з пантелику навіть досвідчених в'язальниць і є основною причиною невдач і страхів при в'язанні реглана зверху Комірцеві тонкощі дуже часто збивають з пантелику навіть досвідчених в'язальниць і є основною причиною невдач і страхів при в'язанні реглана зверху. Адже при в'язанні коміра-човники глибшим виріз спереду не роблять, через це велика частина розрахунків ставати просто не потрібною, в той час як при в'язанні светри з V-подібним коміром потрібно зробити в розрахунках невеликі поправки при додаванні. Всі ці тонкощі не так складні, щоб через них відмовлятися від в'язання такою зручною моделі і далі детально розказано про кожну з них.

Светр-реглан з вирізом човником в найпростішому варіанті в'яжеться без поглиблення спереду, тому на кругові спиці набираються відразу все петлі Светр-реглан з вирізом човником в найпростішому варіанті в'яжеться без поглиблення спереду, тому на кругові спиці набираються відразу все петлі. Потрібно просто сантиметровою стрічкою виміряти загальну довжину ворота в см, для чого її вільно кладуть на плечі, імітуючи виріз човником. Отриманий результат множать на щільність в'язання і починають в'язати оздоблювальну бейку хусткової в'язкою або іншим обраним візерунком з розрахованого кількості петель. Слід пам'ятати, що бейка не повинна бути вже ніж 2 см.

Після оформлення горловини петлі бейки ділять на перед, спинку і два рукави: по 1 частини на кожен рукав, по три на перед і спинку і плюс 4 кутові петлі.

Далі кокетку в'яжуть з додатками попарно в кожному другому ряду біля кожної з кутових петель. Цей варіант дуже добре виглядає при в'язанні літніх суконь, легких светрів і ошатних блуз.

Світер- реглан з коміром гольф можна також зв'язати з однаковими спинкою і передом, так як високий гольф можна просто відігнути спереду сильніше Світер- реглан з коміром гольф можна також зв'язати з однаковими спинкою і передом, так як високий гольф можна просто відігнути спереду сильніше. Петлі для коміра просто слід набрати вільно і провязать гумкою або іншим обраним узором 15-20 см і потім приступити до вив'язування кокетки точно також, як це робиться при в'язанні светри з коміром човником.

З коміром гольф дуже часто в'яжуть дитячі моделі, а однакові спинка і перед дають практичним мамам ще одну додаткову можливість: светр можна носити будь-якою стороною, тому лікті протираються не так швидко.

Светр-реглан з широким коміром в'яжеться схоже Светр-реглан з широким коміром в'яжеться схоже. Для визначення загальної довжини коміра по зовнішньому краю потрібно прокласти по горловині сантиметрову стрічку там, де хочеться отримати край коміра, і помножити на горизонтальну щільність в'язання. Знову набирають на спиці вільно розраховану кількість петель і в'яжуть від зовнішнього краю коміра до внутрішнього, рівномірно збавляючи приблизно по 10 петель через кожні 3-4 ряди, до тих пір поки комір НЕ буде бажаної висоти, а кількість петель не зменшиться до необхідного для виріз горловини . Далі кілька рядів коміра в'яжуть без зменшення рівно, потім петлі ділять і починають в'язати реглан по вище описаному принципу.

Светр-реглан з V-подібним вирізом Светр-реглан з V-подібним вирізом. У цьому випадку потрібні всі розрахунки по горловині, про які говорилося раніше. Його починають в'язати як класичний реглан, тільки з однією різницею: уздовж вирізу горловини петлі додаються в кожному 3 або 4 ряду, в залежності від того наскільки глибоким хочеться зробити виріз. Так продовжують в'язати прямими і зворотними рядами до тих пір, поки кількість петель обох поличок не стане рівною кількості петель спинки мінус 1 або 2. Набравши на спиці відсутні петлі, замикають в'язання в кільце і далі в'яжуть по колу.

Важливо: при виконанні обробної бейки потрібно обов'язково по центру переду виконувати подвійне зменшення в кожному другому ряду, щоб бейка не стирчала. Найбільш красиво виглядає 3 разом лицьовій з середньою петлею зверху. Якщо виріз дуже гострий, то подібні зменшення можуть знадобитися і в кожному ряду.

Светр-реглан з V-подібним вирізом по праву вважається класикою як в в'язанні для жінок, так і для чоловіків.

Светр-реглан з каре Светр-реглан з каре .Одне з найбільш легких варіантів оформлення коміра, петлі вздовж вирізу горловини переду не додаються взагалі, а просто набираються на спиці все відразу при досягненні необхідної глибини переду, їх кількість розраховується виходячи з різниці між шириною переду і спинки. Важливо також не забути при оформленні обробної бейки зробити зменшення в кожному другому ряду в передніх кутах квадратного вирізу. Так найчастіше в'яжуть літні спортивні моделі.

Ось такі невеликі комірцеві тонкощі, знання яких допоможе уникнути непотрібних прикростей при в'язанні реглана зверху. Це все просто, коли знаєш.

Comments

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com