рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

біографії | Записи в рубриці Біографії | Аномальні явища: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

З дочкою Арабеллою і сином Джозефом

П онедельнік хилиться до вечора. Останні промені сонця пробиваються між стінами хмарочосів Середнього Манхеттена. Іванка Трамп сидить за столом червоного дерева в своєму офісі в Трамп-тауер і, немов чотки перебирає, перераховує все, що сталося у неї за останні місяці. У інших 2015-й - рік духовних пошуків, Форбси медитують над нервовими цінами на нафту, але Трамп - народ-будівельник, а в їх бізнесі все perfect, thank you very much.

Для початку - два готельних проекту. Обидва йдуть з випередженням графіка. Будівля старого поштамту в двох кварталах від Білого дому до 2016 року перетвориться в самий шикарний готель Вашингтона. Doral Golf Resort & Spa в Майамі з територією в триста гектарів, угоду по якому Іванка підписала пару років назад в лікарні, коли народжувала доньку Арабеллу (через кілька днів вона вже інспектувала на гольф-каре будівельний майданчик), готовий: як тільки крихта попросить будиночок для Барбі, мамі буде що їй запропонувати.

Другим у списку йде шоу «Кандидат» (російську франшизу на ТНТ спочатку вів олігарх Потанін, потім його місце зайняв ресторатор Новиков. - Прим. «Татлер»). Щойно розпочався чотирнадцятий сезон.

Шоу про те, як Іванка та Дональд Трамп вибирають перспективних співробітників, було відсутнє в ефірі цілих півтора року. Папа з донькою були занадто зайняті тією імперією нерухомості, що у них є, щоб гіпнотизувати простих людей мріями про нерухомість, якою у тих ніколи не буде. За цей час сценаристи «Кандидата» підготувалися. «У нас тепер розкішні учасники, які один одного терпіти не можуть. Батько каже, що це добре! »Іванка, судячи з виразу гарного обличчя, теж думає, що це дуже-дуже добре.

»Іванка, судячи з виразу гарного обличчя, теж думає, що це дуже-дуже добре

З сином Джозефом

Вона говорить зі мною, ніжно погладжуючи листочки з показниками продажів одягу і аксесуарів бренду, якому дала своє ім'я. По всіх категоріях - зростання. Минулої осені вона без особливого шуму запустила сайт ivankatrump.com, на якому пропонує «мас-маркет-версію Іванки», як сформулював хтось із її команди. Це щось на зразок мотиватора з хештегом #WomenWhoWork для дівчат, які хочуть в офісі виглядати по-людськи. Якщо їх зачарувати, вони побіжать в магазини Nordstrom купувати човники Ivanka Trump. «А що, хороші туфлі! Почуття стилю в наявності, - говорить Піт Нордстром, один з віце-президентів торгової мережі, найбільшого партнера початківця дизайнера. - Речі актуальні, сучасні, ціни не захмарні ». Йому сподобався підхід Іванки: «Вона з порога заявила:« У мене все серйозно, я не стану просто давати своє ім'я продукту, не беручи участь в його виробництві ». І це не було порожньою бравадою ».

Очевидно, помірно хіпстерского виду взуття і сумки з прізвищем Трамп продавати простіше, ніж те ж саме, але без радості впізнавання. Секрет цієї сім'ї - в безсоромної, щирою, пристрасної любові до себе і свого імені. Саме її дочка успадкувала від тата, а не стиль (ось це вона молодець!) І помаранчевий автозагар (хотілося б вірити).

У неї своє его - молода жінка з німецьким прізвищем, єврейським чоловіком (Джаред Кушнер - теж дуже великий інвестор в нерухомість, і в свої ігри він грає на власні гроші - бізнес у них хоч і споріднений, але нарізно), двома дітьми і зайнятої ошатною життям. Як і тато, вона зробила з себе бренд - «діва-девелопер». Шоу «Кандидат», яке йде з 2004 року, їй в цьому дуже допомагає. Трамп часто діють по-старому: коли у тебе є гроші на телевізор, треба його брати, а всі ці новомодні штуки на кшталт інстаграма прикладуться. У Іванки півмільйона фоловерів, і все, що вона їм показує, виглядає дуже мило.

З чоловіком Джаредом Кушнером

Півторарічний син Джозеф, трирічна Арабелла, квіточки, щаслива тридцятитрьохрічна жінка на тлі прес-Волл, цитати з великих, натюрморти з сумок Ivanka Trump - нічого, в общем-то, особливого, ні грама гумору, ні натяку на провокацію. Папі було б нудно, але уваги не на тата: Іванка отримує гори листів від дівчат з Оклахоми, які мріють бути схожими на неї.

Природно, до неї прийшли видавці - з пропозицією написати книгу. Вона повередувати для пристойності - і для піару: «Я їм:« Не хочу робити вигляд, що у мене є відповіді на всі питання. Мені ж всього двадцять сім! »І все ж дала себе вмовити - із застереженням в жанрі« книги з порадами по бізнесу зазвичай пишуть пенсіонери, які згадують свою кар'єру. Молодим жінкам, ледь почали свій шлях, важко приміряти це на себе ». «Козирна карта: секрети успіху Іванки Трамп» стала бестселером. Потік кореспонденції з Оклахоми посилився. Зараз Іванці тридцять три, і вона стабільно лідирує у всіх опитуваннях про симпатії. За словами одного дуже відомого одного Іванки та Кушнера, «половина Америки ненавидить її батька, інша половина обожнює. Її ж люблять і ті і ті ».

У вежі Трампа красиво постарілий офіс батька знаходиться на двадцять шостому поверсі. Улюблена дочка з братами Еріком і Доном-молодшим на кілька поверхів нижче управляють компанією. Під ними працює команда бренду Ivanka Trump, в якій всього п'ятнадцять чоловік. Офіс з рожевими стінами, білими меблями і килимами з сизалю - повна протилежність чертогу татуся Трампа, висмикнути з дискотеки вісімдесятих: секретар - за стійкою з прозорого пластика, відвідувачів чекає оброблений золотом волохатий коричневий диван з декількох секцій.

З батьком Дональдом Трампом

Погладивши його, я пішов засвідчити повагу патріарху. «Вона була дуже успішною моделлю і кинула цю справу заради Уортонской школи бізнесу, - навіть тепер, через стільки років, тато ніяк не прийде до тями від подиву. - Сказала: «Мені подобається нерухомість» - і все. Виявилася природженим дилером. Вона виведе цю компанію на недосяжний рівень ». Я прошу: «З цього місця детальніше». «У неї величезне серце, в ній море тепла, і люди це бачать. Якщо буде потрібно, вона може бути дуже жорсткою, але вважає за краще бачити в людях найкраще ». Я прямо відчуваю, як тато розчарований.

Конференц-зал у них з видом на Манхеттен. Іванка вгніздились на чолі столу розміром з тенісний корт, по обидва боки - чоловіки середніх років, більшість з яких так довго підкорялися її батькові, що це залишило на їхніх обличчях незгладимий слід. Іванка всіх по черзі представляє - підкреслено ввічливо. Дійшовши до того, хто сидить поруч з нею, пояснює: «Енді у нас очолює будівництво. Всі наші будівлі, починаючи з Трамп-тауер, побудував він. - І після секундної паузи: - Він тут з 1981 року ... року мого народження. Мені подобається так говорити, щоб Енді відчув, який він старий! »Всі регочуть, Іванка - голосніше за всіх. Ну нарешті-то в ній промайнув щось людське, хай і не дуже симпатичне!

Нарада вона закінчує жартом: «Чому, коли мій чоловік мене кудись кличе, справа завжди закінчується на будівельному майданчику його концерну? У вихідні ми їхали в приголомшливий ресторан в Брукліні, і раптом я опиняюся під проливним дощем на даху супермаркету Whole Foods в Гованусе. Опівночі. І він показує мені величезний будмайданчик, яку тільки що купив. Я йому: «Хм, от чому ти вибрав саме цей ресторан!» Знову вибух сміху, хоча чув я анекдоти і трохи краще. Всім дякую всі вільні.

Іванка Трамп на показі Carolina Herrera в Нью-Йорку

Ми спускаємося поверхом нижче, тут ще одну нараду - цього разу по бренду Ivanka Trump. Конференц-зал маленький. Стіл - білий, яйцевидної форми, яка наочно демонструє торжество демократії в окремо взятому хмарочосі. Іванка з ніг до голови в тому, що сама виробляє: в чорному светрі грубої в'язки з коміром-хомутом, золотих прикрасах, чорних туфлях з ремінців. Вона цілий день тримається на пристойних підборах, хоча багато хто давно вже дозволяють собі розслабитися. Але тата не цікавить мода, а жінку на плоскому ходу він не сприймає в принципі, будь вона хоч його власною дочкою.

Останній раз ми бачилися з Іванкою в 2007-му. Тоді вона запускала ювелірний бренд «для жінок, які самі купують собі прикраси». Звучить як рядок з Бейонсе. Економіка тоді поводилася так-сяк, але золото Трамп добре продавалося - і слідом за ним вона почала робити туфлі. Тому що помітила нішу: мало який модний бренд за скромні гроші задовольняє інтереси молодих ділових жінок, чиї амбіції лежать вище принципово демократичного H & M. В американських універмагах багато офісного одягу, але вона сумно і до моди не має ніякого відношення. «У всіх цих традиційних брендів немає легенди. Зрозуміло, що дівчина може купити собі плащ Jones New York або спідницю Ann Taylor Loft, але в інстаграме тут хвалитися нічим, так що на покупку весь маркетинг і закінчиться ».

Зрозуміло, що дівчина може купити собі плащ Jones New York або спідницю Ann Taylor Loft, але в інстаграме тут хвалитися нічим, так що на покупку весь маркетинг і закінчиться »

Іванка Трамп і Джаред Кушнер на Балу Інституту костюма-2015

За столом сидять дама, Джоанна Мерфі (раніше керувала онлайн-продажами у Kate Spade), Марісса Краксбергер (прийшла з Oscar de la Renta), Абігайль Клем (продавала прет-а-порте у Diane von Fürstenberg) і креативний директор Сьюзанн Брайант (вкрадена у Michael Kors). Кадри не брешуть - Іванка хоче, щоб в фешн-світі до неї ставилися серйозно. Зараз вони розробляють брендбук - ДНК нового бренду повинна бути прописана. «Наша цільова аудиторія - покоління міленіуму, - пояснює Мерфі, головна з маркетингу. - Це люди, серйозно налаштовані на професійний успіх, але при цьому їм не лінь бігати марафони, вчити французьку, виходити заміж і народжувати дітей. Їм важливий кожен аспект життя ». Мерфі розвішує на стіні плакатики. На одному великий напис «Ми жіночні» і моделі в сукнях без рукавів, зате в квіточку. На іншому - «Ми не вдаємо дівчатками» і три жінки в спідницях в горошок і на шпильках. І так далі: «Ми пристойно сексуальні», «Ми не секс-бомби», «Ми одягнені продумано», «Ми не переборщуємо» ...

Іванці все це дуже подобається. «Те, що думають про одяг наші конкуренти, просто смішно. Жінки попереднього покоління формувалися в середовищі, де була робота і життя. А зараз все - життя ».

А зараз все - життя »

Джошуа Кушнер з моделлю Карлі Клосс

Дочка Трампа стає неприємною, тільки коли входить в образ жінки з ради директорів - і починаються фрази на кшталт «Спасибі, що взяли на себе цю ініціативу». Можливо, це витрати багаторічного участі в «Кандидата» в ролі самої себе. Або просто захисний механізм, вироблений в ранній юності, коли тато (і інші дорослі дядьки в компанії, які улесливо копіювали кожну його жарт) звертався з нею самим природним для себе чином - як з фотомоделлю. З іншого боку, що я про неї знаю? Може, це якийсь умовний код людей з П'ятої авеню? Коли я запитав її старшого брата, Дона-молодшого, як це - десять років працювати під заступництвом сестри, він теж включив робота: «Дивно, якого рівня компетентності вона досягла! У повному розумінні бізнес-леді ». Дон нескінченно далекий від моди, але визнав за необхідне зазначити, наскільки багато чого начальниця домоглася в цій області. «Вона змогла обчислити, чого не вистачає споживачам. Їй вдалося знайти свою нішу ... Та вона сама і є ця ніша! »

Наступна зустріч з моєю героїнею - ввечері, після роботи, в лобі її будинку на Парк-авеню, в парі кварталів від вежі Трампа. Піднімаємося до неї в квартиру. Двері ліфта відкриваються прямо в вітальню, де Арабелла в крихітному блискучому платті носиться колами і волає від захвату. На підлозі - розкритий іграшковий чемодан, набитий тафтою і блискітками. Іванка ловить дочка, швидко цілує і коментує з повагою: «Вона носить тільки сукні як у принцеси». У кімнаті на підлозі грає Джозеф. Він постійно піднімає голову, щоб посміхнутися своїй няні Кси Кси - вона китаянка, вчить дітей говорити на мандаринській діалекті. Це знак: якщо Дональду Трампу не подобається ні теперішнє, ні тим більше майбутнє, то його розумна дочка змирилася з китайськими перспективами і готує до них сім'ю.

Це знак: якщо Дональду Трампу не подобається ні теперішнє, ні тим більше майбутнє, то його розумна дочка змирилася з китайськими перспективами і готує до них сім'ю

З батьком Дональдом і мачухою Меланією

Вони з чоловіком - колекціонери, будинок заповнений сучасним мистецтвом, причому переважають роботи художників-початківців. Але є і хіти. У коридорах - фотографії Гаррі Віногранда. У вітальні - роботи Крістофера Вула, його господиня любить найбільше. Поруч - кабінетний рояль і низька секційні меблі. Прямо на стінах хтось зі студії Мерилін Мінтер намалював сіре хмарне небо. Коли я тільки познайомився з Іванкою, вона жила одна в квартирі кількома поверхами нижче: сюди, в апартаменти з терасами, переїхала, тільки коли обзавелася сім'єю. Інтер'єр на подив спокійний: ні трешу, ні кітчу, жодного сумнівного предмета. «Мені важко думати про моє життя до Джареда. - Удома вона говорить зі мною нормальним жіночим голосом. - Що я робила всі ці три рази? »Це вона про короткі романи: з однокурсником з коледжу, продюсером Джеймсом Губельман і актором Тофер Грейс.

Іванка познайомилася з Джаредом в 2007-му, їм обом тоді було по двадцять п'ять років. Зустрілися нудно - на бізнес-ланчі у брокера по комерційній нерухомості. Їх звів спільний знайомий - вирішив, що ці двоє можуть бути один одному корисні. «Він навіть не думав, що у нас виникне якийсь інтерес крім ділового, - сміється Іванка. - Тепер, коли ми з ними бачимося, завжди дякуємо за посередництво - він отримує комісійні за те, що ми уклали кращу в життя угоду! »Їхній роман тривав два роки. Потім влаштували весілля на п'ятсот чоловік - були мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані, Наталі Портман, Руперт Мердок та інші офіційні особи - в належному Трампу гольф-клубі в Бедмінстере, Нью-Джерсі. Іванка прийняла іудаїзм - все знизали плечима і сказали: «Мазл тов!»

»

З братами Дональдом-молодшим і Еріком

Дональду Трампу пощастило, що його дочка з характером знайшла собі рівню. Обидва зі знаменитих сімей, що займаються нерухомістю, обидва закінчили університети Ліги плюща, керують компаніями своїх батьків і виключно амбітні. За рік до зустрічі з майбутньою дружиною Джаред купив за десять мільйонів контрольний пакет акцій щотижневої газети New York Observer. «У нього нахабні мрії, мені це подобається в людях, - говорить Іванка. - Але він разюче спокійний і розслаблений. Світ навколо нього буде валитися, а хлопець і бровою не поведе. Для нього головне - знайти рішення. І він по-справжньому гарна людина - я до сих пір здивована, що таке можливо в моєму світі. Пощастило ж познайомитися з відмінним хлопцем з Нью-Джерсі! »

Тут відкриваються двері ліфта - повернувся Джаред. З офісу, але в джинсах, кросівках, блакитному светрі поверх білої сорочки. Забавно, що вони з Іванкою схожі: светлокожие, стрункі, з широко поставленими темними очима. Дуже привабливі. З коричневого портфеля Джаред дістає смажені каштани для Арабелли. Поцілувавши дружину, нахиляється до дочки і вчить її розколювати шкаралупу. Їх можна фотографувати в будь-який момент - вийде ідеальна картина сімейного щастя а-ля Джон і Джекі Кеннеді (з тією лише різницею, що Іванка витрачає на роботу сил не менше, ніж Джекі - на свої туалети).

Я був здивований, коли Іванка зустріла мене внизу виправданнями: «Для мене жити так близько до роботи - це все. Я добираюся до будинку за три хвилини, купаю дітей, читаю їм, укладаю спати, а потім майже щовечора вирушаю кудись з Джаредом ». Про дітей говорить «вони» - забавно, але це набагато трогательнее її офісного лексикону. Кушнер, коли дружина вийшла з кімнати, сказав: «У нашому будинку вона генеральний директор, а я так, член правління. Якщо що, ми в будь-який момент готові підхопити один у одного справи, але це «коли що» буває рідко. Іванка не хоче віддавати материнство на аутсорс, вона дуже багато займається дітьми ».

З мамою Іваною Трамп

У брата Джареда - Джошуа - своя венчурна компанія, він був одним з перших інвесторів інстаграма. Зараз робить портал, на якому кожен може сам вибирати лікаря в рамках медичної страховки. А ще займається своїм особистим життям - у нього роман з моделлю Карлі Клосс. У сім'ї природно вважати моду, фінанси, інтернет, медіа, мистецтво, нерухомість, технології і світське життя речами рівноцінні

Нарада вона закінчує жартом: «Чому, коли мій чоловік мене кудись кличе, справа завжди закінчується на будівельному майданчику його концерну?
З іншого боку, що я про неї знаю?
Може, це якийсь умовний код людей з П'ятої авеню?
Що я робила всі ці три рази?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com