рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дерев'яний манекен - унікальний тренажер

Коли ви чуєте слово «Вин Чун», що перше спадає на думку, з чим асоціюється це слово Коли ви чуєте слово «Вин Чун», що перше спадає на думку, з чим асоціюється це слово? Поділюся думками з цього приводу, виходячи зі свого досвіду. Коли мене запитують: яким видом бойового мистецтва я займаюся, як правило, відповідаючи на питання, я точно знаю, що моя відповідь буде адресований людині, яка однозначно бачив один з багатьох художніх фільмів про Вин Чун або про майстрів Вин Чун. Або ж не бачив, але в голові образ десь лежить. Далі слід два варіанти: людина почувши слово «Вин Чун», говорить, що знає, про що йдеться, і другий варіант - для нього це слово абсолютно не знайоме. І в другому випадку, я питаю, чи бачив він фільми з бойовими мистецтвами, в яких герої тренуються на дерев'яних стовпах з стирчать руками. І тут же, отримую захоплений відповідь: «Так, бачив! Це Вин Чун значить. »

Ну природно, так, на вскидку можна пригадати досить багато фільмів і знаменитих акторів, які використовують у фільмах дерев'яний манекен, причому останнім часом, це не тільки азіати. Таким чином, я можу зробити висновок, що Дерев'яний манекен однозначно є символом Вин Чун, а ще й дуже важливим, об'ємним і складним розділом техніки.

Спілкуючись в Інтернет з величезною кількістю шанувальників Вин Чун, що живуть в різних країнах, як належать до будь-якої організації, так просто захоплюються, зауважив, що хорошим тоном є наявність будинку головного тренажера Вин Чун. Вони найрізноманітніших конструкцій, з різними типами кріплення і т.п., і називають тренажер як кому зручно: Манекен, Колода, Лялька, Wooden Dummy і Moc Nhan. Сама наявність дерев'яного манекена будинку, вже для них є певним критерієм серйозності підходу до вивчення Вин Чун. Нехай навіть у якогось кількості людей манекен здебільшого використовується як вішалка, але тим не менш, для нього колоду це показник приналежності до стилю. І це добре, і це правильно. Так як, основне призначення дерев'яного манекена - це самостійні тренування, коли поруч немає партнера, плюс відточування додаткових вправ для формування необхідних в Вин Чун якостей і принципів.

Дерев'яний манекен з'явився на озброєнні Вин Чун дуже давно Дерев'яний манекен з'явився на озброєнні Вин Чун дуже давно. Ми знаємо, що своїм корінням Вин Чун йде в Храм Шаолінь, а там, як відомо, використовувався великий арсенал тренажерів. Тому напевно, майстри, які брали участь у створенні стилю, використовували досвід попередників, коли задумували тренажер. Відомо, що актори китайської опери, які володіють Вин Чун, гастролюючи, переміщалися на кораблях і використовували щогли для пристрою манекена. Це дозволяло їм практикуватися в дорозі.

У наш час існує великий вибір матеріалу для виготовлення тренажера, він навіть може бути не з дерева. Хоча краще використовувати традиційно дерев'яні конструкції. Кожна гілка Вин Чун пред'являє до конструкції тренажера свої вимоги. Це пов'язано, перш за все, з особливостями форми, яку треба відпрацьовувати на колоді. Але також є варіанти конструкції, обумовлені особистими дослідженнями майстрів, спроби щось переробити або вдосконалити. Якісь варіанти надалі стають модними і навіть претендують на істинно правильні. Наприклад, розповім випадок. Мені телефонує людина дізнатися за тренування, все розпитав. І в кінці каже, можна прийти подивитися, як обладнаний зал. Я питаю, чи займався він Вин Чун раніше? Відповідає, що ні. Тоді на моє запитання, а що він хоче побачити в залі для того, щоб почати повноцінно займатися? Чую таке питання: «А у вас є манекен Іп Мана?». Я відповів, що у мене поки що в залі є тільки манекен Показеева, але він теж цілком нічо так))). В принципі, підхід непоганий, людина відразу хоче дерев'яний манекен! Так ось, ми пішли від теми. Дерев'яний манекен можна легко зробити, все залежить від фантазії і можливостей. У мене навіть приклад, коли використовується конструкція, що дозволяє прикріпити три руки на будь-яке дерево, наприклад, в парку, позайматися і зняти. Було б бажання. Проблема в тому, що більшість, з якихось причин, відкладають роботу на колоді на більш пізній період. Проблема криється в нерозумінні ролі дерев'яного манекена і його призначення, можливостей роботи, незалежно від рівня і досвіду. Про це ми поговоримо і я сподіваюся, що кожен поважаючий себе адепт Вин Чун задумається над тим, щоб поставити тренажер будинку і почати відточувати технічні елементи, що безсумнівно, позначиться на хороших показниках зростання майстерності.

Так ось про заняття на дерев'яному манекені Так ось про заняття на дерев'яному манекені. З мого досвіду спілкування з хлопцями з секцій Він Чун в наших філіях, як початківцями, так і більш просунутими, я зробив висновок, що причин відкладання освоєння тренувань на колоді кілька. І парадокс ще й в тому, що всі хочуть вміти на ньому працювати, але не працюють. Пояснюю. Поки опустимо тему семінарів, тут, як і з іншими розділами Вин Чун, ми часто чуємо відмовки, що, то дозволити собі не можуть, то їхати, наприклад, в інше місто не хочеться. Приймається, такі варіанти мають місце бути. Але виявляється, що основних причин дві, причому не зрозуміло ким нав'язаних. Людина і може і хоче, але виявляється йому хтось сказав, що ще рано! Аргументують, що форма на колоді за програмою вивчається на 5-й дан. Все правильно, форма так, але крім форми є маса техніки, яка відмінно тренується на тренажері, починаючи з азів, бази і далі за програмою - 112 і т.д. Крім того, Учитель, йдучи назустріч бажаючим

заглибитися в розділ, що цікавить, вирішив дати можливість вивчати форму, її розшифровку, напрацювання, парне виконання - з будь-якого рівня! Якщо хочеш і потягнеш, будь ласка. Друга причина дуже проста - складність запам'ятовування. Ну, тут уженужно над собою попрацювати. Навіть були випадки, коли людина відвідав семінар, вивчив якусь частину форми, потім щось випало з голови і на наступний семінар не їде, бо не хоче погано виглядати в очах інструкторів. Це нормально, все ми по різному засвоюємо матеріал, головне відразу ж після семінару частіше повторювати і не боятися запитувати у тих, хто знає.

Він Чун Куєн Пай - традиційна Школа, і нам пощастило отримати «Дерев'яний манекен» в повному обсязі. Форма на колоді складається з трьох частин. Кожна частина несе певне інформаційне навантаження, впливаючи на формування і відточування техніки Вин Чун. Дерев'яний манекен - це великий розділ техніки і є як би окремим пластом всередині основної програми Школи. Форма містить велику кількість ударів, блоків, зламів, елементів і зв'язок, які ніде не зустрічаються раніше. Це надає формі видовищність, міць і розвиток рухового потенціалу в контексті техніки і принципів Вин Чун. Хтось намагався порахувати кількість елементів в повній формі і збивалися десь після цифри 500. Так ось, як було сказано, форма на дерев'яному манекені складається з трьох частин. Якщо коротко, можна сказати, що перша частина, крім напрацювання техніки роботи руками (удари, збивши, зв'язки), основна увага акцентує на поворотах, кутах, входження.

Тим самим, дотримуючись всіх правил і принципів, ми самостійно, за допомогою тренажера вчимося правильної позиції, правильній постановці по відношенню до супротивника, розуміння центральної лінії і центральної осі і відповідно, точно виставляємо кути і структуру Тим самим, дотримуючись всіх правил і принципів, ми самостійно, за допомогою тренажера вчимося правильної позиції, правильній постановці по відношенню до супротивника, розуміння центральної лінії і центральної осі і відповідно, точно виставляємо кути і структуру. Це робить нас збалансованими, а техніку сильної і скоординованої. Поворот, крок, вхід, взаємозв'язок корпусу, рук і ніг. Це все напрацьовується на тренажері. Друга частина форми, здебільшого використовує такі технічні елементи, як розвороти і відходи з лінії атаки. Третя частина форми використовує всі вищевказані техніки, плюс входження в ще ближню дистанцію з використанням техніки ліктів. Слід зазначити, що в техніці форми на колоді задіяні всі частини і технічні аспекти Вин Чун, тобто робота з позицією, кроком, удари кулаками, долонями, пальцями, ліктями, злами, удари ногами, колінами, а також стусани і висікання. При цьому велика увага приділяється правильному положенню тіла, дихання і увазі. Працюючи на колоді, руки зміцнюються і з'являється здатність працювати в парі в більш жорсткому варіанті, без видимих ​​пошкоджень. Колода вчить видавати короткий зусилля в точці контакту, тим самим, діючи ефективно і без зайвих рухів. Техніка виставляється за принципом необхідного мінімуму, без зайвих рухів, непотрібних замахів або натискань.

Структура форми робить техніку плинної, а роботу всіх ланок тіла узгодженою. Це все впливає на раціональне використання сил і відповідно на ефективність.

Накочення, шліфування форми і технічних зв'язок, закладає ситуаційні спонтанні реакції з подальшою видачею прийомів покликаних вирішити питання найбільш раціональним способом, закладеним в елементах форми.
Ще раз зупинимося і усвідомимо для себе таку річ - на дерев'яному манекені можна працювати з азів, з самого початку. До синього поясу технічний арсеналсостоіт з ударів, збивши, їх комбінацій. Базові кроки, входи під кутом, комбінування кроків з ударами і збиваючи. Робота як з зовнішньої сторони, так і всередині рук манекена. І багато іншої техніки за програмою.

Варіанти 112 технік, удари ногами, варіанти техніки ліктів.

На колоді навіть тренують техніку мечів-метеликів, а також є варіант колоди для роботи з жердиною.

Але все ж найціннішим є форма, яка вивчається на колоді, на повітря і парне виконання, напрацювання зв'язок. Цінність семінарів полягає в тому, що вас познайомлять з базовими елементами, які відразу правильно виставлять потрібне положення тіла, рук, спосіб взаємодії з руками манекена при виконанні технічних елементів. Ці нюанси неможливо зрозуміти самому. Пояснять варіанти виконання форми, правильне прикладання сили і взаємодія всього тіла. Пристрій дерев'яного манекена і основні показники для правильного виготовлення тренажера під себе, що дуже важливо і впливає на якість і ефективність досліджуваної техніки. Почавши вивчати колоду, головне якийсь період не зупинятися і постаратися вивчити першу частину форми, напрацьовувати її. Потім ви відчуєте, що вже не бачите себе без постійної практики на колоді.

У вас з'явиться особливий почерк, сформований працюй на тренажері У вас з'явиться особливий почерк, сформований працюй на тренажері. Ви почнете працювати спонтанно, миттєво переходячи з одного технічного елемента на інший, зі зв'язки на зв'язку, гармонійно і текуче. Це приносить велике задоволення, коли можеш підійти до манекену і видати красиву комбінацію без роздумів і ступор. Надалі, так буде працювати будь-яка техніка з партнером і повірте, ті, хто працює на дерев'яному манекені, завжди матимуть перевагу.
Підводячи підсумок, ще раз утверждающе зауважимо - дерев'яний манекен істинно символ Вин Чун, цікавий і багатогранний розділ Школи Вин Чун Куєн Пай, який відкритий для вивчення всім бажаючим. Згадайте фотографії майстрів Вин Чун різних періодів, всі вони позують на дерев'яному манекені. Бо манекен є однією з вершин майстерного володіння Вин Чун. У будь-якому випадку, постарайтеся знайти можливість зробити собі тренажер. Він буде незамінним помічником для самостійної тренування вдома. А якщо хочете заглибитись у вивченні, ласкаво просимо на семінари.

Планується випуск ряду пізнавальних матеріалів, а також коротких відеоуроків, для того щоб було легше підійти до самостійних занять. Одного разу засвоєні уроки, гарантовано відкриють очі на великі можливості занять на колоді і базовий рівень стане простий і зрозумілий, з'явитися бажання пізнати форму.

А також, на семінарі буде пояснюватися як формувати здатність спонтанної роботи на дерев'яному манекені і відточувати техніку роботи в парах. Під спонтанної роботою мається на увазі виконання одиночних дій, коротких зв'язок блок-удар або елементів 112 технік на колоді і в парах, коли дії виконуються без попереднього обдумування, тобто миттєво реагуючи на ситуацію (без вибору при роботі на колоді і в залежності від дії противника при роботі в парі).

З питань і заявками на участь телефонуйте завчасно за тел .:
Одеса 095 739 98 37, 066-635-65-35
vk.com/mocnhan

Коли ви чуєте слово «Вин Чун», що перше спадає на думку, з чим асоціюється це слово?
Я питаю, чи займався він Вин Чун раніше?
Тоді на моє запитання, а що він хоче побачити в залі для того, щоб почати повноцінно займатися?
Чую таке питання: «А у вас є манекен Іп Мана?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com