рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Похідний холодильник своїми руками

Вирушаючи влітку за місто на лоно природи, ми прихоплює з собою що-небудь перекусити та термос з гарячим чаєм


Вирушаючи влітку за місто на лоно природи, ми прихоплює з собою що-небудь перекусити та термос з гарячим чаєм. Можна було б взяти і що-небудь суттєвіше, та тільки як все зберегти без холодильника? Виготовити похідний холодильник можна своїми руками .

Вирушаючи влітку за місто на лоно природи, ми прихоплює з собою що-небудь перекусити та термос з гарячим чаєм. Можна було б взяти і що-небудь суттєвіше, та тільки як все зберегти без холодильника? Виготовити похідний холодильник можна своїми руками .
Маючи використані фабричні піддони з пап'є-маше для укладання яєць (пластмасові не годяться), газети, журнали, пакувальний папір, шпалерний клей і смужки поролону, за 3 - 4 вечора цілком можна змайструвати термоконтейнер корисним об'ємом 17 літрів. За формою він являє собою куб із зовнішнього гранню 360 і внутрішньої - 260 мм. Попередньо охолоджені продукти в нашому міні-холодильнику залишатимуться при тій же температурі протягом 20 годин. Звичайно, слід пам'ятати, чим повніше заповнений контейнер, тим довше він зберігає холод. І якщо їстівного трохи (наприклад, морозива), попередньо охолодіть контейнер пакетом з льодом і помістіть в нього пластмасові пляшки із замороженою водою. Перед заморожуванням додайте у воду кухонну сіль. 120 г (4 столові ложки без верху) на 1 л води забезпечать температуру - 8,6 градуса С, а 6 ложок - 12 ... 13 градусів С.
Проте чи вистачить абстрактних розмов. Приступимо до справи. Оклейте 4 піддону з двох сторін папером так, щоб вона виступала за краї на 50 - 100 мм.
Наносити клей при цьому необхідно не тільки на папір, але і на верхівки "пірамідок" піддону. Перед сушінням на поверхню покладіть фанеру і притисніть вантажем.
Складіть з піддонів квадрат і склейте внахлест виступаючі внутрішні аркуші паперу, розрізавши їх по кутах. Коли все просохне, складіть з піддонів квадратну трубу, підібравши їх так, щоб крайні "пірамідки" увійшли в поглиблення сусідніх. З боку кришки між папером і піддоном ретельно проклейте шматочки поролону і пінопласту так, щоб загерметизувати порожнини.
Верх контейнера закладіть щільними валиками з газети і склейте листи внахлест. Особливо важливо проклеїти порожнечі, а також стики, щоб не було щілин. По гранях контейнера можна наклеїти паперові валики.
За кромці зсередини контейнера наклейте або пришити нитками до корпусу смужку поролону або сукна шириною 50 - 60 мм. Порожнечі між поролоном і корпусом закладіть будь-яким пористим матеріалом, попередньо змастивши клеєм.


Рис.1. Похідний холодильник своїми руками.
На смужку картону шириною 150 мм наклейте або пришити стрічку поролону або сукна такої ж ширини, що і на корпусі і вкладіть в контейнер. Змастивши стики картону і поролону клеєм внахлест, притисніть їх до корпусу за допомогою розпірок і смужок фанери. Суконну смужку пришити встик без зазору. Коли клей висохне, зніміть розпірки і з невеликим зусиллям вставте в піддон рамку з картону, обрізавши при необхідності його краю. Підклейте валики з газети і обклейте зовні і зсередини папером, підвертаючи краю рамки на кришку.
Дочекайтеся, коли клей висохне, і витолкніте кришку з корпуса, попередньо намітивши її положення. Прошийте її по кутах великий голкою з товстою ниткою або звичайною складеної в кілька разів і зробіть із зовнішнього боку петлі. Вони знадобляться для вилучення кришки. Під нитку наклейте квадратики щільного картону, щоб вона не різала картон при відкриванні. Краї поролону у кришки підклейте з одного боку всередину, а у корпуса - назовні для зручності монтажу.
Встановіть піддон на дно контейнера і внахлест заклейте папером, проклеївши щілини. Валики з паперу підклейте в порожнечі і внахлест заклейте зовнішніми аркушами паперу.
Зовні контейнер добре б ще обклеїти листами щільного паперу, наприклад, від журналів. Підібравши відповідні ілюстрації, можна домогтися своєрідного художнього оформлення. На корпусі і кришці не забудьте зробити мітки, щоб не шукати щоразу їх взаємного розташування.
На дно контейнера покладіть фанерку, скажімо, від посилкової скриньки. Через днище пропустіть і приклейте кіперному або зшиту із щільної тканини стрічку для ручок.
Похідний холодильник готовий. Можете відправлятися в похід.

Лівша 05 1995

Можна було б взяти і що-небудь суттєвіше, та тільки як все зберегти без холодильника?
Можна було б взяти і що-небудь суттєвіше, та тільки як все зберегти без холодильника?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com