рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Листівки на Великдень своїми руками


Багато з вас, напевно, вже почали замислюватися, як краще привітати своїх рідних і близьких з майбутнім світлим святом Пасхи, звичайно ж, один з кращих варіантів - це зробити листівки на Великдень своїми руками разом зі своїми дітьми. Адже їх ви зможете розіслати за адресами або просто вручити при зустрічі! Повірте, така великодня листівка , Зроблена з душею, принесе набагато більше радості, ніж куплений в магазині «обездушенное» шматок картону.

Найпростіший варіант виготовлення великодньої листівки - це спочатку знайти гарну картинку на пасхальну тему, а потім роздрукувати її на принтері. Але це варіант для самих - самих ледачих. Все-таки краще обзавестися такими матеріалами, як: клей, ножиці, кольоровий папір і кольоровий картон, декоративні тасьми і стрічки, стрази і так далі.

Отже, щоб зробити таку симпатичну листівку, вам потрібно слідувати наступним етапам.

  1. Складіть лист кольорового картону навпіл.
  2. Намалюйте на ній обриси яйця.
  3. Виріжте яйце по контуру, при цьому не розрізайте місце згину!
  4. Виріжте декоративні деталі з кольорового паперу, які нам потрібні для прикраси нашої листівки - невеликі квіточки, травичку і так далі.
  5. Зберіть листівку - на лицьову сторону наклейте всі елементи декору, які ви вирізали з кольорового паперу. Додайте (за бажанням) стрази та блискітки. Зверху приклейте і зав'яжіть стрічку.
  6. Дочекайтеся висихання клею, підпишіть листівку і подаруйте адресату.

Для того щоб зробити такі листівки на Великдень своїми руками, як ви бачите на фото, вам знадобляться такі матеріали:

  • щільна біла папір (або картон) для обкладинки;
  • набір кольорового паперу для оформлення;
  • нитки і голка;
  • клей;
  • ножиці;
  • бісер (за бажанням).

Приступимо до роботи:

  1. Для початку потрібно підготувати обкладинку і два аркуші кольорового паперу, які повинні бути трохи різного розміру і різного кольору, які ми будемо наклеювати один на одного на самій обкладинці.
  2. На аркуші паперу, який буде поверх всіх інших, потрібно вишити пасхальне яйце (дивіться фото).
  3. Прикрасити за бажанням бісером.
  4. Приклеїти все аркуші паперу по черзі на обкладинку.
  5. Після того, як клей висохне, підпишіть листівку. Листівка готова!

така великодня листівка так само дуже проста у виконанні. У вас вийде дуже красиве, і навіть ніжне пасхальне яйце. Для цього вам потрібно підготувати такі матеріали:

  • два-три аркуші паперу або картону різного кольору;
  • два відрізки тонкої стрічки (теж різного кольору);
  • двосторонній скотч (можна замінити клеєм);
  • ножиці;
  • виделка.

З самого початку вам потрібно буде вирізати по заготівлі яйце. Після чого обклеїти його кольоровим папером (в нашому випадку - папером двох видів). Далі за допомогою вилки потрібно зробити бантики (дивіться на фото нижче).

У вас повинно вийти два таких бантика:

Тепер їх потрібно приклеїти до яйця за допомогою клею або двостороннього скотча.

І останній етап - візьміть другий лист кольорового паперу (картону), який буде використаний, як основа нашої листівки. Приклейте яйце до основи, підпишіть листівку.

Для виготовлення такої листівки на Великдень своїми руками візьміть щільний лист акварельного паперу (220мг і щільніше). Складіть його навпіл і за допомогою простого олівця намалюйте тонкі контури яйця, за якими ми будемо потім його вирізати. Так само потрібно намалювати і внутрішній контур, відступивши деяку відстань (на ваш розсуд) від зовнішнього.

Після цього перманентними чорнилами зробіть відбитки квітів, які у вас є. Такі відбитки зробіть на простому папері і виріжте їх акуратно по контуру. Ми їх будемо використовувати в якості масок.

Використовуючи клей тимчасової фіксації, приклейте маски квітів і будь-яким штампиком з листям поставте відбитки чорнилом зеленого кольору.

Після розфарбуйте квіти за допомогою дистрес чорнила і водяних пензликів. Після повного висихання виріжте середину.

І, нарешті, останнє - ножицями виріжте наше яйце по контуру. Якщо у вас є бажання, то можете затонувати краю і далі декорувати листівку на свій розсуд. У нашому випадку використовувалося гніздо з яйцями.

Якщо вам хочеться зробити об'ємні листівки на Великдень своїми руками, то вам в цьому допоможе техніка квіллінг. Звичайно, це не дуже просто і швидко, адже робота досить копітка, але повірте, результат вартий витраченого часу і сил. Хоча не обов'язково відразу ж братися за щось дуже складне. Для початку ви можете спробувати зробити досить просту листівку - пасхальний зайчик з яйцем, в виготовленні якої вам може прийти на допомогу ваша дитина.

Отже, для виготовлення такої листівки вам знадобляться такі матеріали:

  • кольоровий картон;
  • кольоровий папір для квілінгу;
  • клей;
  • ножиці;
  • зубочистка (або спиця), на яку ви будете накручувати папір.

Приступимо до роботи.

  1. Складіть картон навпіл. Вийде основа нашої листівки. При необхідності намітьте (сильно не натискаючи) простим олівцем, де і як будете розміщувати частини композиції.
  2. Основні елементи, з яких будуть робитися все деталі - це крапельки, каблучки і листочки, які робляться дуже просто. Відріжте з однієї зі сторін гострий кінець зубочистки і трохи расщіпіте її. В отвір вставте кінець смужки паперу і накрутіть її на зубочистку. Притискаємо. Кінчики смужки закріплюємо за допомогою клею, і зніміть заготовку з зубочистки. Нам знадобляться більш вільні краплі, тому спіральку спочатку трошки розпустіть, заклейте кінці і надайте форму крапельки - стисніть і притисніть заготовку пальцями з одного боку. Ну а для того, щоб у вас вийшов листочок, потрібно притиснути заготовку пальцями з двох сторін. Зробіть спочатку одну крапельку і два листочка - це будуть голова і вушка зайчика. Приклейте їх на картон в намічене місце, на голову приклейте очі - два чорних кружечка.
  3. Тепер потрібно зробити досить велику краплю - тулуб зайчика, і так же приклеїти на картон.
  4. Скрутіть колечко для хвостика, приклейте.
  5. З паперу (інших кольорів) зробіть крапельки, з яких будемо робити траву і квіти. Ну а для того, щоб отримати капелюшки для грибів, потрібно листочки (червоного кольору) трохи вигнути, надаючи їм форму арки.
  6. Таким же чином зробіть і другого зайчика. А за допомогою шматочків тканини і пряжі зробіть підлогу для композиції.
  7. Якщо така техніка скручування для вас не склала особливих зусиль, то на вільному місці можете написати буквами з паперу «ХВ» або «З Великоднем!». А ще можете збоку приклеїти гілочку верби, яку можна зробити з смужки коричневої папери, а пухнастими бруньками будуть кілька скручених білих кілець, які потрібно приклеїти в шаховому порядку вздовж гілочки.
  8. Листівка готова. Підпишіть її.

Цей варіант створення листівки на Великдень своїми руками не дуже складний, для нього вам знадобляться такі матеріали:

  • папір акварельний (для основи, 30 * 12 см);
  • зелена скрап-папір (14,8 * 11,8 см);
  • скрап-папір для яйця (10 * 6 см);
  • бамаги для підкладки яйця (однотонна, 11 * 7 см);
  • дирокольние ажурний край (у вигляді паркану, довжиною 11,8 см);
  • мереживо білого кольору (довжиною 13 см);
  • шнур двоколірний (25 см);
  • гудзик;
  • вирубка у вигляді гілочки;
  • стрічка (10 см);
  • великодня напис;
  • ножиці фігурні і звичайні;
  • рідкий білий перли;
  • клей (для паперу);
  • об'ємні клейові двосторонні квадратики.

Приступимо до роботи. Спочатку потрібно зігнути навпіл акварельний папір - вийде заготовка для листівки. Візьміть скрап-папір зеленого кольору і наклейте на неї дирокольние ажурний край у вигляді паркану, обріжте зайве. Потім на паркан наклейте біле мереживо, кінці якого потрібно приклеїти до зворотної сторони скрап-паперу.

Візьміть шнур і гудзик. Шнур розріжте навпіл: з однієї частини зробіть бантик на гудзику, а другу частину приклейте зверху на мереживо. Після цього зелену папір приклейте на заготовку.

Приступимо до виготовлення яйця. Виріжте з скрап-паперу яйце і переведіть його на однотонну папір. З однотонної паперу виріжте яйце за допомогою фігурних ножиць. «Фігурне» однотонне яйце приклейте на листівку, а зверху на нього - яйце з скрап-паперу, використовуючи об'ємні клеєві двосторонні квадратики.

Приступимо до декорування листівки. З боку яйця приклейте гудзик з бантом і вирубку у вигляді гілки. Напис приклейте однією стороною на яйце. І, нарешті, прикрасьте листівку рідким перлами.

Виготовлення листівки на Великдень своїми руками закінчено, вам залишилося тільки її підписати.

Для створення такої листівки на Великдень своїми руками вас знадобляться два шаблони, один з якого пропорційно більше іншого приблизно на один сантиметр. Для того щоб отримати гарне яйце правильної форми спочатку намалюйте половину яйця, лист зігніть навпіл і по контуру виріжте повний шаблон. З паперу для пастелі виріжте деталі листівки. За великим шаблоном зробіть основу листівки з білого паперу, що складається з двох з'єднаних між собою частин, при цьому краї листівки зробіть хвилястими.

2.Возьмем папір для пастелі і виріжте з неї деталі листівки. За допомогою великого шаблону зробіть основу пасхальної листівки (з білого паперу) складається з двох частин з'єднаних між собою, краю листівки зробіть хвилястими. З пастелі шоколадного кольору за допомогою малого шаблону виріжте яйце з рівними краями.

Ще один варіант нескладної листівки на Великдень своїми руками.

Матеріали, які нам знадобляться:

1) кольоровий картон;

2) кольоровий папір;

3) клей (олівець або момент);

4) ножиці (прямі і фігурні);

5) стрічка;

6) красива тришарова серветка.

Візьміть аркуш кольорового картону і зігніть навпіл, за допомогою фігурних ножиць відріжте від верхньої частини невелику смужку. У нас вийшла заготівля для листівки.

Потім з серветки або кольорового паперу виріжте фігуру яйця і різні кольорові смужки для прикраси. Приклейте все це на основу, попередньо розшарувати серветку.

Усередині обклейте листівку червоним папером (або яка вам більше підходить за кольором). Для того щоб прикрасити внутрішню частину візьміть орнамент з тієї ж самої серветки. Тут ви потім підпишіть привітання з Великоднем. Для склеювання паперу і картону використовуйте клей-олівець.

І останній етап, який буде прикрашати нашу саморобну листівку. Виріжте з червоного картону смужку, використовуючи фігурні ножиці. Приклейте її уздовж нашого пасхального яйця і зверху прикрасьте бантиком з червоної стрічки.

А для створення цієї ніжної і просто чудовою листівки на Великдень своїми руками підготуйте такі матеріали:

1) скрап-папір;

2) стрічка (ширина - 0,5-0,7 см, а довжина - 25 см);

3) фактурна папір (вага - до 180 г / кв. М, «льон», «дерево», «полотно»);

4) шнур вощений;

5) дирокол (Гілка - не обов'язково, якщо є);

6) гудзик (або брадс);

7) шаблони яєць - 2 штуки (8,5 * 6 см) і (7,5 * 5 см);

8) написи (роздруковані, 1 * 3,5 см).

Почнемо з виготовлення шаблону. Виріжте по картонному шаблоном з скрап-паперу яйце, а потім прострочити його на машинці так, як показано на малюнку.

Потім приклейте гілочки і перев'яжіть стрічкою, зав'язавши на ній бантик.

Далі приступаємо до виготовлення заготовки для листівки на Великдень своїми руками.

Обведіть великий шаблон зі зворотного боку білої дизайнерського паперу. Складіть папір вдвічі і виріжте дві деталі яйця, використовуючи фігурні ножиці. У вас повинні вийти дві такі заготовки:

Після цього приклейте до одного з овалів оформлену вами раніше деталь меншого розміру. Напис проколіть брадс. Потім вам потрібно буде з'єднати листівку з другої вирізаної фігурної заготівлею - яйцем на брадс у вершини яйця.

Зітріть лінії олівця із зворотного боку листівки і напишіть теплі і добрі побажання своїм близьким людям!

Пам'ятайте, що Великдень - це, перш за все церковне свято, тому все, що ви робите, готуючись до нього, має бути з душею, від чистого серця. Адже зовсім неважливо, яким досвідом, знаннями і матеріалами ви володієте для заняття рукоділлям, головне - це ваше піднесений настрій і бажання творити. А ваша фантазія і ваші руки обов'язково допоможуть вам у цьому. Творчих вам успіхів.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com