рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як викликати блювоту швидко?

  1. Способи виклику блювоти
  2. Як викликати блювоту у дитини

Напевно, у будь-якої людини бували в житті моменти, коли потрібно штучно викликати блювоту Напевно, у будь-якої людини бували в житті моменти, коли потрібно штучно викликати блювоту. Причин може бути неймовірно багато: з'їв несвіжий продукт, випив зайвого, переїв і т.д.

У цих випадках потрібно позбутися від вмісту в шлунку, яке ще не встигло переробити. На даний момент існує чимало способів, як зробити блювотний рефлекс. Про найпопулярніших ми поговоримо в цій статті.

Способи виклику блювоти

Зазвичай для цієї справи використовуються столова ложка або пальці. Всього-на-всього потрібно торкнутися підстави мови вузьким кінчиком ложки або пальцем. Цей метод миттєво спровокує потрібний нам ефект.

Це зрозумілий і легкий спосіб швидко вивести з шлунка вміст. Перевагою цього способу є те, що не потрібно використовувати будь-які додаткові препарати та засоби.

Крім цього, популярним способом вважається використання марганцівки. Для цього потрібно взяти літр води (не гарячою, а обов'язково теплою) і перемішати її з малою кількістю марганцівки. Вода повинна стати блідо-рожевого кольору. Одержаний розчин потрібно випити залпом. Цей спосіб допоможе за короткий час викликати необхідний нам рефлекс. Якщо марганцівка вам не допомагає, перечитайте інформацію вище про те, як допомогти собі двома пальцями, і вставте два методи.

Також існує метод, при якому використовується замість марганцівки звичайна кухонна сіль. Для реалізації буде потрібно зробити все той же теплий розчин і випити його залпом великими ковтками. Смак неприємний, але ефект відмінний.

Будьте уважні! Особливо ті, кому прописали раціон після видалення жовчного міхура .

Крім усього перерахованого вище, можна використовувати таблетки, які допомагають викликати блювоту. В аптеках їх безліч. Часто люди користуються препаратами з відхаркувальний ефект.

Як викликати блювоту у дитини

Для того, щоб це спрацювала у дитини, необхідно засунути два пальці в його рот і проникнути ними (пальцями) максимально глибоко в горло. Потім покласти малюка животом вниз на ліжко так, щоб звисали голова.

Тримати дитину в такому положенні необхідно, поки результат не припиниться. Обов'язково засовувати пальці дитині в горло глибоко і рухати ними пару секунд, щоб дитину рясно вирвало.

Якщо його знудить всього лише один раз, знайте, цього недостатньо. Також, якщо ви будете просовувати пальці повільно, ваша крихітка може вас може вкусити.

Якщо ж ваші син або дочка знаходиться в старшому віці, то у вас вийде викликати у нього потрібний рефлекс, якщо він вип'є стакан води, в який буде додана одна столова ложка солі. Коли дитину знудить, змусьте його випити ще 1 склянку і викличте блювоту знову.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com