рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Шарлотка з яблуками рецепт з фото

  1. Шарлотка з яблуками рецепт:

Шарлотка з яблуками або по - простому - пиріг з яблуками, напевно, найпопулярніший і улюблений десерт. До всіх своїх принад, він ще й досить просто готується. Якщо ви поки ще починаюча господиня, тоді мистецтво приготування яблучних пирогів варто починати саме з шарлотки. Сподіваюся детальний рецепт з покроковими фото вам допоможе

Сподіваюся детальний рецепт з покроковими фото вам допоможе

Яблучна шарлотка - смачний, ніжний і простий у приготуванні пиріг. А задоволення від приготування він принесе не менше, ніж складний екзотичний десерт!

Звична для нас шарлотка з яблуками - це бісквіт з яблучною начинкою. Ви можете проявити фантазію і замінити яблука будь-якими іншими фруктами: ягодами, персиками, сливами, грушами.

Сьогодні я приготую традиційну шарлотку - з яблуками та корицею. Моя дочка дуже любить випічку з корицею, тому, сьогодні ця смакота для неї. Тим більше, збираюся випробувати в роботі нову силіконову форму у вигляді кексу. Думаю, вийде шикарно. Варіантів тесту багато - на кефірі, на сметані або взагалі без того і іншого.

Головні секрети повітряної шарлотки

  • Добре охолоджені яйця;

  • Відмінно збите тісто.

Багато моїх знайомих готують чудову шарлотку в мікрохвильовій печі або в мультиварці. Сама ще поки не пробувала приготувати, але найбільш повітряна і ніжна, на мій погляд, вийшла випічка з мультиварки. Тому, якщо у вас теж виходить чудова випічка в мікрохвильовій печі або мультиварці - поділіться своїми секретами приготування в коментарях.

Шарлотка з яблуками рецепт:

  • Яйця (краще домашні) - 5 штук;
  • Цукор - 150 грам;
  • Борошно - 200 грам;
  • Крохмаль картопляний - 50 грам;
  • Розпушувач - 5 грам;
  • Ванільний цукор - 1 пакет;
  • Кориця - до смаку;
  • Яблука - 500 грам.

Шарлотка з яблуками рецепт з фото крок за кроком

  1. Яйця попередньо добре охолодити в морозилці кілька хвилин.
  2. Підготувати яблука очистити від шкірки і порізати на акуратні тонкі часточки. Я в цей раз вирішила нарізати яблука рифленим ножем для овочів - вийшло дуже навіть хвилясто! Дочка буде приємно здивована!
  3. Збити яйця міксером, додати цукор і збивати ще 5-6 хвилин.
  4. Просіяти борошно, змішати з крохмалем і висипати в рідку масу.
  5. Додати ванільний цукор і корицю і перемішуємо дерев'яною ложкою або лопаткою.
  6. Силіконову форму трохи змастити олією.
  7. Вилити на дно тісто так, щоб його покрити повністю.
  8. Потім викласти по колу шар яблук.
  9. Залити їх тестом, щоб вони були покриті.
  10. Викласти ще один шар яблук і залити їх рештою тестом.
  11. Поставити силіконову форму з тестом в розігріту до 180 градусів духовку.
  12. Випікати 40-50 хвилин. Готовність перевірити дерев'яною шпажкою.
  13. Готову шарлотку трохи остудити і перевернути з форми на блюдо.
  14. При бажанні можна посипати цукровою пудрою.

При бажанні можна посипати цукровою пудрою

Працювати з силіконовою формою мені дуже сподобалося, раджу всім.

У процесі приготування у мене виникла ідея приготувати холодець у такій гарній формі. Думаю, вийде приголомшливо ефектний холодець. Але про це мова трохи пізніше.

Шарлотка з яблуками по простому рецептом для дочки готова. Вона вийшла пишною, трохи вологою (в хорошому сенсі 🙂 і дуже ніжною на смак.

Підписуйтесь на наші нові рецепти - найсмачніші рецепти ще попереду.

Подивитися всі рецепти

На головну

Завантаження ...

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com