рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чоловічі сорочки - невід'ємна частина стильного образу!

До вибору сорочки чоловік підходить так само відповідально, як і до прийняття важливих рішень. Стильний костюм і чиста накрохмалена сорочка ніколи не перестануть радувати погляд жінок.

Чоловіча мода диктує, що в гардеробі кожного джентльмена має бути присутнім кілька сорочок - для свят, для офісу і на кожен день.



Для будинку підійдуть чоловічі сорочки теплих відтінків з бавовняної або тонкої лляної тканини. Вони повинні бути максимально зручними та комфортними, не сковувати рухів - це дозволить займатися домашніми справами. Більш теплий варіант - сорочки з флісу. Забарвлення і малюнки залежать від свого смаку.


Для офісу завжди буде в моді класика. Якщо існує дрес-код, то саме він диктує правила в одязі. Класичні кольори чоловічих сорочок - це біла, бежева, темно-синя з комірцем на стійці. Такі сорочки підійдуть під будь-який костюм, будуть виглядати одночасно строго і елегантно. Сорочки повинні бути відмінної якості, без краплі синтетики, добре крохмалем і прасується. Це не означає, що вони повинні бути обов'язково дорогі, але точно з натуральних матеріалів. Для роботи чоловікові потрібно мати кілька сорочок на зміну, щоб вони завжди були вчасно підготовлені - випрані і відпрасовані.



Модних чоловічих сорочок для святкових випадків необов'язково має бути багато, але вони повинні бути якісними і виглядати стильно і дорого. Матеріалом може бути шовк або льон. Так як таку покупку ви будете здійснювати нечасто, то можна дозволити собі дорогу і якісну сорочку, яка прослужить не один рік. Класичний колір - білий, але урізноманітнити гардероб потрібно і іншими відтінками. Лілова або бузкова сорочка підходить практично всім, незалежно від кольору шкіри. А як приємно бачити на елегантному чоловікові шовкову сорочку червоного кольору в поєднанні з правильно підібраним краваткою! Такий тип сорочки підійде до особливих святах. Завжди потрібно мати в запасі сорочку будь-якого кольору, навіть в клітку, якщо ви таку любите. Головне - щоб вона теж була з дорогого матеріалу. Такий варіант стане в нагоді для корпоративу або незапланованої вечірки.



Важливою частиною сорочки є її комірець. Потрібно уважно вибирати форму комірця, так як вона підходить не всім чоловікам і може кардинально змінити образ костюма в цілому. Треба враховувати форму обличчя і довжину шиї. Чоловікові з довгим обличчям піде сорочка з широким коміром, з круглим обличчям - комірець з гострими кутами. Довжина шиї теж має значення: для короткої і товстої шиї - вузькі коміри, для довгої - ширші. Якщо особа худорлява і довге, то комірець на сорочці підбирайте середньої ширини, якщо шия довга і худа - високі коміри-стійки.


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com