рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вечірні зачіски: фото, ідеї, поради та відео майстер-класи

  1. Вечірні зачіски на коротке волосся
  2. Вечірні зачіски на середнє волосся
  3. Вечірні зачіски на довге волосся
  4. Вечірні зачіски з відео уроками як їх робити

Збираючись на якесь важливе діловий захід або вечірку, запам'ятайте, що головним атрибутом Вашого стильного образу має стати не прикраса або плаття, а зачіска

Збираючись на якесь важливе діловий захід або вечірку, запам'ятайте, що головним атрибутом Вашого стильного образу має стати не прикраса або плаття, а зачіска. Звичайно, перераховані елементи теж важливі, але без гідної укладання вони відійдуть далеко на другий план. В цьому можете бути впевнені!

Ваш образ необхідно зробити просто ідеальним. Ключовим стане гармонійне поєднання одягу і зачіски . Так як вибрати стоїть укладку для важливого заходу багатьом дівчатам не так вже й легко, ми вирішили простягнути Вам руку допомоги.

Але для початку важливо зрозуміти, що поняття «ідеальний» у випадку з зачіскою не завжди означає «химерний». Тобто, не обмежуйте себе вибором виключно складних укладок, адже, як показує досвід, простота іноді здатна вразити набагато більше.

Наші поради будуть корисні власницям волосся будь-якої довжини, так що уважно слухайте і запам'ятовуйте!

Зміст статті

Вечірні зачіски на коротке волосся

Вечірні зачіски на коротке волосся

Відкриємо Вам один секрет: коли заходить мова про красу, то довжина вашого волосся абсолютно ніякого значення не має, адже в даний час стільки різноманітних зачісок, що підібрати щось під свій стиль зможе будь-яка модниця. Таким чином, навіть якщо Ви - володарка короткого волосся, експериментувати із зачіскою можна, хоч греблю гати. До того ж, одним з переваг подібної стрижки є те, що незвичайні кольори пасом в ній виглядають більш оригінально і модно, ніж, наприклад, з довгим волоссям. Тому і відтінки вибирати можна будь-які: починаючи від платинового блонда, і закінчуючи ніжно-блакитними або бузковими відтінками.

Тому і відтінки вибирати можна будь-які: починаючи від платинового блонда, і закінчуючи ніжно-блакитними або бузковими відтінками

Досить елегантною вважається і зачіска з частковим фарбуванням. Наприклад, можна поекспериментувати і пофарбувати потилицю в темний колір, а попереду зробити світлі пасма. Ідеально для подібного іміджу підійде зачіска «каре» з високим потилицею.

Ідеально для подібного іміджу підійде зачіска «каре» з високим потилицею

Напевно, ще довгий час елегантні романтичні кучері, які можна створити за допомогою щипців, будуть асоціюватися з відомою Марлен Дітріх. При цьому всі в Ваших руках, адже Ви можете створити образ справжньої жінки-вамп (в цьому випадку робити завивку необхідно лише для передніх пасом, іншу частину волосся потрібно гладко зачесати). Або можете віддати перевагу розкішної зачіски в стилі представниць богеми (пасма зачісується набік і завиваються). Завдяки бічному проділу, який починається в області скроні, створюється візуальна ілюзія довжини.

Завдяки бічному проділу, який починається в області скроні, створюється візуальна ілюзія довжини

Завдяки косому проділу можна створити чітку лінію від вуха до вилиці. Ідеально це підійде дівчатам з виразними рисами обличчя і акуратною раковинкою вуха. При цьому бічні пасма можна укласти кількома способами: як вільно, так і підкреслити за допомогою шпильок, які створять конструкцію, схожу на царську діадему.

При цьому бічні пасма можна укласти кількома способами: як вільно, так і підкреслити за допомогою шпильок, які створять конструкцію, схожу на царську діадему

За допомогою зачісок з гладко укладеними назад волоссям можна створити мінімалістичний і елегантний модний образ. Начісування ми рекомендуємо робити дівчатам з високим чолом, при цьому кінчики можна зробити як прямими, так і злегка розпустити в різні боки.

Начісування ми рекомендуємо робити дівчатам з високим чолом, при цьому кінчики можна зробити як прямими, так і злегка розпустити в різні боки

І наостанок скажемо, що вечірні зачіски не обов'язково повинні бути виключно пригладженими. Нинішня мода з розпростертими обіймами приймає елементи недбалості і хуліганства, тому укладання з навмисне розпатланим пасмами підкорюють модні подіуми в усьому світі. Розкидати волосся на маківці ми рекомендуємо за допомогою дифузора, а кінчики пасом зачесати по лінії контуру Вашого обличчя.

Розкидати волосся на маківці ми рекомендуємо за допомогою дифузора, а кінчики пасом зачесати по лінії контуру Вашого обличчя

Вечірні зачіски на середнє волосся

Вечірні зачіски на середнє волосся

Так яка ж зачіска вважається класичною для власниць волосся середньої довжини? Відповідаємо - укладання з м'якими, зачесаним набік (або ж назад), локонами. Навіть незважаючи на візуальну природність, отримати недбалі кучері, як виявляється, не так-то просто. А власницям волосся, які від природи не піддаються завивці, і зовсім надскладно. Хоча, якщо в процесі створення зачіски використовувати якісні засоби для сильної фіксації, а також щітки виключно з натуральних матеріалів, то з цього цілком може щось вийде.

Хоча, якщо в процесі створення зачіски використовувати якісні засоби для сильної фіксації, а також щітки виключно з натуральних матеріалів, то з цього цілком може щось вийде

З вечірніми зачісками для волосся середньої довжини абсолютно інша історія. Основним помічником тут стане джгут. Незважаючи на свою візуальну складність, створити подібну укладання буде простіше простого. Фактично ніяких зусиль при цьому додавати не потрібно. А вся справа в тому, що на початку процесу джгут необхідно згорнути по лінії проділу, а потім зробити великий вузол внизу. Створити великий вузол Вам допоможе начісування в тандемі із засобами по догляду за волоссям (вони додадуть збільшений обсяг).

Створити великий вузол Вам допоможе начісування в тандемі із засобами по догляду за волоссям (вони додадуть збільшений обсяг)

Зачіски в стилі 20-30-х років також відмінно підійдуть власницям волосся середньої довжини. Таким чином, досить стильно, елегантно і цікаво виглядають гладкі хвилі і завитки. При цьому врахуйте, що, чим вже буде пасмо, тим більше класичними стануть безпосередньо самі завитки. Головне, що необхідно запам'ятати - необхідно дотримуватися ідеальний порядок в своїх діях, адже один неслухняний локон здатний зіпсувати всю зачіску.

Головне, що необхідно запам'ятати - необхідно дотримуватися ідеальний порядок в своїх діях, адже один неслухняний локон здатний зіпсувати всю зачіску

Протягом декількох модних сезонів дуже актуальними вважаються різноманітні «грецькі зачіски». Залишати модні подіуми, по всій видимості, вони аж ніяк не збираються. Серед усіх варіантів подібної укладання варто виділити різноманітні вузли, які традиційно прикрашаються елегантною шпилькою або квіткою, або ж волосся, які згортаються за допомогою гумки або обода.

Серед усіх варіантів подібної укладання варто виділити різноманітні вузли, які традиційно прикрашаються елегантною шпилькою або квіткою, або ж волосся, які згортаються за допомогою гумки або обода

Ситуація з «грецькими зачісками» повністю аналогічна ситуації з французькою косою, яка також є дуже популярною укладанням для волосся середньої довжини. Таким чином, з косою можна трохи експериментувати і, при бажанні, опустити майже до рівня брів або ж, навпаки, підняти. Завдяки цьому Ви зможете зафіксувати основну масу волосся.

Завдяки цьому Ви зможете зафіксувати основну масу волосся

Особливу увагу, на нашу думку, варто приділити складним укладок з використанням величезної кількості шпильок. Природно, подібна зачіска здасться зручною далеко не всім модницям, так як шпильки значно збільшать вагу всієї конструкції. Але, якщо Ви готові ризикнути, то оригінально укладене волосся або потужна хвиля локонів, яка буде ніби парити навколо голови, дозволять Вам виглядати просто чудово.

Але, якщо Ви готові ризикнути, то оригінально укладене волосся або потужна хвиля локонів, яка буде ніби парити навколо голови, дозволять Вам виглядати просто чудово

Природно, володарки волосся середньої довжини легко зможуть зробити і пишну високу зачіску. М'які кучері, зачесане в різних напрямках, додадуть Вашій укладанні максимально можливий обсяг. До того ж, доповнити зачіску можна за допомогою декоративних вставок, які зроблять Ваш образ воістину фантастичним.

До того ж, доповнити зачіску можна за допомогою декоративних вставок, які зроблять Ваш образ воістину фантастичним

І, на завершення, запам'ятайте одну важливу річ - на вечірні зачіски не обов'язково витрачати цілі години свого часу. Укладання на волосся середньої довжини будуть виглядати навіть в самому примітивному варіанті. Наприклад, чубчик і кінчики волосся можна укласти всередину за допомогою великої плоскої щітки. Ефект від проведеної роботи Ви побачите миттєво.

Ефект від проведеної роботи Ви побачите миттєво

Вечірні зачіски на довге волосся

Вечірні зачіски на довге волосся

Якщо аналізувати варіанти зачісок для довгого волосся, то вони практично збігаються з укладаннями для локонів середньої довжини. Але, незважаючи на це, деякі особливості зачісок для довгого волосся простежити все-таки можна. По-перше, вони значно складніше, по-друге - набагато оригінальніше і цікавіше, адже, чим більше довжина пасм - тим більше можливостей поекспериментувати.

Особливо яскраво це простежується в разі зачісок з начосом. Велика маса волосся дозволяє робити незвичайні футуристичні зачіски, які часто нагадують морські раковини.

Модними варіантами вечірніх зачісок також вважаються і складні укладання з використанням шиньйонів. В цьому випадку велику частину свого волосся необхідно зачесати назад і перетягнути (на допомогу прийдуть різноманітні аксесуари) по центру, а шиньйон створить цілком природний ободок пасом навколо всієї композиції.

Торкнувшись теми начосом, не можна не відзначити, що величезною популярністю серед модниць користується «бабета» в різних варіантах. Це може бути як простий її варіант, в дусі «першої леді», так і більш складний, з використанням декоративних елементів (косички, м'які хвилі), які фіксуються за допомогою шпильок.

Чималою популярністю користуються також різноманітні банти.

Контрастом до високих пучках можуть стати дрібні круті локони, які можна отримати за допомогою щипців. При цьому кучерики легко переростають в більш складну зачіску, або ж можна зробити прямий проділ і залишити їх вільними. Якщо Ви бажаєте візуально зробити обличчя більш худим і витягнутим, то цей варіант Вам відмінно підійде.

Відмінною зачіскою для вечірки, або навіть для весілля, вважаються багатоярусні коси навколо голови. Виглядають вони просто шикарно. При цьому найбільш розкішно і елегантно виглядають коси в 3-4 яруси. Французькі коси або «риб'ячий хвіст» можна продовжити за допомогою укладання «пучок». Завдяки цьому кінчики Вашого волосся будуть надійно заховані. Запам'ятайте, що дуже важливу роль для будь-якої зачіски з косами грає обсяг. Таким чином, звичайну укладку, типу «колосок», можна використовуватися виключно як компонент більш складної зачіски.

З огляду на величезну поширеність зачіски «пучок», можна припустити, що велика частина всіх вечірніх зачісок будується на його основі. За допомогою тонких кісок і покладеного джгута волосся звичайний «пучок» можна легко перетворити в більш складну зачіску.

Класичним варіантом зачісок для довгого волосся вважаються кучеряві локони. І мова йде не тільки про традиційні звичайних локони, які вільно спускаються до плечей, а й про більш складних зачісках, якими стилісти радують модниць від одного показу до іншого. Для цього волосся необхідно укласти в кілька джгутів, а потім зафіксувати в області потилиці. Нижні ж пасма можна укласти як в розпатланою манері, так і колечко до колечку.

Нижні ж пасма можна укласти як в розпатланою манері, так і колечко до колечку

Більш вільної або гладкою, в дусі 50-х, можна також зробити і романтичну зачіску з боковим проділом. У першому випадку кінчики необхідно розпушити за допомогою сухої щітки, а в другому - укласти за допомогою гелю.

У першому випадку кінчики необхідно розпушити за допомогою сухої щітки, а в другому - укласти за допомогою гелю

Наскільки Ви зрозуміли з наших оповідань, довжина волосся жодним чином не обмежує Вас у виборі зачіски. Таким чином, вибирати можете будь-яку із запропонованих. У будь-якому випадку Ви будете виглядати по-справжньому модно і карколомно. Головним фактором, який здатний обмежити Вас у виборі укладання, залишається час, який Ви можете приділити на красу. Ну і, звичайно, фантазія і вміння експериментувати. Без цього в нашій справі ніяк. З огляду на всі нюанси, про які ми сказали, і чітко дотримуючись інструкцій і порад, Ви створите розкішну і стильну зачіску. Виглядати Ви будете просто приголомшливо!

Вечірні зачіски з відео уроками як їх робити

Вечірня зачіска за 5 хвилин для довгого волосся. Відео-майстер-клас

Висока вечірня зачіска для середнього волосся: Бабетта. Відео-майстер-клас

Романтична зачіска з плетінням. Romantic Braided hairstyles. Відео-майстер-клас

Цікава зачіска на довге волосся. Відео-майстер-клас

Вечірня зачіска з ажурним плетінням. Відео-майстер-клас

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com