рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модні зачіски на Новий рік

  1. Новорічні зачіски: фото і майстер - класи

Новий Рік - чарівне свято, настання якого всі чекають з величезним нетерпінням. Це вечір, коли жінки одягають шалено красиві наряди, перетворюючись в казкових королев і принцес. Цей вечір - чудовий шанс поекспериментувати і створити собі образ, нехай і всього на одну ніч, який ми не можемо дозволити собі носити щодня. У святковому образі колосальне значення набуває правильно підібрана зачіска. Тут головне - не помилитися з вибором!

Символом року Земляний Свині стане жовтий колір. Його можна використовувати у вигляді гумок, стрічок та інших аксесуарів для волосся. Для особливо сміливих особистостей можна порадити скористатися тоніком синього кольору. Звичайно, фарбувати все волосся в рудий зовсім необов'язково, але ось надати «гостроти» деяким Прядка цілком допустимо. Окремо пофарбовані в рудий колір прядки будуть чудово поєднуватися з нарядом зеленого або синього відтінку.

Власницям розкішних довгого волосся пощастило несказанно більше. Вони можуть вибрати собі будь-яку вподобану зачіску. Наприклад, для середніх волосся відмінним варіантом стане стрижка каскад. При цьому волосся можна укласти в своєрідний пучок, залишивши спадаючими передні пасма, які попередньо можна завити в красиві локони. На довгому волоссі відмінно виглядають всі види плетінь, навіть самі мудрі. Однак особливо захоплюватися не варто, адже правило гармонії ще ніхто не відміняв!

Проявити фантазію можуть і жінки з коротким волоссям, адже вони можуть підібрати собі для вечора різноманітні шпильки і обідки. У них є можливість повернутися в колишні часи і зробити собі класичну вінтажну зачіску, що стане відмінним рішенням для святкового вечора. Дуже важливо, щоб такий образ відповідав вашому загальному образу і тематиці майбутньої вечірки, яку організовує ви або ваші знайомі.

Модні зачіски на новий рік можуть бути абсолютно різними! Все буде залежати тільки від вашої фантазії. Таку зачіску можна виконати і самостійно. З цією метою буде досить запастися засобами для укладання, бігуді, гребінцями, феном та плойкою.

Далі варто розглянути особливо популярні ідеї по створенню новорічних святкових зачісок.

Об'ємний низький пучок. Низькі романтично пучки і всілякі хитромудрі твісти можна прикрасити шпильками з камінням, ювелірними прикрасами або діадемами. Дуже красиво виглядають низькі романтичні пучки з трохи «розпатланим» волоссям.

Пучок з твіст. Якщо спробувати об'єднати твіст і пучок в одній зачісці, то вийде просто чудовий образ!

Гламурний твіст. Якщо ж ви бажаєте в новорічну ніч виглядати нітрохи не гірше зірок Голлівуду, то зробіть твіст! В цьому випадку ви точно станете королевою вечірки!

Для того, щоб зробити цю зачіску потрібно розділити волосся на бічний проділ. З правого боку у свого обличчя візьміть товсту прядку, скрутіть її на два пальця, обережно дістаньте пальці, потім скрутіть волосся в своєрідний рол і закріпіть все шпильками. Після цього потрібно розділити волосся на потилиці на рівні дві частини і точно таким же чином скрутити їх в роли. Скріплювати їх між собою потрібно за допомогою шпильок, а саму зачіску слід зафіксувати лаком.

Скріплювати їх між собою потрібно за допомогою шпильок, а саму зачіску слід зафіксувати лаком

Зачіска-бантик. Бантик з волосся можна зробити досить просто. Це не так складно, як може здатися! Виглядати таке укладання буде дуже оригінально. До того ж така зачіска протримається всю довгу новорічну ніч!

Для створення такої зачіски зачешіть волосся все назад і створіть з них високий хвіст. Однією пасмом варто «обкрутити» підставу хвоста, закріпити її шпильками і зафіксувати спреєм. Далі сам хвіст варто розділити на 2 частини. Візьміть першу, добре розчешіть, закрутіть на 2 пальця в рол і потім закріпіть його за допомогою шпильки біля самої основи хвоста. Таку ж процедури необхідно виконати і з другою частиною. В результаті у вас вийде досить симпатичний бантик, який можна за бажанням прикрасити елегантною заколочкамі зі стразами.

В результаті у вас вийде досить симпатичний бантик, який можна за бажанням прикрасити елегантною заколочкамі зі стразами

Коса з хвостом. Ця зачіска стане самим правильним рішенням для романтичних панночок. До того ж, робиться вона в лічені хвилини! Для цього потрібно розділити волосся спереду на бічний проділ, а ззаду - на проділ горизонтальний. Далі залиште волосся у вільному польоті з одного боку, а інші спереду зберіть в хвіст. З вільних волосся починаєте плести голландську косу (від вуха до потилиці). Закріплюємо косу на потилиці за допомогою шпильок. Розпускаємо з іншого боку хвіст і гарненько розчісували волосся. Потім збираємо волосся в хвостик разом з кіскою і закріплюємо гумкою. За допомогою однієї прядки приховуємо гумку, а потім закріплюємо все лаком і шпильками.

За допомогою однієї прядки приховуємо гумку, а потім закріплюємо все лаком і шпильками

Як видно, варіантів святкових новорічних зачісок досить багато. Підберіть собі найбільш підходящий варіант і блищати, блищати!

Новорічні зачіски: фото і майстер - класи

Новорічні зачіски: фото і майстер - класи

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com