рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

як клеїти накладні вії в домашніх умовах

  1. Необхідні для наклеювання вій інструменти:
  2. Підготовка очей і накладних вій до наклеювання
  3. Інструкція з приклеювання стрічкових вій
  4. Процедура включає наступні нескладні кроки:
  5. Інструкція з приклеювання окремих пучків
  6. Процедура приклеювання пучків відбувається наступним чином:

Про довгих, густих і подвіти вгору віях мріють багато дівчат. Однак у більшості вони короткі, рідкісні і часто випадають, ламаються, розшаровуються. Виправити проблему і надати їм густоту можуть штучні вії, приклеєні на спеціальний клей. Рад, як клеїти вії в домашніх умовах, трохи, і всі вони прості і зрозумілі. Можна з легкістю додати погляду виразність, а очам красивий вигляд за допомогою цих пристосувань.

Засіб для росту вій Magic Glance INTENSIVE - це революційна французька формула для здоров'я і сили Ваших вій. Зростання вій за 28 днів до 3-4мм! Довші, густі і красиві вії. Читати докладніше. ..

Необхідні для наклеювання вій інструменти:

Необхідні для наклеювання вій інструменти:

  1. Накладні вії потрібної форми, довжини і розміру. Вони продаються в багатьох магазинах, різняться розташуванням волосків, наявністю або відсутністю прикрас. Розрізняють два їх види: стрічкові на суцільний основі і роздільні, невеликими пучками. Які вибирати, залежить лише від бажання і переваг. Стрічкові клеїти простіше, зате пучкові виглядають гущі, ефектніше.
  2. Спеціальний клей в невеликій тюбику. Він часто продається в упаковці з набором вій, проте такий засіб часто буває дешевим і неякісним. Краще купити клей окремо, вибравши флакон дорожче для більшої його міцності. Склад буває прозорим, чорним або водостійким. Безбарвний клей непомітний після висихання, чорний надає століття контур, ховається підведенням. Водостійким має підвищену міцність і тривалістю приклеювання.
  3. Пінцет. Він потрібен, щоб зручніше було тримати пучки або стрічку, вмочати волоски в клей.
    Ножиці. Ними підрівнюють зайву довжину вій, прибирають надлишки стрічки.
  4. Ватяні палички або зубочистки. Вони потрібні, щоб акуратно притискати підставу пучків до століття, прибирати надлишки клею, підводки.
  5. Люстерко. Бажано взяти настільний з поверхнею, що збільшує зображення в 2-3 рази.
  6. Рідка підводка. Після приклеювання маскує підстави штучних вій, закриває чорний клей.
  7. Туш. Підкреслює довжину, густоту вій, приховує кордону між своїми і штучними волосками.


Підготовка очей і накладних вій до наклеювання

Перш ніж починати наклеювання вій, необхідно підготувати всі інструменти, визначитися з їх довжиною і варіантами приклеювання. Спочатку виконуються наступні дії:

  • Повне зняття макіяжу очищує засобом, тоніком.
  • Прорісовиваніе чітких стрілок по століттю підведенням, щоб краще бачити, куди приклеювати пучки або смужки.
  • Підгонка розміру целиковой стрічки під довжину століття. Для цього потрібно трохи нагріти стрічку в долонях, докласти по лінії верхньої повіки, відрізати ножицями надлишки з обох сторін.
  • Підрівнювання пучків або стрічки, якщо волосинки занадто довгі, дуже далеко виступають або дряпають щоку при закритті очей.

Якщо прийнято рішення приклеювати Целікова стрічку, потрібно пам'ятати, що вона повинна розташовуватися над власними віями, а не під ними. Брати її слід пінцетом, попередньо трохи зігнувши в руках.

При наклеюванні окремих пучків слід вибрати їх форму, тип, найбільш підходящі для особи і майбутньої події. Пучки бувають короткі, комбіновані, довгі, з вузликами або без них. Клеїти їх довше, складніше, але виглядають вони гарніше і натуральніше.

Інструкція з приклеювання стрічкових вій

Перед тим як клеїти накладні вії, необхідно вивчити всю процедуру, зрозуміти правила і технологію їх розташування на столітті. Процес цей не складний, але в перший раз краще потренуватися у вільний час з найдешевшими наборами, щоб потім був досвід наклеювання.

Процедура включає наступні нескладні кроки:

1. Знімаємо макіяж підходящим засобом, прорисовуємо лінії очей тонким пензликом підводки, наносимо туш на свої вії тонким шаром і тіні.

2. Акуратно пінцетом виймаємо стрічкові смужки, приміряємо їх до очей, отстрігалі з боків зайве. При необхідності підрівнюємо волоски, подвіваем їх вгору спеціальними ножицями для завивки. Кожну стрічку треба трохи потримати між пальців для нагрівання, зігнути за формою очей для кращого приклеювання і фіксації.

3. Притримуючи стрічкову смужку пінцетом, наносимо дуже тонким шаром спеціальний клей по всьому її основи. Після нанесення потрібно почекати близько 10-15 секунд, щоб клей трохи загус, злегка підсох. Надлишки і стікають крапельки треба прибрати пензликом перед приклеюванням на повіку.

4. Акуратно і повільно починаємо прикріплювати стрічкову смужку до століття по намальованою стрілкою, притискаючи її рівно і щільно. Клеїти треба над своїми віями зверху, намагаючись потрапити точно по межі їх зростання. Притискати підставу починаємо від зовнішнього кута ока, проклеівая смужку до куточка у носа. По всій довжині після цього треба буде провести зубочисткою або ватною паличкою, щоб щільно зафіксувати стрічку на столітті. Аналогічно робимо з другої смужкою, дотримуючись симетрію.

5. Чекаємо висихання клею, пробуючи міцність пучкою. Маскуємо кордон приклеювання підведенням, знову наносимо туш, щоб замаскувати лінію штучних волосків. Тепер можна йти на будь-яку вечірку, щоб дивувати всіх своїми густими, довгими і нереально пухнастими віями.

Інструкція з приклеювання окремих пучків

Перед тим як клеїти пучкові вії, необхідно визначитися з їх довжиною, кількістю і потрібної густотою. Зазвичай на одне око потрібно від 4 до 6 пучків, іноді потрібно і 7-9. Заздалегідь слід перевірити, як добре фіксує волоски клей, щоб бути впевненою в його міцності.

Процедура приклеювання пучків відбувається наступним чином:

1. Дістаємо пучки з коробки, приміряємо їх у очей, розраховуючи необхідну кількість. Брати їх слід пінцетом ближче до основи, трохи вище місця склеювання волосинок.

2. Перш ніж як клеїти вії пучками, потрібно змити залишки старого макіяжу і провести по краю очі рівні стрілочки густий підведенням, нанести звичайну або водостійку туш. Тіні теж накладають заздалегідь, до початку процедури.

3. Видавлюємо на долоню або поверхню краплю клею, чекаємо її загусання. Вмочуємо пучок підставою в клей, намагаючись взяти його зовсім небагато. Пучок в цей час тримаємо пінцетом за середину. Притискаємо вузлик підстави до краю очі, намагаючись потрапити на лінію підводки між власними волосками.

4. Клеїти пучки треба від зовнішнього краю століття, рухаючись до внутрішнього куточка. Бажано чергувати очі кожного разу, щоб добитися ідеальної симетрії. Виробляємо маніпуляції з клеєм і пінцетом, поки не будуть приклеєні всі волоски на обох очах.

5. Знову наносимо туш, коли клей засохне. Після цього процедура закінчена, можна йти на дискотеку або вечірку підкорювати всіх помахами вій.

Щоб інструкція була ще більш зрозумілою, рекомендується перед початком роботи подивитися навчальні відео, вивчити всю технологію під час перегляду.

Вам точно буде цікаво почитати:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com