рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весняна Колекція Chanel 2015

Зізнаюся, друзі мої, я перестала стежити за сезонними колекціями люксових марок косметики через глибокої туги, яку вони на мене давно наводять ... Подивимося на Весну Chanel 2015. Промо-картиночки в принципі нормальні, цвітуть квіти, бутони, юна дівчина ... Скоординовані губи і нігті ... Зізнаюся, друзі мої, я перестала стежити за сезонними колекціями люксових марок косметики через глибокої туги, яку вони на мене давно наводять

Весняна Колекція Chanel 2015

Все таке рожеве, як я люблю (я так фарбувалася все 90-е):

Зелений лак? Ах невже? Глянцеві губи?

Наяву весняна колекція Chanel 2015 з'явилася мені в другій половині грудня, в перший день продажів, для неї ще навіть стенда не завезли ...

Весняна Колекція Chanel 2015

Почнемо з тіней. У мене немає думки за якістю запечених тіней Chanel - я не особливо цікавлюся палетками, ну і не одне поєднання НЕ ЗБИЛО мене з ніг настільки, щоб я була готова розлучитися з грошима, а Свотч не додають оптимізму.

Chanel Woven Fantasy & Paris Woven Свотч

Я, звичайно, знаю, що тіні, особливо запечені, свотчатся іноді дуже погано, але я дуже старалася і втирала подушечками пальців, щоб хоч щось можна було сфотографувати. Загалом, як-то так. Вони дуже бліді, всі кольори світлі, "креативно" вжити їх, на мій погляд, буде непросто.

Незважаючи на мою божевільну любов до рум'янам Chanel Joues Contraste і дане мені колись собі самій обіцянку купувати все релізи, рука у мене не піднялася купити Angelique 190 - прозорі коралові рум'яна, настільки вони звичайні (Свотч рум'ян будуть нижче).

Помади і блиски - почнемо з промо, тому що життя, звичайно, не така глянцева ...

Промо-фото помад. Весняна Колекція Chanel 2015

Я зробила Свотч всього, що було на стенді - вибачте, але підписати не можу. У кутку - Свотч рум'ян Angelique.

Помади і блиски для губ з Весняної Колекції Chanel

Тут Свотч двох Rouge Allure Velvet (The Sparkling і The Romanesque), двох Rouge Coco Shine (Casual і Dizzy), а так само глоссімеров (Water Flower і Crazy Pink) - Ернест Мунтаніоль сказав мені одного разу, що все глоссімери Chanel однакові, зараз я вже готова йому повірити)) насправді весняна колекція Chanel 2015 саме глоссімерамі і відрізняється - вони в цей раз досить щільні (а я люблю прозорі).

Весняна Колекція Chanel 2015 - помади і блиски для губ

Ну і переходимо до лаків - тим більше, як виявилося, багато були введені в оману промо-фотографіями з "зеленим металликом" - як же це некошерної так брехати

Весняна Колекція Chanel 2015 - промо лаків

Я не читала прес-релізів, не знаю, що там говориться, але у мене є очі і я давно вже не перебуваю під "чарівної магією Chanel" (а так само всього іншого, ніж я забивала вам голову останні шість років) і поняття не мала, що лак Chanel Paradisio 645 повинен бути зеленим (дізналася про це коли показала фото лаку в інстаграме і мене почали запитувати, чому не видно зеленого - та тому, що його там немає!)!

Chanel Paradisio 645

Chanel Paradisio 645 - звичайний срібний металік, який нічим таких не відливає. Я в принципі шукала там відзвуки чогось ще, натяки на будь-що-небудь, але скільки не кажи "халва", в роті солодко не стане. Я купила цей лак просто так, він мені сподобався перед Новим Роком.

Другий куплений мною лак - Chanel Desirio 643 мені теж подобається, це - класичний шанелевскіх лак. Яскраво-рожевий, активно відливає в синяву, глянець.

Нижче ми порівняємо Chanel Desirio з родичами - при першому погляді мені здалося, що це Riviera, але я помилялася. Нітрохи! Їх ріднить, звичайно, рожева сім'я і якась "ягідні", але Riviera просто-таки зовсім рожева поруч з Chanel Desirio.

Chanel Desirio 643 - красивий лак

Я знайшла і зібрала не всі лаки з цієї колірної гами Chanel, але зміст зрозумілий - лак Chanel Desirio - дуже красивий, але не унікальний (як, скажімо Fracas).

Велика родина))

Як бачите, традиції не змінили. Підводячи резюме, скажу, що я (майже) не ищу креативу в традиційних марках - я купую дуже мало, шукаю унікальні продукти - такі, яких у мене ще немає. Я бачу креатив в таких марках, як Becca, Stila, Urban Decay, MAC, OCC, Nars, Kevyn Aucoin. Так навіть декоративна косметика Sephora здатна викликати прилив ендорфінів. Я люблю колір, яскраві фарби, якісь свежіве ідеї ... Нічого цього я не побачила у весняній колекції Chanel ...

А ви ще збуджуєтеся при думці про сезонні колекціях? Як вас Chanel?

Ах невже?
Глянцеві губи?
А ви ще збуджуєтеся при думці про сезонні колекціях?
Як вас Chanel?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com