рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як одягатися стильно в 30 років і більше

  1. Як одягатися стильно в 30 + років днем
  2. Як одягатися стильно в 30 + років ввечері
  3. 1. Сукня для 30 + років
  4. 2. Вибираємо блузку для 30 років
  5. 3. Стильні спідниці
  6. 4. Модні куртки і пальта для 30 літніх
  7. Читати ще:

Придбане почуття стилю підштовхує до вишуканості в усьому, але не забувайте про те, що колись ви не боялися ризикувати.

Як одягатися стильно в 30 + років днем

Вибирайте класичні речі з модним акцентом. Такі базові речі, як джинси, білі сорочки і піджаки, необхідні у вашому гардеробі, але вони повинні перетворитися. Спробуйте носити дуже, темні джинси, вузькі від коліна, білий піджак або жакет з тканини з вираженою текстурою, наприклад в смужку, і додайте до цього костюма блузку з великою кількістю воланів.

Як одягатися стильно в 30 + років ввечері

Ваш стиль елегантність з елементами авангарду. Речі приглушеної колірної гами - чорні і нейтральні тони -шікарни для вечірнього виходу. Але вони будуть виглядати ще цікавіше, якщо прикрасити їх складними деталями. Це може бути облямівка зі стразами, м'які складочки і оборки, рюші пожвавлять традиційний крій. Холодний металевий блиск ідеальний для аксесуарів.

1. Сукня для 30 + років

Віддайте перевагу сукні з новим силуетом. Воно може бути довжиною нижче коліна або закінчуватися набагато вище колін, може бути дуже облягає або вільним. Коротше, силует вибирайте будь-який, просто постарайтеся знайти унікальний і цікавий крій. Спробуйте контрастні відтінки, металік або блискітки. Сенс в тому, щоб ви виглядали впевненою в собі і шикарною. Відмовтеся від «дівчачих» нарядів і суконь, що сидять на вас ніби рукавичка.

2. Вибираємо блузку для 30 років

У вашій блузі повинна бути родзинка. Будь то варіант чоловічої сорочки (білосніжною і застебнутому на всі гудзики), шовкова блуза або проста футболка але обов'язково - з модною деталлю. Акуратні збірки, елегантний шарф-краватка або трохи дрібних складочок або рюшів допоможуть перетворити базову річ в щось зовсім карколомне.

3. Стильні спідниці

Вибирайте стильні спідниці. Хоча це фірмовий знак жінки, спідниця не повинна бути «як у мами». Шукайте або суворі спідниці з чіткими лініями, або м'які і жіночні спідниці. Скульптурні лінії спідниці-олівця із завищеною талією виглядають витончено, але не нудно, а коротка пишна спідниця буде виглядати ефектно.

4. Модні куртки і пальта для 30 літніх

Завершіть ваш вигляд чимось приголомшливим. Пальто або куртка є невід'ємною частиною вашого гардеробу, тому вибирайте речі, які говорять самі за себе. Жакет з «архітектурної» обробкою може виглядати не менш виграшно, ніж пальто з принтом, що повторює малюнок звірячої шкури.

Читати ще:

Як одягатися стильно в 40 років і більше
Як одягатися стильно в 50 років і більше: сукні, блузки, спідниці, пальто

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com