рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Збірник - Самий веселий відпочинок на природі. 100 кращих ідей

Найвеселіше відпочинок на природі. 100 кращих ідей

Як відомо, за всю нашу життя ми відзначаємо безліч свят - не важливо, будь то день народження в родинному колі, Новий рік з друзями, весілля знайомої людини, виїзд на природу з дітьми або просто вечірка з якогось приводу, головне - що вони є. І кожен, напевно, не раз задавався питанням - як краще його організувати, що подати до столу, кого і як запросити і що зробити, щоб гості не нудьгували. І як відомо, влаштувати свято в домашніх умовах набагато простіше, ніж на свіжому повітрі. Ця книга якраз присвячена вирішенню питань, пов'язаних з проведенням тих чи інших свят на природі. Прочитавши її, ви краще зрозумієте, як зробити їх не однотипними виїздами за межі міста, а досить-таки веселим і захоплюючим заняттям. Дізнаєтеся, які помилки не варто робити, щоб всі ваші плани не впали, а також дізнаєтеся кілька цікавих фактів з історії проведення свят на відкритому повітрі. Загалом, якщо у вас незабаром намічається свято з виїздом за межі міста, а ви не знаєте, як правильно його провести, або у вас не вистачає ідей, - тоді ця книга для вас!

Глава 1. Відпочинок на природі

Як відомо, будь-який виїзд на природу супроводжується веселощами, відпочинком і незабутніми моментами. Будь виїзд, будь то в ліс, на річку чи в гори, може стати для кожного приємним знайомством з природою. Адже «зелений друг» зберігає безліч загадок, більшу частину яких люди не змогли розгадати досі. Це і всілякі печери з безліччю підземних ходів, що нагадують таємничий лабіринт, і знамениті кола на полях, і всілякі спалаху і явища в атмосфері, і багато-багато іншого. Але навіть простий похід в ліс допоможе відкрити для себе багато дивного. Адже скільки незвичайного і цікавого в житті рослин і тварин! Скільки загадок приховують комахи, часом настільки маленькі або мають камуфляжну забарвлення, що людське око не відразу може помітити їх. Ліс завжди сповнений незвичайного і часто незрозумілого, але якщо людина сильно захоче, то ліс зможе трохи відкрити для нього свої таємниці. А гори? Гори завжди славилися чистим повітрям, чудовими видами, прозорими джерелами, що б'ють із землі холодної кришталевої водою, що стікає по схилах кудись далеко вниз. Гори - прекрасне місце для активних діяльних людей, які звикли добиватися всього в житті самотужки. В горах можна зайнятися підкоренням вершин, і не тільки в переносному, але навіть в буквальному сенсі. Знайдіть однодумців-екстремалів - і вперед! Виїзд на берег річки чи ставка також корисний. Вода є життя, і це незаперечний факт. Адже будь-який відпочиваючий може скупатися, зробити великий заплив або просто побути у воді - і організм скаже «спасибі», адже в воді дуже добре розробляються м'язи (в воді вони менше травмуються), тренується серце та ін. Можна буде половити рибу, а після приготувати її на вогнищі. Або поспостерігати за мешканцями прибережних районів - може, вам попадеться який-небудь новий вид равликів або бабок! До речі, якщо ви виявите поблизу водойми качок, чапель, а в самому водоймі раків, можете спокійно вибирати це місце для відпочинку - вода тут, значить, дуже чиста і не забруднена. Також можна запропонувати сплав на байдарках, катамаранах і т. Д.

Будь виїзд на природу вчить нас бути культурними людьми, уважно ставитися до навколишнього середовища, а значить, і до себе самих. Виїжджаючи на природу, завжди варто пам'ятати, що якщо люди не будуть прибирати за собою сміття, то з часом забрудняться підземні річечки, не стане тих чистих, іскристих на сонці джерел, які не будуть нормально рости квіти і трави, з часом навколишня природа буде повільно гинути від наших же рук. І не буде поїздок за першими пролісками, збору шишок, з яких діти люблять робити фігурки ... Тому, виїжджаючи на природу, пам'ятайте, що ви - її гість. «Зелений друг» дружелюбно розкриває свої двері, впускаючи до себе і показуючи свої таємниці, але не для того, щоб люди губили його. А для того, щоб насолоджувалися його красою і його багатствами. Тому будемо відповідати званню Людини як самого розумної істоти.

А тепер перейдемо безпосередньо до свят на свіжому повітрі.

Історична довідка

Отже, відпочинок на природі. Часто виїзд на природу називається пікніком. Сам по собі пікнік - це «заміська розважальна прогулянка компанією». Раніше люди, виїжджаючи на природу, брали з собою, наприклад, з холодної зброї тільки сокира, щоб нарубати дров для багаття, і складаний ножик, щоб загострити зламані гілочки і зробити з них шампури. Холодна зброя надавало впевненості у власній безпеці: на природі можна було зіткнутися з будь-яким диким звіром (насправді, досить рідко можна зустріти дикого звіра, адже тварини відчувають запах людей здалеку і не ризикують наближатися, за винятком тих випадків, коли звір скажений або занадто голодний).

Продукти часто загортали в непотрібні старі газети або складалися в кілька разів випрані пакети з-під молока (якщо згадати часи приблизно десятирічної давності - тоді ж не було продажу всього того, що є зараз мало не в кожному кіоску). В якості підстилки бралися стару ковдру або куртка ...

сучасний пікнік

Зараз же для сучасного пікніка в продажу є все, що треба для легкого і безтурботного виїзду за межі міста. Щоб не мучитися з нарубаніем дров, можна заздалегідь запастися березовим вугіллям для розпалювання, шампурами з нержавіючої сталі і мангалом. Замість старого непотрібного ковдри буде набагато приємніше сидіти і насолоджуватися навколишньою природою в водонепроникному кріслі, в комплект з яким часто йде плед. А щоб продукти не зіпсувалися, не доведеться загортати їх у кілька шарів в газету, набагато легше і практичніше придбати термосумку або переносний міні-холодильник. Тепер не треба розкладати по кишенях такі речі, як компас, ліхтарик або невелике переносне радіо. У сучасних магазинах є пристрої «п'ять в одному», «десять в одному» і т. Д. У якийсь невеликий з вигляду коробочці буде і ліхтарик, і компас, і радіо; а в комплекті для барбекю ви виявите і «Суперрозумні» вилку, яка повідомить вам, чи готове м'ясо, а лопаточка вкаже масу м'яса ...

Завдяки науці і техніці наше життя з кожним днем ​​стає простіше. Тому зараз сучасний пікнік відрізняється своєю простотою та легкістю проведення.

Отже, пікнік передбачає відпочинок на природі в компанії друзів, близьких людей або просто знайомих. Втім, неважливо, ким вам припадають ті, з ким ви вирушили на відпочинок, головне, що пікнік неможливий на самоті. Головними умовами проведення пікніка є веселощі і спілкування. Пікнік необхідно організовувати так, щоб нікому не довелося нудьгувати. Обстановка повинна бути неофіційною, дружній, привабливою до спілкування. Кожен учасник пікніка повинен отримувати не лише задоволення від спілкування, а й емоційну розрядку. Пікнік - це таке ж торжество, тільки місцем святкування обрана природа. У словнику В. Даля ви можете знайти наступне визначення слова пікнік: «Частування складчину або заміська гулянка братчини». «Братчина» прийшло до нас з ужитку Стародавньої Русі. Ще в ті часи народ почав проводити збіговиська на природі. Передбачалися різні розважальні ігри. Найпоширенішим було розводити багаття і стрибати через нього. Наші пращури ретельно готувалися до відпочинку на природі. Планувався він зазвичай за кілька днів до самого його проведення. На природі прийнято було відзначати різні свята, такі, як Масляна або Івана Купала. Весілля також, як правило, відзначалися на природі. За традицією в центрі двору ставили великий стіл, виготовлений з дерева (найчастіше з дуба). Паралельно столу ставилися довгі лавки, також виготовлені з дерева. Стіл покривали скатертиною (як правило, білої). Невід'ємними елементами на будь-якій подібній гулянці були мед і хліб. Для подібного святкування ретельно підбиралися наряди. Дівчата і жінки одягали нарядні сарафани і прикрашали голови святковими вінками. Чоловіки і юнаки надягали яскраві каптани і туніки. Після трапези прийнято було водити хороводи і співати частівки. Також були поширені танці. Чоловіки і молоді люди влаштовували кулачні єдиноборства.

Традиція проведення відпочинку на природі не втратила своєї актуальності і в наш час. Пікніки можуть організовуватися як по якогось певного приводу (свята, дні народження, ювілеї і так далі), так і без приводу з метою просто відпочити. Найголовніше - домовитися з усіма учасниками веселощів про час і місце зустрічі. Природно, не слід забувати і про питання складчини, але про це трохи пізніше. Питанням є, хто буде організатором пікніка. Якщо його організовує одна людина, то йому доведеться відповідати за організацію, планування і розподіл фінансових витрат. Найкраще вирушати на пікнік зі своєю компанією. Тут є кілька дуже важливих переваг.

Кінець ознайомчого уривка

СПОДОБАЛАСЯ КНИГА?

Найвеселіше відпочинок на природі
Ця книга коштує менше ніж чашка кави!
ДІЗНАТИСЬ ЦІНУ

А гори?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com