рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння з голкою на виконання бажання

Ворожильні ритуали необхідно починати на молодий зростаючий місяць Ворожильні ритуали необхідно починати на молодий зростаючий місяць. Сучасна та класична традиції вимагають від виконавця зберігати в таємниці ритуал проведення ворожіння і так же, в даний відрізок часу, потрібно жорстко дотримуватися посту, тобто не брати м'яса, птиці і навіть червоної риби. Щоб виготовити працюючий талісман необхідно придбати:

- нову швейну голку, купувати її бажано в понеділок, але можна і в четвер;
- хустку або будь-який предмет нижньої білизни (він то і стане вашим талісманом) - цей предмет необхідно носити з собою до виконання бажання;
- підібрати нитку необхідного кольору.

Вибирати нитки слід шовкові, бавовняні або лляні. Синтетичні для виготовлення талісмана не годяться. Для загадування бажання на достаток потрібно використовувати нитку зеленого, сірого, сріблястого або золотистого кольору, на одужання - помаранчеві чи жовті нитки, для зміцнення любові добре підійдуть рожеві або салатові, від злого чаклунства - червоні, від пристріту захистить яскраво зелена нитка.

При проведенні ритуалу потрібно взяти нитку такого кольору, якої буде відповідати бажанням. Одночасно з заведення нитки в голку, вимовити тихенько бажання. Нитка потрібно взяти довгою, щоб можна було зробити сорок стібків. Якщо нитка буде короткою і її не вистачить для завершення обряду, то іншу нитку для завершення брати не можна. В цьому випадку повторювати ритуал з іншою ниткою на виконання даного бажання марно - бажання не збудеться і не потрібно стояти на своєму, тому що це може легко призвести до втрати енергетики. Сам факт прорахунку говорить про те, що це бажання на даному етапі життя просто неможливо.

Після того як бажання вимовлено, потрібно зробити на обраному предметі стібок. Після цього в шиття потрібно увіткнути голку і покласти в затишне місце. На другий день потрібно зробити другий стібок і одночасно тихенько вимовити загадане бажання. Стібок цей потрібно накласти на попередній або розмістити поруч рівній рядком. Рядок повинна бути рівною без звивин, а то бажання буде здійсняться довгим і звивистим шляхом.

Ці дії потрібно повторювати протягом сорока днів. На сороковому стежці бажання вимовляють голосно 4 рази, повертаючись обличчям до кожної сторони світла. І завершується обряд зав'язуванням вузлика. Бажання неодмінно збудеться протягом наступних сорока днів після обряду, в тому випадку якщо не був пропущений жоден з 40 днів ворожіння і бажання не було забуто.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com