рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на тривалість життя

  1. Життєві лінії в хіромантії
  2. Відповідь по воску і дзеркала
  3. Ворожіння на золоті
  4. Ворожіння на золоті (другий спосіб)
  5. Ворожіння «Прохання до Дияволу»
  6. Про інших поглядах ...
admin

переглядів:
переглядів:

Немає такої людини, яка хоча б раз в житті не питав зозулю, скільки ж йому залишилося жити. А потім з хвилюванням вважає кожне «ку-ку». Напевно, людям зовсім неважливо, яким же буде відповідь, просто є бажання доторкнутися до великої загадки життя і смерті.

Крім зозулі існують ще способи дізнатися тривалість свого життя, але їх не так вже й багато. Причина, напевно, в тому, що людина боїться про це дізнатися. Всі ми прекрасно розуміємо, що рано чи пізно нас не стане, але точно знати, коли це станеться, хотіли б деякі.

У цій статті описані кілька способів дізнатися тривалість свого життя.

Життєві лінії в хіромантії

Сенс цього ворожіння полягає в правильній інтерпретації ліній, які є на людській руці. З давніх-давен люди були переконані в тому, що по долоні можна дізнатися про людину практично все, від тривалості життя і закінчуючи фінансовим становищем.

Отже, основною лінією є лінія життя. Вона ніби описує опуклість, що знаходиться під великим пальцем, інша назва цього місця на долоні - «Горбок Венери». Протягом усього життя колір і форма ліній на долоні постійно змінюється.

Лінією розуму називають лінію, що починається з того боку долоні, де розташований великий палець і ділить долоню навпіл.

Лінією серця є лінія, яка виходить із протилежного боку долоні.

Якщо лінії життя, серця і розуму починаються в одній точці це ознака випадкової і безглуздої смерті. Найчастіше таке поєднання ліній зустрічається на долоні екстремала.

Якщо лінія життя різко потемніла, то це пророкує важке захворювання зі смертельним результатом в найближчому майбутньому.

Чим коротше життєва лінія, тим менше проживе людина. Хороша лінія життя буває рівною, чіткої і повинна тривати майже до зап'ястя. Це ознака того, що життя людини буде довга, спокійна і щаслива.

Якщо лінія життя переривчаста, то це вказує на загрозу хвороб, коли ж така лінія різко обривається, це ознака про смерть від недуги.

Різко перервана лінія життя говорить про те, що людина помре жорстокої насильницької смертю.

Лінія життя, яка стає все тонше і тонше і в кінці пропадає зовсім, говорить про те, що у людини є прихована хвороба.

На лінії житті завжди є маленькі відгалуження, якщо вони «дивляться» вгору, то людина буде матеріально благополучний, якщо ж вниз, це означає постійну нестачу грошей.

Також можуть зустрічатися і хрестики. Розташування їх у початку або на середині лінії життя не обіцяє нічого хорошого, а хрест в кінці говорить про смерть в глибокій і щасливої ​​старості.

Коли в проміжку між життєвої і «розумової» лінією є хрестики або зірки, це говорить про те, що життя буде наповнена багатством і славою.

По лінії розуму теж можна сказати про тривалість життя, а не тільки про інтелект людини. Якщо лінія "голови" обривається під середнім пальцем або на ній є хрести, то відхід з життя буде раннім і насильницьким. Те ж означає зигзагоподібний вигляд лінії.

Якщо кінець лінії розуму перетинається із серцевою лінією, то людина помре молодим.

Завдяки лінії серця теж можна дізнатися багато. Її відсутність говорить про хворобу або насильницької смерті, а якщо вона дуже коротка, то віщує швидку смертельну рану.

Обрив цієї лінії під середньому пальцем говорить про те, що людині залишилося жити не більше 10 років.

Жінці смерть під час пологів може передрікати серцева лінія, спрямована вниз і перетинає лінію розуму.

Ще про тривалість життя можна дізнатися по «лініях дракона», що оперізує зап'ясті. Це «браслет» з складочок шкіри біля основи долоні. Один браслет можна прирівняти до 30 років життя.

Відповідь по воску і дзеркала

При цьому ворожінні ви звертаєтеся до Вищих Сил, а до Світлим або Темним ви вирішуєте самі. Якщо до Дияволу звертатися вам страшно, то зверніться до Ангелам.

На жаль, так поворожити можна тільки взимку, за умови, що на вулиці буде багато снігу.

Потрібно розтопити свічку і вилити на дзеркальце розплавлений віск. Якщо ви вирішили звернутися до Темним силам, то пишіть за допомогою вугілля, а якщо до Світлим, то потрібно брати крейда. Коли вирішите, до чиєї допомоги ви вдаєтеся, потрібно намалювати зображення хреста (якщо вибачте допомоги у Ангелів) або 666 і перевернутий хрест (якщо вам буде допомагати Диявол).

Під знаком напишіть цифру, відповідну кількості років, яке ви хотіли б прожити. Після цього потрібно вийти на вулицю і покласти дзеркальце в замет на 3 години.

Після закінчення цього часу подивіться на свій напис, якщо вона збереглася, то ви проживете, скільки хочете, якщо ж від неї залишилися тільки фрагменти або ж вона зовсім зникла, то прожити бажану кількість років у вас не вийде.

Ворожіння на золоті

Вироби з золота мають здатність розпізнавати негативну і позитивну енергію, яка виходить від людини, а так само може виступати в якості засобу для пророкувань.

Ви можете вдатися до допомоги золотого кільця, святої води і натільного хрестика зі срібла. Вода виливається в стакан, туди ж кладеться хрестик. Кільце треба брати рівне і гладке і протягнути в нього власний волосся.

Тримайте кільце на волосині прямо над склянкою і коли воно стане розгойдуватися, вважайте кількість його ударів об стінки склянки. Це і буде відповіддю на ваше запитання.

Ворожіння на золоті (другий спосіб)

Такий спосіб схожий на перший, різниця тільки в тому, як буде вести себе кільце. Потрібно розстелити на столі простирадло, на якій ви спите не менше трьох днів, покладіть на неї якусь улюблену річ або ваш талісман.

Колечко підвішуєте на власний волосся і дивіться, як воно рухається. Якщо траєкторія його руху по колу або ж кільце описує в повітрі овальні контури, то ви в небезпеці, яку можна запобігти. Для того щоб уникнути нещастя намагайтеся поменше спілкуватися з незнайомцями і краще частіше бувати в суспільстві близьких людей.

Якщо кільце окреслює кругові або овальні руху проти годинникової стрілки, то гадающему залишилося недовго жити.

Якщо кільце рухається, як маятник, то і життя буде довге і щасливе.

Ворожіння «Прохання до Дияволу»

Так гадати можна тільки тим, у кого міцні нерви. Проводиться обряд в ніч перед Різдвом, так як цей час вважається найбільш підходящим для спілкування з Нечистої Силою, яка біснується перед народженням Христа.

Вам потрібно два невеликих дзеркала. Одне з них потрібно встановити на столі і за допомогою чорної фарби або туші намалювати Диявола. Малюйте так, як бачите його самі і яким він здається вам. Біля його ніг розташуйте намальоване червоною фарбою зображення серця і черепа білого кольору.

Навпаки дзеркала з малюнками встановіть друге дзеркало так, щоб усередині дзеркал вийшов «коридор». Вдивляючись в глибину коридора, задайте питання: «Скажи мені, Повелитель Тьми, що буде зі мною?».

Після цього сховайте всі і укладайтеся в ліжко. Уві сні ви побачите те, що допоможе вам розгадати відповідь.

Про інших поглядах ...

У західних і східних культурах по-різному ставляться до проблеми життя і смерті. Якщо виділити основні відмінності, то вони полягають в наступному:

  • європейці на перше місце ставлять здоров'я тіла і спрямовують усі зусилля на те, щоб воно жило якомога довше;
  • на Сході, навпаки, вважається головним духовне здоров'я, завдяки якому людина може дожити до похилого віку і мати здорове тіло;

Як підсумок можна сказати про те, що на тривалість життя можна і поворожити, але при цьому було б непогано самому докладати зусиль для того, щоб досягти довголіття.


Як підсумок можна сказати про те, що на тривалість життя можна і поворожити, але при цьому було б непогано самому докладати зусиль для того, щоб досягти довголіття

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями:


Корисні статті

Вдивляючись в глибину коридора, задайте питання: «Скажи мені, Повелитель Тьми, що буде зі мною?
Сподобалася стаття?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com