рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вірні прикмети швидкого заміжжя

У наш час все частіше дівчата виходять заміж до років до 25-30. Я сама зустріла судженого у 24 роки. Пам'ятаю, як важко було чекати свою долю. А раптом не збудеться? Раптом велика і справжня любов не трапиться. Страшно залишитися самотньою. Тривога сильно затьмарює життя, робить дівчину нервової, псує характер, веде до появи різного роду захворювань. А це знижує шанси залучити гідного людини. Виходить замкнуте коло. Напишу про прикмети, які говорять, що зустріч з майбутнім чоловіком вже близько. Всі історії абсолютно реальні: або сталися зі мною і моїми подругами, або взяті з тематичних форумів.

1. Знайти квіти.

Якщо вам несподівано потрапили в руки квіти, можливо, це більше, ніж приємний сюрприз. Є така прикмета, що знайти квіти - до заміжжя. Ось одна чудова історія:

«У минулому році у нас у дворі цвів бузок, це було, по-моєму, кінець травня. Таке гарне дерево стояло, я, гуляючи з собакою, завжди на нього милувалася, але відірвати гілку соромно якось було, ніби як спільне надбання двору. І ось в черговий раз ми з сіней підійшли ближче, я думаю, хоч понюхаю бузок. І що ви думаєте, прямо під деревом лежали 3 рівненько обламані, свіжі, пухнасті гілочки, я їх, звичайно, ж підібрала, дивуючись, як здорово збулося моє бажання, і пішла додому, вся щаслива. Приношу бузок, а мама каже: «Ну, заміж скоро вийдеш». Нібито по телевізору говорили про таку приймете, що квіти знайти - до заміжжя. Я не сильно «У минулому році у нас у дворі цвів бузок, це було, по-моєму, кінець травня звабити, так як стара діва під сорок років, з двома кредитами. Яка вже тут бузок допоможе! Жодного чоловіка на прикметі було. Ну і ось результат, після тих гілочок все закрутилося-закрутилося в моєму особистому житті, з'явився чоловік і 16.02.13 у мене весілля. Так що знайти квіти - до заміжжя! Може, скоро нас буде троє, як тих гілочок ».

2. Зірвані гілка розпуститься до Різдва (старовинне ворожіння)

Це старовинне ворожіння. У певний день (6 грудня, напередодні свята святої Катерини, або на Водохреще) дівчата йшли в чужий сад, де потайки відламувавали гілку вишні. Її потрібно було принести додому і поставити в воду. А далі дивилися, що буде відбуватися. Вважалося, що дівчина вийде заміж протягом року, якщо на гілці здадуться листочки вже до Різдва. Якщо листочки з'являться пізніше (після Різдва), це означає, що потрібно буде почекати, але наречений обов'язково прийде. Якщо крім листя з'являться і квіти, це означає, що дівчина в поточному році не тільки вийде заміж, а й встигне стати матір'ю. Якщо взагалі листочків не буде, заміжжя найближчим часом не передбачається. Якщо листочки з'явитися не встигнуть, але будуть «на підході», весілля імовірна до кінця року.

Впевнена, ви можете принести додому будь-яку гілку вподобаного дерева і подивитися, що буде Впевнена, ви можете принести додому будь-яку гілку вподобаного дерева і подивитися, що буде. Не потрібно занадто серйозно ставиться до таких ворожінням, хоча вони можуть напрочуд точними. У день мого весілля моя мама, коли ми по шляху заїжджали в будинок свекром, відламала у них маленький відросток вподобаного кімнатної рослини. Про нього вона згадала через 3 дня, коли вже порядком зів'яв. І все ж вирішила посадити його. «Якщо приживеться, у дочки шлюб складеться,» - подумала вона і злякалася таких думок. В результаті хирлявий листочок розрісся в такий пишний півметровий кущ, що довелося висаджувати його на вулицю. На підвіконні йому було мало місця. Ми разом 15 років, у нас 3 чудових дітей.

«Про вишню ворожіння вірне, перевірено на собі. Тільки її виламувати (відрізати ножицями) потрібно на Водохреща, 19 січня. Наливаємо води з під крана і ставимо її в вазу і чекаємо. Зацвіте - до заміж протягом року. Я так розважалася років 10 - не цвіте хоч трісни. Максимум бруньки набухнуть і все. А тут вона у мене розпустилася квіточками, та не одним. Думаю ось воно, ага, зараз. Вже грудня настане, куди вже далі чекати і тут випадкова зустріч, зідзвонювалися з літа, правда і ... З грудня разом. Цивільний шлюб. Сама в шоці, як так вийшло. У січні знову виламала і знову квіточки розквітли. У березні - колечко мені піднесли. Цього року гадати вже не буду, отже все ясно ».

3. Сни з померлими предками.

Зустріч з судженим і весілля визначають, якою буде наша подальша життя і доля, життя і доля наших дітей. Важливі поворотні події часто немов відкидають тінь. Ми можемо передчувати швидкі зміни. Іноді приховані від нашого усвідомлення передчуття проявляються у вигляді віщих снів. На одному з форумів я прочитала таку розповідь:

«Мені за рік до знайомства з чоловіком снився дідусь «Мені за рік до знайомства з чоловіком снився дідусь. Уві сні він прийшов до мене в гості зі своєю мамою, яку я знаю тільки по фотографіях. Вони про щось пошептались, потім дідусь мене покрутив-покрутив на всі боки, оцінююче оглянув, і вони з прабабусею почали розчісувати мені волосся і плести коси. А на прощання подарували гребінець і пояс. Коли я мамі розповіла, вона відразу сказала: «До весілля!» І збулося адже ».

4. Душить домовик

У народі кажуть, домовик з дому жене. Так пояснюють дуже неприємні переживання, коли в півсні дівчина відчуває відчуття:

«Вночі, лежу на спині і як би в півсні якомусь, але не сплю. Відчуваю, що на груди якийсь тягар навалюється і як ніби на мене дує потік теплого повітря. Я намагаюся піднятися, але не можу, руки і ноги теж не рухаються, як паралізувало. Чую, що мама за стіною хропе, і намагаюся її покликати, але не можу. Всередині себе кричу, а з рота ні звуку не виходить. І що найголовніше, мені і не страшно сильно-то. Ні, страшно, звичайно, але не так що б жахливо. І тут перше, що мені спало на думку, це сказати: «Господи, допоможи!» Все. Відразу все відпустило. Відкриваю очі, нікого ».

«Це було 19 січня в Хрещення Христове в 1999 году «Це було 19 січня в Хрещення Христове в 1999 году.Вот тоді мені було ТАК СТРАШНО. Сплю, будинки сплять в своїх кімнатах сестра і тато. Наш коридор буквою Г, в кінці моя кімната. Раптом прокидаюся, темно, очі я відкрила, лежала на спині прямо, раптом чую з самого початку коридору, наближаючись до моєї кімнаті, хтось мете віником. Перша думка: «Бабуся чи знову мамі прийшла допомагати? Здуріла зовсім вночі підмітати? »А потім розумію: бути такого не може і взагалі бабуся у себе дома !!! А шум все наближається. Я хочу закричати "Бабцю", але як риба рот відкриваю, а голосу нема. Кричу що є сил, а голосу нема. Потім навалився хтось на мене, придавив. Було відчуття заціпеніння. Ніяке рух зробити не можу. Так тривало секунд 15-20, відпустило. Я повертаю голову в бік дверей, а там наче аура чи душа. Білий, як з туману овал, зростанням з людини. Секунду я це спостерігала, потім схопилася, включила світло, побігла до тата і чомусь сказала: "До мене домовик приходив". А мамина подруга сказала: «Твою дочку з дому вимітали, заміж вона вийде, поїде від вас». Дивно, але все так все вийшло. Незабаром я познайомилася з майбутнім чоловіком, і ми стали жити окремо ».

Особисто не раз чула розповіді подруг про таких незрозумілих і страшних нічних пригодах. Однією з них було вже під 30, будинок-робота, як зазвичай буває. Нічого змін у долі не віщувало. Ось, мабуть, добрий Дідусь вирішив допомогти, лякав трохи. Подруга якось відразу зрозуміла, що під лежачий камінь вода не тече, потрібно почати пошуки чоловіка. Розмістила оголошення на сайті знайомств. Суджений відразу і знайшовся. Заміж вийшла через 3 місяці: щасливий шлюб, чудові дітки, вже підростають.

схоже

А раптом не збудеться?
Перша думка: «Бабуся чи знову мамі прийшла допомагати?
Здуріла зовсім вночі підмітати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com