рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як я вирішила стати ідеальною жінкою, якою всі захоплюються. І це змінило моє життя

  1. Жіночність - це ніяких рваних джинсів і кедів
  2. Ідеальна жінка не має права дивитися на цей світ, а вже тим більше на чоловіка, ненафарбованими очима....
  3. Я живу одна і готую рідко. Коли до мене в гості приходить мій молодий чоловік і він голодний, я пропоную...
  4. Але я промовчала, бо ідеальна жінка не робить зауважень, на чоловічому мовою - "не пиляє»
  5. Адже усмішка - головна зброя ідеальної жінки. Тому я намагалася посміхатися всюди: в громадському...
  6. Але чому я сама не вибрала спектакль і ресторан? Тому що ідеальна жінка не проявляє ініціативу, дозволяючи...
  7. В останні 2 дні мені довелося зібрати волю в кулак, бо сили і бажання далі грати в ідеальну жінку закінчувалися...
  8. Завершивши свій ідеальний експеримент, я порівняла, якою була моя життя до і під час нього, і зробила...
  9. «Щоб губи були красивими, говоріть добрі слова»

Хлопці, ми вкладаємо душу в AdMe.ru. Дякуємо за те,
що відкриваєте цю красу. Дякую за натхнення і мурашки.
Приєднуйтесь до нас в Facebook і ВКонтакте

«Знаєш, ти теж не ідеальна», - кинув недавно мій молодий чоловік у відповідь вже не пам'ятаю на що. Я хотіла щось відповісти (я завжди відповідаю), але раптом згадала Холлі Голайтли з «Сніданку у Тіффані», яка для мене завжди була втіленням жіночого досконалості. І захотіла стати ідеальною. Хоча б на тиждень.

Так як ідеальної я хотіла бути не тільки для себе, але і для навколишнього світу, в своїй голові до свого досконалого образу, крім граціозною жіночності Холлі, я додала ще кілька стереотипів про бездоганну жінці. В результаті вийшла особа, яка завжди добре виглядає, смачно готує і постійно посміхається. Вона ласкава і беззахисна. Цікава і недурна. Розмовляє вкрадливим голосом і ніколи не робить зауважень.

У такому образі я прожила тиждень, і для чистоти експерименту моєму чоловікові я нічого не розповіла. Спеціально для AdMe.ru я розповім, чого мені це коштувало і до чого в підсумку це все призвело.

Жіночність - це ніяких рваних джинсів і кедів

Жіночність - це ніяких рваних джинсів і кедів

До вечора першого ж дня розболілися ноги, і, піднявши їх на стіну, я запитала у Google, «як ходити на каблуках цілий день і не страждати». Інтернет запропонував обмотати лейкопластиром 3-й і 4-й пальці на ногах, потерти наждачним папером підошву взуття і покласти силіконові подушечки під стопу. Псувати наждачкою босоніжки я не наважилася, а ось іншими методами скористалася, і наступного дня і справді пройшов легше.

Але, крім болю в ногах, високі підбори і спідниця припускають ще цілий ряд незручностей, про які в інтернеті немає ні слова. Наприклад, переді мною встали наступні питання:

  • Як нести покупки з магазину?
  • Що робити, якщо потрібний тролейбус ось-ось рушить, а тобі до нього залишилася пара метрів? Бігти або чекати наступного? Чи годиться ідеальну жінку наздоганяти громадський транспорт?

Ідеальна жінка не має права дивитися на цей світ, а вже тим більше на чоловіка, ненафарбованими очима. На її губах обов'язково повинна бути помада, у неї завжди бездоганно укладені волосся і свіжий манікюр

На її губах обов'язково повинна бути помада, у неї завжди бездоганно укладені волосся і свіжий манікюр

Весь тиждень я щось вирівнювала, наносила, розтушовувала і здійснювала інші безумства (для мене), іменовані макіяжем. Навіть якщо збиралася просто піти в магазин. Макіяж відбирав у мене не менше 2 годин, і це тільки півсправи, адже потім за ним потрібно стежити, особливо за червоною помадою, яка так і норовить забруднити зуби або виповзти за контур губ. А ввечері все це треба гарненько змити.

  • Несподіване відкриття. Я з червоною помадою і я без неї - дві різні людини в очах оточуючих. Насичений винний або яскраво-червоний колір (до речі, страшенно желтит зуби) на губах творить щось чарівне. Я стала частіше ловити на собі зацікавлені чоловічі погляди, отримала 3 пропозиції про знайомство і кілька нехай банальних, але приємних компліментів.

Мабуть, єдиним, на кого не справили враження мої старання з макіяжем, став мій молодий чоловік. Ймовірно, він звик до мого обличчя без косметики, тому замість захоплення на його обличчі я бачила здивування. Втім, це не єдиний привід, за яким йому довелося дивуватися.

Я живу одна і готую рідко. Коли до мене в гості приходить мій молодий чоловік і він голодний, я пропоную йому яєчню або пельмені. А тепер уявіть його здивування, коли на столі з'явилася справжня їжа

А тепер уявіть його здивування, коли на столі з'явилася справжня їжа

Будучи ідеальною жінкою, я не могла дозволити собі годувати свого чоловіка їжею на швидку руку. Тому кожен раз, коли Максим (так його звати) приходив до мене в гості, я зустрічала його кулінарним сюрпризом. Спочатку він цього дивувався, навіть намагався з'ясувати, чи не сталося чого.

Але потім мій молодий чоловік перестав задавати питання і обмежувався скромним «спасибі». Хоча я чекала питань. Хоча б один. Наприклад, такий: «Коли ти все встигла приготувати? Ти ж працювала цілий день ». І якби я не була в ролі ідеальної жінки, я б обов'язково прокоментувала відсутність питань!

Але я промовчала, бо ідеальна жінка не робить зауважень, на чоловічому мовою - "не пиляє»

Я заборонила собі робити зауваження не тільки моєму молодій людині, а й оточуючим. Сусіди, які знову залишили мішки зі сміттям в під'їзді, молода мати в кафе, що не забороняла своїй дитині грати в незрозумілу гру і голосно гавкати, водій маршрутки, який порушував ПДР, - всі ці люди не почули від мене ні слова.

  • Несподіване відкриття. Спочатку було складно, але потім я увійшла у смак. Жити, абстрагувавшись від таких людей, набагато простіше. Але де проходить межа між ідеальністю, при якій ти не робиш зауважень, і байдужістю?

В один з вечорів ми зібралися в театр. Максим заїхав за мною на машині і чекав мене в ній. Вийшовши з будинку, я помітила наступне: припаркувався він дуже далеко, хоча біля мого під'їзду було повно вільного місця, а на вулиці в цей час йшов дощ. Справжня я побачила б тут привід для критики. Але я ідеальна, Cев в машину, просто посміхнулася.

Адже усмішка - головна зброя ідеальної жінки. Тому я намагалася посміхатися всюди: в громадському транспорті, магазині, спортзалі

Похід в театр став хорошою перевіркою моєї ідеальності. Максим купив квитки на самі незручні місця, в залі було душно, і, судячи за програмою, спектакль не повинен був мені сподобатися.

Додатково до цього переді мною сидів найвищий і широкоплечий чоловік у світі, і весь перший акт я скручувала шию вліво, щоб хоч якось бачити те, що відбувається на сцені.

Перед початком другого акту я пересіла на місце Максима. І мої прогнози виправдалися: спектакль не сподобався, і не тільки мені, але і більшої частини залу, яка відверто нудьгувала. Після театру ми вирушили до ресторану, і там все теж було якось не дуже: мені принесли скислемед апельсиновий сік, охолоджене червоне вино і подали голубці з м'ясом, хоча я замовляла без.

Незважаючи на це, я весь вечір посміхалася і старанно не звертала уваги на всі недосконалості, що відбуваються навколо мене. Щоб не забувати про те, що потрібно посміхатися, я завбачливо поставила на телефон заставку-напоминалку з усміхненим смайликом.

  • Несподіване відкриття. Імовірність того, що вам відмовлять у проханні, буде набагато нижче, якщо, звернувшись до людини, ви посміхнетеся. Більшість людей стають більш доброзичливими, чуйними і просто милими у відповідь на просту посмішку.

Більшість людей стають більш доброзичливими, чуйними і просто милими у відповідь на просту посмішку

Я не дуже люблю закладу з національною кухнею (а хто їх взагалі любить, крім туристів?). Але ресторан, так само як і спектакль і квитки, вибирав Максим, тому я не сказала ні слова.

Але чому я сама не вибрала спектакль і ресторан? Тому що ідеальна жінка не проявляє ініціативу, дозволяючи чоловікові про неї піклуватися

Протягом тижня я намагалася надати Максиму шанс проявити турботу. В один із днів на кухонному вікні зламався механізм, і стулка перестала закриватися. Не став шукати майстра, як зробила б це раніше, я звернулася до свого чоловіка. Я не бачила сенсу в цьому зверненні, відчувала себе ніяково, та й сама ситуація здавалася мені награною: Максим не розбирається в віконних механізмах, і все, чим він зможе мені допомогти, - подзвонить майстру. То яка різниця, хто зробить цей дзвінок, - він чи я?

Але мій молодий чоловік не побачив нічого дивного в цьому проханні, і через кілька годин проблема з вікном була вирішена.

  • Несподіване відкриття. Цікаву зворотний зв'язок я отримала від Максима, коли розповіла йому про експеримент. Виявляється, допомагаючи мені, навіть через дрібниці, він відчував себе потрібним, а я в ті моменти здавалася йому беззахисною дівчинкою. Ну йолки-палки, Максим! Чоловіча турбота потрібна завжди і кожній жінці. Навіть тієї, яка без проблем може сама замінити колесо на автомобілі.

В останні 2 дні мені довелося зібрати волю в кулак, бо сили і бажання далі грати в ідеальну жінку закінчувалися

В останні 2 дні мені довелося зібрати волю в кулак, бо сили і бажання далі грати в ідеальну жінку закінчувалися

Щодня я витрачала багато часу на макіяж, зачіску, підбір одягу і приготування їжі, а залишки вільних хвилин йшли на спроби розібратися в футболі (якраз йшов ЧС-2018) і комп'ютерних іграх. Це для того, щоб підтримати розмову і не дати чоловікові занудьгувати в твоїй компанії. Також я переглядала кулінарні форуми, щоб черпати натхнення і регулярно дивувати коханого якщо не смачним, то хоча б новим блюдом.

Багато сил йшло на те, щоб утриматися від критики і справлятися з роздратуванням, яке, звичайно, іноді з'являлося. І все це потрібно було робити не поспішаючи і з посмішкою на обличчі.

Завершивши свій ідеальний експеримент, я порівняла, якою була моя життя до і під час нього, і зробила наступні висновки:

  1. Я проти рівності статей. Експеримент допоміг мені зрозуміти, як це круто, коли чоловік сильніше, а жінка слабша. І нехай іноді виходять накладки (як тоді з театром), але це ж дрібниці порівняно з тим кайфом, який ти відчуваєш, коли про тебе піклуються.

  2. У багатьох ситуаціях можна обійтися без зауважень. Мої сусіди перестали виносити своє сміття в під'їзд. Без скандалу. Просто кілька разів до їх мішкам я додала свої (і інших сусідів про це попросила). В інших ситуаціях протягом тижня утримуватиметься від зауважень мені допомагав наступне питання: «Чого я хочу насправді - вирішити проблему або просто висловити своє невдоволення?» Після цього в більшості випадків знаходилося яке-небудь мирний або хитре рішення існуючої проблеми.

  3. Але бувають ситуації, коли без зауважень все-таки не обійтися. Якщо чиїсь дії загрожують безпеці (вашої або інших людей), потрібно вживати заходів. Тому наступного разу, коли мені попався водій громадського транспорту, що не дотримується правил дорожнього руху, я просто подала скаргу до відповідної служби.

  4. Каблуки - це зло. Поради з інтернету швидко перестали працювати, і вже до обіду ноги набрякали, німіли і хворіли. Мозолі не дозволяли зафіксувати босоніжки, через що стопи постійно з'їжджали вниз. Безсумнівно, жінка у взутті на підборах більш ефектна. Але воно того не варто: мені і так нормально. Постійний макіяж - теж не те, що мені потрібно. Адже Одрі Хепберн сказала:

«Щоб губи були красивими, говоріть добрі слова»

Головне, про що мені нагадав експеримент, - це те, що в основі будь-якої ідеальності лежать посмішка і добре ставлення до людей. І я планую попрацювати над тим, щоб заради посмішки мені не потрібно було дивитися на заставку зі смайликом в телефоні.

Хлопці, ми вкладаємо душу в AdMe.ru. Дякуємо за те,
що відкриваєте цю красу. Дякую за натхнення і мурашки.
Приєднуйтесь до нас в Facebook і ВКонтакте

Але чому я сама не вибрала спектакль і ресторан?
Що робити, якщо потрібний тролейбус ось-ось рушить, а тобі до нього залишилася пара метрів?
Бігти або чекати наступного?
Чи годиться ідеальну жінку наздоганяти громадський транспорт?
Наприклад, такий: «Коли ти все встигла приготувати?
Але де проходить межа між ідеальністю, при якій ти не робиш зауважень, і байдужістю?
А хто їх взагалі любить, крім туристів?
Але чому я сама не вибрала спектакль і ресторан?
То яка різниця, хто зробить цей дзвінок, - він чи я?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com