рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пюре з сливи для грудничка

  1. Пюре із слив для грудничка

Малюк підростає, і у мами з'являються нові турботи: пора поступово переходити на тверду їжу. Така подія одночасно і свято і випробування для обох. Зазвичай перший прикорм починають в 4-6 місяців з рідких каш. Починають з половинки чайної ложки, поступово переходячи на одне повноцінне годування.

Фрукти малюкові починають додавати в їжу приблизно з 5-6 місяців. У перше годування він кривиться, випльовує нову їжу, розмазує її по обличчю. Але це не на довго. Зазвичай діти швидко починають розуміти: фрукти це дуже смачно. І ось вже через кілька днів, побачивши маму, з тарілкою фруктового пюре, малюк починає видавати радісні звуки, як би кажучи «Давай, скоріше, годуй мене».

На початковому етапі годі було давати пюре з декількох фруктів. Краще почати з одного виду. Щоб уникнути алергічної реакції, не варто давати дитині екзотичні або пофарбовані в червоний колір фрукти і ягоди. Найкращим варіантом для першого фруктового прикорму можуть бути яблука, сливи, груші.

Пюре з сливи для грудничка готувати не складно. Відібрати потрібно тільки стиглі м'які плоди некислих сортів. Зливи багаті багатьма корисними речовинами: фруктозою, глюкозою і сахарозою; вітамінами А, С, В1, В2, Р, органічними кислотами, дубильними, азотистими, пектинові речовини. Мінеральні речовини в сливах присутні в більшому обсязі, ніж в яблуках і грушах. У пюре з сливи міститься досить велика кількість калію і фосфору, що особливо корисно для нервової системи маленького чоловічка. Зараз ми вам розповімо, як приготувати пюре з сливи для немовляти.

Пюре із слив для грудничка

Складові:

приготування

Зливи старанно промиваємо під проточною водою і відварюємо протягом 10 хвилин. Коли плоди охолонуть, знімаємо шкірку, витягаємо кісточки. М'якоть перемелює в блендері.

У віці 7-8 місяців можна починати давати малюкові комбіновані страви. Пюре з сливи для дитини можна доповнити яблуком, грушею або бананом. Готують змішане пюре за аналогічним рецептом. Спочатку фрукти проварюють, а потім за допомогою блендера розмелюють до кашоподібного стану.

Пюре з груші , Слив та інших фруктів без теплової обробки рекомендується давати дітям не раніше 8-9 місяців. Свіжі плоди очищають від шкірки і ретельно перетирають. Всі фруктові пюре потрібно готувати тільки на одне годування, на запас краще не залишати.

Крім фруктових ви можете приготувати грудничку овочеві пюре по нашим простим радам.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com