рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

знаки долі

Не буває людини без родимок - це твердження майже на сто відсотків вірно

Не буває людини без родимок - це твердження майже на сто відсотків вірно. Кожен з нас носить на своєму тілі якесь плямочка, в якому, втім, закладена важлива інформація і про характер, і про можливі схильності, і про долю.

Треба тільки зуміти розгадати ці чудові знаки.
Родимки мають важливе значення в долі людей: опуклі у вигляді бородавок, окремі темні точки, більш-менш світлі невеликі цятки, вони можуть з'являтися в процесі життя точно так же, як бути дані від народження. У різних людей родимки можуть відрізнятися значимістю. Для смуглокожіх важливе значення мають чорні родимки, для світлошкірих - випуклі.
Поява нових родимок або збільшення в розмірах вроджених знаків відображає вчинені нами вчинки так само, як поява нових ліній на долоні, зморшок на лобі і сивини. Якби можна було простежити за всіма родимками, придбаними протягом життя людини, то багато подій стали б зрозумілими, придбали б нове забарвлення і значення. Велике значення мають родимки на обличчі. На сході їх наявність була завжди тісно пов'язане з фізіогноміки (мистецтвом читання особи). Згідно японської физиогномике, особа умовно ділиться на три зони - верхню (лоб), середню (брови, ніс) і нижню (губи і підборіддя). Кожна зона відповідає за певний період життя людини - юність зрілість і старість.
Чистий лоб і його правильна форма говорять про здоров'я тіла і духу. Нормально розвинена і симетрична середня частина обличчя відображає психічне здоров'я. Якщо є видима асиметрія, викривлення, це тривожний знак. Як правило, у людини присутні ті чи інші відхилення, старанність. Нижня частина обличчя відповідає за характер людини. Хороша форма підборіддя, шиї, щік говорить про доброту, чесність, порядність, особливо у зрілих людей.
Подвійні, потрійні підборіддя - ознака жадібності, брехливості і жадібність. Не варто позичати гроші такій людині. В японській физиогномике велике значення мають стан і колір шкіри, наявність опуклостей, дефектів, а також родимок. У різних тлумачення існує понад сто різних зон особи, за якими визначаються характер і доля людини.
Основні зони розташовані на осі симетрії особи і захоплюють частини обличчя вправо і вліво від осі. Наявність родимок на цій вертикальної лінії у верхній частині чола говорить про труднощі, які доведеться пережити людині в дитинстві і юності, на середині чола і в нижній його частині - про якісь складнощі в стосунках з іншими людьми - родичами, друзями, товаришами по службі. Родимка на переніссі - один із знаків долі. Про це варто задуматися. Родимка на середині носа - можливі невдачі на любовному фронті. Люди з родимками на кінчику носа, відповідно до японської фізіогноміки, можуть стати хронічними невдахами.
Родимка, розташована на верхній губі (відразу під носом) може свідчити про серйозні спадкові захворювання. Родимка під нижньою губою і на підборідді говорить про силу волі і твердому характері свого володаря. Наявність родимок підтверджує індивідуальність кожного з нас. Видаляти або наносити родимки можна тільки в крайніх випадках, коли ви точно впевнені, що це може змінити ваше життя на краще. До речі, підказати, що робити з родимкою, ніхто не може, крім нас самих - у більшості чудово розвинена інтуїція, хоча багато хто про це навіть не підозрюють. Найчастіше кармічні значення родимок у чоловіків і жінок збігаються, тому і мова піде про знаки взагалі, без посилань на статевий відмінність.
Родимка у вигляді хреста завжди говорить про важкі випробування в житті людини, на якій би ділянці тіла воно не розташовувалося. Якщо пляма знаходиться на голові - доведеться пройти через смугу відчуження, подолати нерозуміння інших людей, а часом і відверту ворожнечу з їх боку. Хрест на грудях - відкинута любов, що може стати трагедією всього життя володаря такої позначки.
На спині - слід чекати зради з боку самих близьких і дорогих людей. Власникові хреста на животі слід побоюватися за своє життя: може серйозно постраждати в автокатастрофі, стати жертвою нещасного випадку на виробництві з власної вини. На нозі таку пляму обіцяє гоніння і переслідування, не раз в житті доведеться рятуватися втечею. Такі люди часто залишають Батьківщину не по своїй волі. Хрест на правій руці - можлива помилка при виборі професії. На лівій - слід уважно поставитися до вибору чоловіка або дружини.
Родимка у вигляді зірки - надзвичайно рідкісний і дуже щасливий знак. Не слід шукати ідеального подібності з п'ятикутною зіркою. Родимка може нагадувати і чоловічка, і фігуру сильно деформованої зірки. Важливо наявність п'яти-решт у такого плями. Вважається, що людину завжди буде зберігати доля, куди б він не пішов, чим би не займався.
Родимка у вигляді географічної карти зустрічається дуже часто, і йому можна знайти багато тлумачень. Воно може бути у вигляді континенту, острови, може нагадувати море, невелике озеро. Пояснення можуть бути найнесподіванішими. Такі люди наділені неприборканістю в області почуттів. Такі плями говорять про злопам'ятності, презирство до інших, уразливості, нездатності взяти себе в руки під час суперечок. Жінкам властиві часті істерики, непередбачуваність в поведінці, нерозсудливість. Вважається, що народжені з подібною міткою - небажані діти.
Родимка, що нагадує птаха - хороший знак, особливо якщо птах з розкритими крилами. Людина з такою плямою може досягти багато в житті завдяки особистим зусиллям. Він - "птах високого польоту". Йому властива доброта, поблажливість до людей, їх слабкостей. Сам він практично позбавлений таких недоліків, як лінь і безвольність. Завзято йдучи до своєї мети, він нікому не зробить зла свідомо. Протягом життя така людина багато подорожує. Може стати диригентом або музикантом-виконавцем.
Птах на грудях - ознака великого таланту, яким володар завжди зобов'язаний своїм батькам. Здатність до музики, живопису в таких сім'ях може передаватися у спадок. Найбільше таке пляма впливає на долю людини, якщо воно розташоване зліва на грудях або на лівому плечі.
Родимка, що нагадує кота - знак таємничості, скритності, загадковості. Особливо якщо воно розташоване на голові, грудях, спині, животі. Чим темніше пляма за забарвленням, тим більша ймовірність того, що людина має магічну силу. У середні століття темне родима пляма, по контурах нагадує кота, вважалося диявольським знаком. Люди з таким знаком дуже образливі, але до пори до часу ретельно це приховують. Вони можуть бажати комусь зла неусвідомлено, можуть також наврочити іншого. З таких людей можуть вийти гарні актори, прокурори, адвокати.
форма родимок
Кругла форма говорить про позитивні події в житті людини.
Родимка, що нагадує за формою лінію, попереджає про нещастя і небезпеки.
Родимка у формі півмісяця свідчить про схильність людини до пригод і авантюр.
Родимка трикутна вказує на підвищену сексуальність.
А квадратна говорить про сексуальність вже патологічної.
Розмір родимок
Як правило, чим більше родимка, тим сильніше її вплив. Великі родимки впливають на долю сильніше, ніж маленькі, але і останні не слід ігнорувати.
Маленька родимка символізує все позитивне.
Велика - ознака бід і нещасть.
А що, якщо маленька родимка має «погану» форму, наприклад, виглядає, як лінія? Молеософи вважають, що розмір завжди нейтралізує форму і людини з такою родимкою чекає хороше майбутнє.
Дуже важливо при визначенні розміру родимки враховувати не тільки її площа, але і опуклість. Вважається, що чим вище родимка, тим вона «більше». Розмір же плоскою родимки як би зменшується.
колір родимок
Чим світліше родимка, тим краще майбутнє і характер людини, стверджують молеософи. Ще вони аналізують домінуючий колір родимок на тілі людини.
Рожеві родимки характеризують позитивну людину з інтелектуальними здібностями вище середнього, успішного і респектабельного. Він схильний до спокійного сімейного життя. Люди подібного типу користуються любов'ю у оточуючих і мають на них великий вплив. Такий тип домагається успіху у всьому, будь то бізнес, політика чи творчість. Але зустрічаються люди з переважанням рожевих родимок вкрай рідко. Хоча і одна родимка такого кольору - вже добра ознака.
Коричневі родимки - позитивні, що обіцяють своєму господареві успіх і процвітання. Люди такого типу працелюбні і знають, як витратити зароблені гроші, багато подорожують, розуміють толк в їжі і розвагах. Зазвичай ці люди добре одягаються і зі смаком обставляють своє житло. Вони справедливі і не вплутуються в небезпечні авантюри, не порушують закон, легко навчаються, мають аналітичні здібності та інтуїцією, а тому швидко і правильно діють в кризових ситуаціях. Крім того, ці люди завжди висловлюють свою точку зору чітко і рішуче, не займаючись балаканиною.
Червоні родимки теж непоганий знак. Люди з переважанням таких родимок - інтелектуали, орієнтовані на дослідження і науку, а до грошей і благ цивілізації байдужі. Вони не дуже товариські, не стараються зблизитися з оточуючими, замкнуті і не схильні до відвертості. Дружать люди з червоними родимками звичайно з колегами по роботі, якщо поважають останніх. Критерієм для поваги є знання і кваліфікація колег, звичайно. Ще однією відмінною рисою цих людей є впертість і небажання змінювати свою точку зору.
Чорні родимки - найгірший знак. У людей з чорними родимками нелегке життя. Їхнє дитинство було нещасним, здоров'я слабке, постійні грошові проблеми. У суспільстві таких людей цураються, оскільки вони і самі не дуже доброзичливі і товариські. Частенько вони п'ють, постійно знаходяться в пошуках роботи. Ніхто з них не приймає критику. Ці люди звинувачують у своїх нещастях суспільство, сім'ю, державу, але тільки не себе. Саме тому їм важко виплутатися зі своїх нещасть.
Розташування родимок на тілі і на обличчі теж важливо, але щоб правильно інтерпретувати всі фактори, нічого не упустити і не переплутати, потрібно прочитати спеціальну літературу. Однією з докладних книг на цю тему є посібник «Про що говорять ваші родимки» італійського молеософа П'єтро Сантіні.
Ось коротко деякі відомості про те, як пов'язано розташування родимок і доля людини. Значення родимок:
Родимка на шиї зазвичай говорить про те, що в особистому житті людини відбудуться дивовижні речі.
Родимки на плечах свідчать про сміливий, активному і возбудимом характер.
Родимки пахвами - знак того, що їхній власник невпевнений у собі і душевно неврівноважений.
Родимки на грудній клітці - ознака важкого, безкомпромісного характеру.
Родимки на грудях говорять про підвищену сексуальність.
Родимки на сосках - знак того, що людина перебуває в постійному пошуку.
Родимки в паху говорять про нескінченні труднощі і проблеми для свого володаря.
Родимки на спині застерігають людину від різких, необдуманих вчинків.
Родимки на сідницях - символ того, що людина змирився зі своєю долею.
Родимки на стегнах говорять про плідності.
Родимки на ногах - про те, що у людини були труднощі в дитинстві і юності, але він здатний їх подолати в зрілому віці.
Родимки навколо очей - ознака таланту.
Родимки на щоках - свідоцтво серйозності людини.
Родимки на носі повідомляють про вірність.
Родимки на губах - про амбіції.

Сподобався наш сайт? Приєднуйтесь або підпишіться (На пошту будуть приходити повідомлення про нові теми) на наш канал в МірТесен!

А що, якщо маленька родимка має «погану» форму, наприклад, виглядає, як лінія?
Сподобався наш сайт?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com