рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вищипує брови без болю

Практично всі дівчата і жінки намагаються вдосконалити форму своїх брів Практично всі дівчата і жінки намагаються вдосконалити форму своїх брів. І це правильно! Адже з красивою і правильно підібраною їх формою можна сформувати або скорегувати вираз обличчя. На думку більшості візажистів і косметологів, очі є дзеркалом душі людини, а їх брови - оправою. Швидше за все, саме з цієї причини вони приділяють велике значення їх коригуванню.

Форма брів підбирається в залежності від самої форми особи, зовнішності і від інших індивідуальних особливостей кожної жінки. Найоптимальнішим і безпомилковим варіантом безболісного вищипування брів є відвідування салону краси. Професіонали виконають цю процедуру з мінімумом больових відчуттів і на високому рівні. Але, на жаль, таку процедуру можуть дозволити собі не всі представниці прекрасної статі.

Більшість жінок віддає перевагу самостійному вищипування брів в домашніх умовах, вдаючись до допомоги щипців або пінцетів. Але почуття майбутньої болю змушує відкладати процедуру на потім.

Чи існує все-таки спосіб або метод безболісного видалення зайвих волосків? Як хоч трохи знизити неприємні відчуття? Взявши на замітку кілька нескладних порад, ви з легкістю впораєтеся з виниклою проблемою.

Підготовчий процес. Незалежно від обраного вами методу щодо зменшення болю при вищипуванні брів, слід пам'ятати два нескладних правила.

Головне правило - це дезінфекція. Перед початком і по завершенню процедури продезінфікуйте брови, руки та необхідні прилади (пінцет, щипчики).

Друге - це правильно вибране місце. Виберете зручне місце перед дзеркалом з хорошим освітленням. Руки повинні бути вільні, а тінь не повинна затуляти відображення.

Кілька рекомендованих способів, як мінімізувати біль при вищипуванні волосків.

Використання крему. Нанесіть на брови жирний крем, він сприяє до розм'якшення шкіри, тим самим допоможе знизити больові відчуття. В такому випадку, необхідно притримувати шкіру в складці і захоплювати волосся ближче до їх зростання.

Компресс.Теплий настій з лікарських рослин допоможе трохи розпарити шкіру і пом'якшити волоски. Відвар можна заморозити, і в подальшому використовувати його у вигляді льоду.

Холод так само благополучно впливає на шкіру. Головне не перестаратися. Прохолодна мінеральна вода теж може використовуватися в якості компресу.

Правильно підібране час. Після прийому теплої ванни, коли тіло розпарене і розслаблений, можна сміливо приступати до даної процедури. Слід зазначити, що в менструальний період у жінки больові відчуття трохи підвищуються. В цей час краще буде відмовитися від виконання таких процедур. Рекомендується вискубувати брови ближче до вечора або на ніч. Пов'язано це з виникненням почервоніння або подразнення в області брів. Після завершення всіх необхідних процедур не забувайте про повторну дезінфекції!

Чи існує все-таки спосіб або метод безболісного видалення зайвих волосків?
Як хоч трохи знизити неприємні відчуття?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com