рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тіні Лореаль для повік і брів: моно і палетки

  1. огляд асортименту
  2. Палітра Color Riche Mono
  3. Колор Ріш Квадро: різноманітність палітри
  4. Колекція «Омбр Чистий»
  5. Infaillible
  6. Brow Artist
  7. Модний макіяж в стилі nude: правильний вибір відтінку
  8. Як користуватися Brow Artist
  9. Ціни та відгуки
  10. Відео

Компанія Лореаль вважається одним з найбільших виробників косметики в світі. Бренду довіряють мільйони дівчат, тому і їх косметичні колекції регулярно поповнюються.

Які ж тіні для повік і брів бренду ідеально підійдуть розкішної леді для створення денного і вечірнього макіяжу.

огляд асортименту

Оскільки тіні популярний косметичний продукт, їх різновидів в каталозі L'Oreal чимало. Бренд пропонує споживачам наступні серії:

  1. Колор ріш моно.
  2. Колор ріш квадро.
  3. Омбр Чистий.
  4. Колор Ріш нюд.
  5. Infaillible.
  6. тіні для брів Brow Artist.
Компанія Лореаль вважається одним з найбільших виробників косметики в світі

багатство фарб

Наскільки безпечний манікюр - вивчіть склад лаку для нігтів .

У складі тіней для повік Лореаль часто знаходиться місце для перламутрових частинок. Вони створюють ефект переливу, за рахунок чого макіяж виглядає яскравіше.

Мабуть, самим практичним варіантом стане палетка Color Riche Nude. Головна особливість такої техніки - багата палітра, представлена ​​чотирма матовими і шістьма сатиновими відтінками.

Візажисти компанії стверджують, що змішуючи різні відтінки, і використовуючи їх в макіяжі, можна отримати до 1000 різновидів make-up. Подібна палетка практична, оскільки дозволяє створювати і вечірній, і повсякденний макіяж. Однак, погодьтеся, що без виразних вій макіяж точно не вийде. Дуже цікаві ефекти можна зробити, використовуючи туш Пупа . Дуже хороший привід спробувати новий бренд.

Однак, це далеко не єдиний продукт в арсеналі L'Oreal. Про решту різновидах тіней докладніше йтиметься нижче.

Ідеальне покриття, яке дає пудра Лореаль Альянс Перфект - основа, без якої не обійдеться жоден макіяж.

Ідеальне покриття, яке дає   пудра Лореаль Альянс Перфект   - основа, без якої не обійдеться жоден макіяж

денний макіяж

Чому такий популярний спрей для тіла Ейвон дізнайтеся тут . Відмінне рішення для швидкого перетворення - фарба спрей для коренів волосся .

Палітра Color Riche Mono

Головна особливість продукції - гелева основа, завдяки якій тіні легко наносяться і відрізняються підвищеною стійкістю. Палітра представлена ​​дванадцятьма відтінками, серед яких є як популярні (наприклад, золотистий (номер 204), так і яскраві варіанти (фіолетові і смарагдові тіні). Є окрема палітра помад від Лореаль Колор Ріш , Щоб образ став максимально гармонійним.

Серія Color Riche Mono підійде як для нюдового макіяжу, так і для створення популярних smoky eyes. У першому випадку підійдуть бежеві тіні (номер 107), а в другому темно-коричневі (302) і золотисті.

Дана лінійка вважається однією з найпопулярніших через свою цінову доступність і стійкості отриманого макіяжу. Однак, не варто забувати, що шикарний макіяж починається з досконалою шкіри. Ідеальний тон без зайвих складнощів допоможе створити тональна основа Джордані Голд від Оріфлейм , Яка маєш хорошу палітру відтінків.

Ідеальний тон без зайвих складнощів допоможе створити   тональна основа Джордані Голд від Оріфлейм   , Яка маєш хорошу палітру відтінків

Палітра Color Riche Mono

Як вибрати засіб для зняття нарощених вій підкаже стаття . Турбота про здоров'я нігтів - краще засіб для зняття шелаку .

Колор Ріш Квадро: різноманітність палітри

Цю лінійку можна назвати домашнім персональнимм візаж-помічником. Колекція представлена ​​сімома варіантами палітри:

  • бежева (бежевий тренч);
  • коричневі відтінки (шкіряний клатч);
  • срібляста (срібний шовк);
  • рожева (рожеві балетки);
  • чорна (маленьке чорне плаття);
  • синя (бірюзовий топаз);
  • бузкова гамма (бузкові шпильки).

Кольори кожної гами можна змішувати один з одним, а можна використовувати окремо. Тіні прекрасно лягають, а наносити їх потрібно тонким шаром, після чого приступати до розтушовуванні.

Тіні прекрасно лягають, а наносити їх потрібно тонким шаром, після чого приступати до розтушовуванні

Колор Ріш Квадро

Плюси і мінуси стрижки гарячими ножицями описані тут . Гарантія збереження молодості - сонцезахисний крем для обличчя від пігментних плям .

Колекція «Омбр Чистий»

У колекції представлено 14 відтінків, і їх все виробник умовно поділив на такі групи:

  • nude;
  • lumiere;
  • mate;
  • smoky;
  • pop.

Найбільш ж популярними вважаються тіні сріблястого, бежевого, темно-коричневого, світло-коричневого і натурально-бежевого відтінку. Деякі відтінки цілком можуть використовуватися, як палітра тіней для брів .

Для любителів яскравого макіяжу L'Oreal випускає тіні «Омбр Чистий» синього, блакитного, баклажани кольору. Оригінально на століттях виглядає і відтінок Топаз.

Склад продукції також вражає: на 60% такі тіні складаються з пудри з пігментами, а на 40% з прозорого гелю. Таким чином, завдяки складу косметика легко наноситься і довго тримається на століттях.

L'ombre pureЧто має входити в стартовий набір для покриття нігтів гель лаком дивіться за посиланням .

Infaillible

Лінійка Інфайібль не користується величезною популярністю в чому через те, що представлена продукція виглядає на століттях надмірно яскраво. Причому ця лінійка включає в себе ще й тональний засіб, і мінеральну пудру Лореаль .

Насичений колір з ефектом димки приковує пильні погляди до макіяжу дівчини. Тіні Infaillible мають максимальну стійкістю і можуть утримуватися на століттях до 12-ї години.

Колірна гамма продукції налічує 12 відтінків від стриманого перлового до яскравого варіанту чорна ніч. Популярністю користуються відтінки бурштиновий порив, латте, золотий шавлія, синя північ.

Популярністю користуються відтінки бурштиновий порив, латте, золотий шавлія, синя північ

Infaillible

Щоб боротьбі з лупою не затягувати - вивчіть інструкцію із застосування шампуню Сульсена .

Brow Artist

Тіні для брів розроблені з однією метою: допомогти дівчатам підтримувати свої брови в ідеальному стані. Тепер, щоб вони виглядали яскраво їх не потрібно регулярно підфарбовувати - досить нанести косметику від L'Oreal. Гамма продукції представлена ​​трьома відтінками:

  • чорний;
  • світло коричневий;
  • темно коричневий.

Брови фарбуються тінями Brow Artist після нанесення туші. Завдяки різноманітності палітри, відповідний відтінок можуть вибрати як шатенки, так і брюнетки.

Завдяки різноманітності палітри, відповідний відтінок можуть вибрати як шатенки, так і брюнетки

Brow Artist

Навіщо і як правильно зробити татуаж контуру губ читайте в статті .

Модний макіяж в стилі nude: правильний вибір відтінку

Макіяж в стилі nude продовжує набирати популярність, адже виглядає він природно, при цьому підкреслюючи природну красу дівчини. Створити такий make up в домашніх умовах зазвичай нескладно, але для цього знадобиться правильна косметика.

Створити такий make up в домашніх умовах зазвичай нескладно, але для цього знадобиться правильна косметика

нюд

Перше, і найважливіше тут - правильний вибір тіней, оскільки занадто агресивний макіяж може зіпсувати загальне враження від образу. Які ж тіні від L'Oreal ідеально підійдуть для створення образу в стилі nude:

  1. Color Riche Mono відтінків світло-сріблястий, бежевий і срібний.
  2. Гамма срібний шовк тіней «Колор Ріш Квадро».
  3. Палітра «Колор Ріш Нюд» - ідеальний варіант для створення подібного make-up.
  4. «Омбр Чистий» білого, сріблястого і бежевого кольору.

Відповідні відтінки нюд можна знайти в кожній лінійці, але ідеальним вибором стане палетка L'Oreal Nude, розроблена саме для створення подібного ультрамодного макіяжу. У цій палітрі знайшлося місце для глибоких нюдових відтінків, для легких і напівпрозорих кольорів, для сатинових і матових.

Подібний макіяж не передбачає використання підводки, але зате тіні для брів не будуть зайвими. Їх необхідно наносити тонким шаром, щоб не перевантажувати образ, не робити make-up занадто яскравим. Ідеальним доповненням для такого способу стануть тіні для повік світлого, природного відтінку.

NUDE 1 і 2

Як користуватися Brow Artist

Тіні для повік можна відшукати в косметичці практично будь-якої дівчини, а ось з аналогічною косметикою для брів справа йде складніше. Насправді, в нанесенні немає нічого складного, а сам процес можна розділити на наступні етапи:

  • за допомогою щипців і воску брів надається потрібна форма;
  • скошеної пензликом тіні наносяться на брови;
  • тіні розтушовують, щоб макіяж виглядав природно;
  • за допомогою щітки для брів фіксується форма.

Тіні для брів, на відміну від фарбувального складу для татуажу, не викликають алергії. Вони мають переважно натуральний склад, легко розподіляються по крихітним волосках.

На бровах косметика тримається до 12-ї години, а значить, макіяж протягом всього дня буде виглядати ідеально. Візажисти радять уважно підбирати потрібний відтінок. Так, для рудих дівчат і шатенок підійде коричнева гамма. Брюнеткам слід віддати перевагу чорній гамі, а блондинкам світло-коричневої.

Результат застосування Броу Артист

Ціни та відгуки

Косметика L'Oreal коштує недорого, особливо, якщо порівнювати її з продукцією конкурентної за якістю. Однак ціни можуть варіюватися в залежності від лінійки косметичного продукту, його особливостей і переваг. У таблиці, наведеній нижче, наведені розцінки на тіні від «Лореаль».

НайменуванняЦіна, руб.

Колор Ріш Моно 300 Колор Ріш квадро 550 Інфайібль 600 Brow Artist 700 Омбр Чистий 900 Колор Ріш Нюд 1000

Косметика від L'Oreal відрізняється не тільки доступними цінами, але ще і високою якістю, що підтверджують відгуки про продукцію. Що ж говорять дівчата з приводу таких косметичних продуктів:

  • Лариса, 37 років, Тверь: "Я завжди використовую косметику« Лореаль », і тіні - не виняток. Дуже подобається якість продукції, а від «Колор Ріш Моно» коричневого відтінку я взагалі в захваті. Лягає легко, тримається довго, не скачується - одним словом, хороший макіяж забезпечений! "
  • Вероніка, 31 рік, Краснодар: "Обожнюю макіяж в стилі nude, часто його роблю і собі, і подругам. У цьому плані «Колор ріш Нюд» - мій порятунок. Щоразу макіяж виглядає трохи інакше, виглядає природно, тримається довго. Палітра коштує чимало, зате мені її вистачає майже на півроку. "
  • Аліса, 26 років, Москва: "З недавніх пір використовую тіні для брів від« Лореаль ». Раніше і не здогадувалася про існування подібної продукції, а зараз не можу без неї уявити повсякденний макіяж. Тіні так легко лягають, а макіяж виглядає так, ніби я тільки від стиліста. "

Color Appeal Duo

Відео

Цікаве відео з оглядом на палетки тіней L'Oreal La Palette Nude Beige

Секрет грамотного макіяжу для очей полягає в правильному виборі тіней. Компанія L'Oreal пропонує дуже багатий асортимент продукції, серед якої можна знайти те, що припаде до смаку саме вам.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com