рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тіні для повік: як правильно наносити тіні - готові техніки

  1. Види тіней для повік
  2. Компактні тіні для повік
  3. Тіні-олівець
  4. Кремові тіні для повік
  5. Запечені тіні для повік
  6. Мінеральні тіні для повік
  7. Розсипчасті тіні для повік
  8. Рідкі тіні для повік
  9. Перламутрові або мерехтливі тіні
  10. Матові тіні для повік
  11. Які матові тіні краще вибирати?
  12. Тіні для повік з блискітками
  13. Як правильно наносити тіні: покрокові фото- і відеоуроки
  14. Макіяж смокі айс
  15. Макіяж в техніці «петля»
  16. Макіяж в техніці cutcrease
  17. Чим замінити базу під тіні?
  18. Техніка розтушовування тіней
  19. Які кисті необхідні для макіяжу очей? 5 типів
  20. Базова кисть для тіней
  21. Кисть для розтушовування
  22. куполообразная кисть
  23. Кисть для складки століття
  24. Скошена кисть для тіней
  25. Яким відтінкам очей які тіні підходять?
  26. Тіні для зелених очей
  27. Тіні для карих очей
  28. Тіні для блакитних очей
  29. Тіні для сірих очей
  30. Рейтинг тіней для повік

Одне з найпопулярніших макіяж-засобів, здається, вивчено вздовж і поперек. Але нам є, що додати!

Якими бувають тіні, як їх правильно вибирати і наносити, кому які більше підходять? Читайте нашу б'юті-шпаргалку, щоб піднятися на новий рівень!

Види тіней для повік

Тіні для повік - найважливіший елемент макіяжу. З їх допомогою можна скорегувати форму очей , Зробити їх більше і виразніше. Для цього необхідні правильні техніки нанесення і базові знання про різновиди засобів і їх структурах. З'ясовуємо, чим відрізняються різні тіні для повік.

Компактні тіні для повік

Компактні тіні - найбільш поширений вид тіней. При їх виробництві пігменти змішують з єднальними речовинами і спресовують разом. На сьогоднішній день на б'юті-ринку представлений величезний вибір компактних тіней: різних кольорів, текстур, стійкості. Останнім часом в моду увійшли великі палетки - їх зручно брати з собою в поїздки і експериментувати з макіяжем (про те, як вибрати відповідну палетку, читайте тут ).

Останнім часом в моду увійшли великі палетки - їх зручно брати з собою в поїздки і експериментувати з макіяжем (про те, як вибрати відповідну палетку, читайте   тут   )

Color Riche Ombrée, L'Oréal Paris © Makeup.ru

Тіні-олівець

Тіні-олівець - порятунок для тих, хто тільки почав став освоювати цю категорію засобів макіяжу. наносити їх слід прямо стіком, густо профарбовуючи повіки. Як правило, тіні-олівець менш пігментовані, ніж інші види, тому їх можна розподіляти без побоювань переборщити з інтенсивністю відтінку. Розтушовувати колір зручно прямо пальцем. Особливо тіні-олівець гарні для тих, кому не вдається техніка смоки айс: димчастий ефект можна створити за дві хвилини, провівши стіком по верхньому і нижньому краях вій. І готово!

І готово

Стійкі тіні-олівець Lancôme Ombre Hypnôse Stylo © lancome.ru

Кремові тіні для повік

Кремові тіні особливо цінують шанувальниці природного макіяжу, адже вони максимально зливаються з текстурою шкіри. На жаль, такі м'які засоби, в більшості, не дуже стійкі і мають схильність швидко скочуватися в складках століття. На цей випадок запасіться хорошим праймером - він допоможе зберегти макіяж до вечора.

На цей випадок запасіться хорошим праймером - він допоможе зберегти макіяж до вечора

Maybelline Color Tattoo 24H © Makeup.ru

Звичайно, зустрічаються і ультра-і навіть водостійкі кремові тіні. Під них, зрозуміло, базу наносити не обов'язково. Наносити кремові тіні можна як кистями з штучним ворсом, так і пальцями: як вам зручно. Різні варіанти того, як можна наносити кремові тіні, - в нашому відео.

Запечені тіні для повік

Запечені тіні являють собою суміш мінеральних пігментів, які згодом спеціальним чином запікаються. Так, вологість випаровується, а все мінерали, пігменти і мерехтливі частинки залишаються. На вигляд запечені тіні не надто відрізняються від класичних пудровий. Вся різниця видна при нанесенні. Їх можна накладати сухим і вологим способом. У першому випадку вони злегка блищать, у другому - виходить ефект фольги на століттях.

У першому випадку вони злегка блищать, у другому - виходить ефект фольги на століттях

Urban Decay Eyeshadow Baked © urbandecay.ru

Мінеральні тіні для повік

Мінеральні тіні одержують у такий спосіб: мінерали, такі як оксиди заліза, тальк, оксид цинку і діоксид титану, мікронізіруются або подрібнюються в крихітні частинки. Свою популярність мінеральні тіні отримали в 1970-х в Америці, коли природність була на піку моди.

Вчора попит на мінеральну косметику не спадає. Її відмінність в тому, що вона не містить цілий ряд інгредієнтів: пом'якшуючих масел і воску, ароматизаторів та консервантів, що зустрічаються в звичайних формулах.

Мінеральні тіні завжди випускають тільки в розсипчастою вигляді. Інтенсивність їх може бути різною, залежно від бренду-виробника.

Розсипчасті тіні для повік

Розсипчасті тіні схожі з класичними пресованими, за винятком того, що в них пігменти не змішуються з будь-якими сполучними речовинами. Тому вони мають пухку, порошкоподібну консистенцію. Розсипчасті тіні продаються в мініатюрних баночках. Такі засоби особливо улюблені професійними візажистами. Адже з їх допомогою можна домогтися будь-якої інтенсивності кольору. Наносити їх рекомендується пензлем.

Наносити їх рекомендується пензлем

Розсипчасті сяючі пігменти NYX Professional Makeup Pigments © nyxcosmetic.ru

Рідкі тіні для повік

Рідкі тіні - новачки на beauty-ринку. Ця формула існує не так давно, але вже улюблена багатьма. Зовні вони нагадують блиск для губ: схожа упаковка-тюбик і аплікатор для нанесення. Найчастіше в них додані мікрочастинки з блискітками, створюють гарний ефект мерехтіння на століттях. У питаннях нанесення рідкі тіні - одні з найпростіших: вони не обсипаються, легко розтушовують.

У питаннях нанесення рідкі тіні - одні з найпростіших: вони не обсипаються, легко розтушовують

Giorgio Armani Eye Tint © Makeup.ru

Перламутрові або мерехтливі тіні

Перламутрові тіні багато сьогодні помилково вважають застарілими, згадуючи про моду на них в 1990-е. Однак сучасні формули - зовсім інша історія: вони більше не блищать, як фольга, і вибір в відтінках став значно ширше.

Перламутрові тіні - відмінний варіант для початківців в макіяжі, адже вони елементарно розтушовують і легко поєднуються з будь-якими іншими текстурами.

Мерехтливі тіні відрізняє наявність дрібних блискіток. Сама ж їх основа може бути будь-який - від блискучої до матової. І той, і інший вид тіней в силу свого сяйва доречніше виглядає ввечері при штучному освітленні.

Матові тіні для повік

Серед усіх видів тіней найприродніше (при використанні нюдових відтінків) виглядають саме матові: в їх складі немає блискучих частинок, тому на століттях на вигляд вони нагадують пудру. Але їх і найважче наносити: їх суха формула неохоче піддається розтушовуванні.

Які матові тіні краще вибирати?

  • При виборі матових тіней обов'язково наберіть їх на подушечки пальців і розтушуйте на тильній стороні долоні. Кращими будуть ті, текстура яких найбільше підходить під опис «шовковиста»: такі тіні будуть добре розтушовуватися і виглядати природно.
  • Зайве сухі тіні, що нагадують за консистенцією крейда, краще відкладіть в сторону.
  • Сьогодні кожен б'юті-бренд випускає палетки матових тіней, які включають від чотирьох відтінків і більш. Колірні поєднання для них підбирають професійні візажисти, і це означає, що кожен відтінок можна носити як окремо, так і змішувати між собою.

Макіяж з матовими тінями

Матові тіні неяскравих відтінків землі або пастельні ідеально підходять для денного макіяжу: вони виглядають натурально і непомітно. Створюючи вечірній макіяж, зверніть увагу на темні або насичені кольори: з такими особливо добре виглядає ефект смоки айс. Матовими тінями також дуже зручно робити стрілки: досить змочити кисть водою і матова текстура перетвориться в суперпігментірованную, яка підходить для промальовування ліній. Детальніше, як повторити цей трюк, дивіться в нашому відеоуроці:

Тіні для повік з блискітками

Блискітки - незаперечний тренд останніх декількох сезонів. Для тих, хто не ризикує відразу наносити глиттер на повіки, як це робили подіумні візажисти на показах, є більш безпечний варіант - тіні з блискітками.

Важливий момент: блискітки повинні бути середньої величини - не дуже дрібні, інакше є ризик, що це буде схоже на ефект перламутру, але і не дуже великі.

Блискучі тіні можуть бути актуальні вдень і ввечері. Одна умова: в денному макіяжі блискітки повинні бути єдиним акцентом на обличчі. Беріть приклад з моделей: чисте, ніби нефарбоване особа, і глиттер на століттях - з таким макіяжем вони виглядають свіжо і невичурние.

Беріть приклад з моделей: чисте, ніби нефарбоване особа, і глиттер на століттях - з таким макіяжем вони виглядають свіжо і невичурние

© fotoimedia / imaxtree

Як правильно наносити тіні: покрокові фото- і відеоуроки

У макіяжі не існує єдино вірного способу нанесення тіней: в залежності від форми очей, текстури тіней, приводу, ваших особистих звичок і багатьох інших факторів тіні можна наносити зовсім по-різному. Але є кілька найпопулярніших технік, які використовують найчастіше. Детальніше про них - в наших фотоінструкцію і відеороликах. Для початку - подивіться відео, присвячена найпростішого способу нанесення тіней на повіки.

Макіяж смокі айс

Класичний варіант вечірнього макіяжу - «димчасті» повіки. Поєднуйте різні відтінки тіней, щоб отримати цікаві варіанти макіяжу.

1

Нанесіть базу для тіней на нижню і верхню повіку. Потім плоскою натуральної пензлем невеликого розміру підкресліть одну третину нижньої повіки глибоким бронзовим відтінком, і виведіть лінію далі до солодкі верхньої повіки.

Потім плоскою натуральної пензлем невеликого розміру підкресліть одну третину нижньої повіки глибоким бронзовим відтінком, і виведіть лінію далі до солодкі верхньої повіки

© Makeup.ru

2

Плоскою натуральної пензлем розподіліть цей же колір на всьому рухомому столітті до орбітальної лінії.

Плоскою натуральної пензлем розподіліть цей же колір на всьому рухомому столітті до орбітальної лінії

© Makeup.ru

3

Світло-коричневим матовим відтінком розтушуйте кордон темних тіней і підкресліть орбітальну лінію. Використовуйте пухнасту натуральну кисть, щоб домогтися ефекту «димки».

Використовуйте пухнасту натуральну кисть, щоб домогтися ефекту «димки»

© Makeup.ru

4

Пензлем меншого розміру розтушуйте по нижній межі тіні цього ж відтінку, заповнюючи всю лінію нижньої повіки.

Пензлем меншого розміру розтушуйте по нижній межі тіні цього ж відтінку, заповнюючи всю лінію нижньої повіки

© Makeup.ru

5

Прокрасьте межреснічного простір, слизову зверху і знизу водостійким коричневим олівцем.

Прокрасьте межреснічного простір, слизову зверху і знизу водостійким коричневим олівцем

© Makeup.ru

6

Маленькою кистю поставте «відблиск» у внутрішньому куточку ока відтінком тіней з шіммери, а під бровою використовуйте більш м'який, сатиновий варіант.

Маленькою кистю поставте «відблиск» у внутрішньому куточку ока відтінком тіней з шіммери, а під бровою використовуйте більш м'який, сатиновий варіант

© Makeup.ru

7

Прокрасьте вії темно-коричневою тушшю.

Прокрасьте вії темно-коричневою тушшю

© Makeup.ru

ВІДЕОінструкція, яка також допоможе повторити макіяж в техніці смоки айс.

Макіяж в техніці «петля»

Одна з найстаріших і популярних технік макіяжу досить проста у виконанні:

1

Растушуйте по всій поверхні світлі тіні з легким шіммери.

Растушуйте по всій поверхні світлі тіні з легким шіммери

© Makeup.ru

2

М'яким олівцем для очей чорного або коричневого відтінку фарбуйте лінію уздовж вій і зробіть «петлю» вгору до складки верхньої повіки. Підкресліть лінію під нижніми віями.

Підкресліть лінію під нижніми віями

© Makeup.ru

3

Тим же олівцем заштрихуйте область за «петлею», затемнюючи куточок ока.

Тим же олівцем заштрихуйте область за «петлею», затемнюючи куточок ока

© Makeup.ru

4

Маленькій плоскою кистю «відтягніть» олівець в растушевку, потім темними тінями закріпіть олівець по всій поверхні, залишаючи край «димчастим».

Маленькій плоскою кистю «відтягніть» олівець в растушевку, потім темними тінями закріпіть олівець по всій поверхні, залишаючи край «димчастим»

© Makeup.ru

5

Більш світлим відтінком тіней ще далі оттушуйте куточок.

Більш світлим відтінком тіней ще далі оттушуйте куточок

© Makeup.ru

6

Зафарбуйте вільну частину століття світлими сатиновими тінями, ними ж висвітліть область під бровою.

Зафарбуйте вільну частину століття світлими сатиновими тінями, ними ж висвітліть область під бровою

© Makeup.ru

7

Чорною підводкою фарбуйте ресничний край і виведіть також в «петлю», щоб зробити контраст кольорів ще більш акуратним і насиченим.

Чорною підводкою фарбуйте ресничний край і виведіть також в «петлю», щоб зробити контраст кольорів ще більш акуратним і насиченим

© Makeup.ru

8

Прокрасьте вії тушшю.

Прокрасьте вії тушшю

© Makeup.ru

Макіяж в техніці cutcrease

Макіяж з чітко окресленою складкою століття прийшов до нас з Instagram, але сьогодні часто зустрічається і на подіумі.

Макіяж з чітко окресленою складкою століття прийшов до нас з Instagram, але сьогодні часто зустрічається і на подіумі

© Makeup.ru

1

Пухнастим пензлем з натурального ворсу широко растушуйте світло-бежеві тіні по складці верхньої повіки.

Пухнастим пензлем з натурального ворсу широко растушуйте світло-бежеві тіні по складці верхньої повіки

© Makeup.ru

2

Пензлем меншого розміру темнішими коричневими тінями знову підкресліть орбітальну лінію.

Пензлем меншого розміру темнішими коричневими тінями знову підкресліть орбітальну лінію

© Makeup.ru

3

Третім (найтемнішим) відтінком коричневого позначте складку і зробіть растушевку.

Третім (найтемнішим) відтінком коричневого позначте складку і зробіть растушевку

© Makeup.ru

4

Плоскою штучної кистю зафарбуйте всі рухому повіку консілером, акуратно і рівно окреслюючи лінію складки. У зовнішньому куточку ока направте кисть у напрямку до скроні, розмикаючи растушевку і роблячи погляд більш відкритим.

У зовнішньому куточку ока направте кисть у напрямку до скроні, розмикаючи растушевку і роблячи погляд більш відкритим

© Makeup.ru

5

Закріпіть консилер за допомогою світло-бежевих тіней, потім підсвітите область під бровою і внутрішній куточок ока тінями з шіммери.

Закріпіть консилер за допомогою світло-бежевих тіней, потім підсвітите область під бровою і внутрішній куточок ока тінями з шіммери

© Makeup.ru

Додайте акуратну стрілку з невеликим «хвостиком», фарбуйте вії.

© Makeup.ru

Хочете додати в свій макіяж кольору? Спробуйте повторити образ з яскравими тінями!

Чим замінити базу під тіні?

База під тіні - найважливіший етап макіяжу очей. Вона в рази підсилює відтінок тіней і гарантує їх стійкість, а також працює як грунт, приховуючи зморшки і не даючи тіням забитися в складку століття. Крім того, засіб відмінно матує шкіру повік і не дає тіням скочуватися протягом всього дня або вечора. Якщо під рукою немає спеціальної основи, скористайтеся розсипчастою пудрою: розподіліть її по століттях, а зверху наносите тіні. Так вони протримаються довше.

Так вони протримаються довше

© fotoimedia / imaxtree

Техніка розтушовування тіней

Щоб зробити очі більш виразними, існує базовий принцип розтушовування тіней:

1

В першу чергу, визначте свою складку верхньої повіки. Від верхнього війкового краю до складки зазвичай наноситься найсвітліший відтінок. По лінії складки розподіліть колір на тон-два темніше: він зробить складку більш вираженою, додасть обсяг.

Якщо у вас сильно нависло верхню повіку і складка розташована занадто низько, розтушовуйте середній відтінок тіней на кілька міліметрів вище складки. Так, ви штучно підніміть рухому повіку і зробите очі більше.

2

Тим же середнім тоном злегка затемните зовнішні куточки верхніх повік: розтушовуйте від зовнішнього краю до внутрішнього, доводячи кисть до середини століття. Якщо мова йде про вечірньому макіяжі, додайте в складку і зовнішній куточок очей колір потаємні.

  • Важливий момент: новачки в макіяжі часто дуже сильно натискають на кисть, придавлюючи її до шкіри. Цього робити не варто: все професійні візажисти використовують легкі, ледь що стосуються руху пензлем. Не поспішайте, робіть все поетапно: правильна растушевка вимагає на кілька хвилин більше часу, зате результат вас вразить.

3

Останній етап - тим же середнім відтінком тіней проведіть по нижньому століттю під лінією росту вій.

  • Гарний штрих: світлими тінями з блискітками можна поставити невеликий акцент посередині верхнього рухомого століття і у внутрішній куточок очей - такий відблиск миттєво зробить погляд молодше. Відтінки, які ви використовуєте можуть варіюватися, але принцип розтушовування залишається одним.
  • Останнім часом в моду увійшов монохромний макіяж століття. Він не зможе скорегувати форму і розмір очей, зате виглядає небанально і свіжо. Для такого способу тіні можна наносити навіть пальцями: розподіліть по верхній повіці один відтінок тіней - матовий або сяючий. Краї кольору злегка розтушуйте. При бажанні, виконайте те ж саме з нижньою повікою. Готово!

Щоб закріпити отримані знання, дивіться наш детальний видеоурок по розтушовуванні тіней.

Які кисті необхідні для макіяжу очей? 5 типів

© Makeup.ru

Сьогодні кисті для розтушовування тіней можна знайти в арсеналі практично всіх марок. Для новачків на перших порах буде достатньо двох видів - середньої плоскої кисті і злегка пухнастою для розтушовування. Першою ви зможете розподілити колір, другий, зрозуміло, акуратно згладити тони між собою і пом'якшити краю. Ворс кистей підбирайте відповідно до того, які тіні ви віддаєте перевагу: для кремових потрібні синтетичні волоски, для пудрових - натуральні.

Базова кисть для тіней

Giorgio Armani Maestro Brush, плоска кисть © armanibeauty.com.ru

Кисть з м'якою щетиною і заокругленим кінчиком ідеальна для нанесення і розподілу тіней. Її кінчик повинен бути менше, ніж розмір вашого століття. Переконайтеся, що при роботі з рухомим століттям тіні розподіляються рівно, а кисть не дряпає шкіру.

Кисть для розтушовування

NYX Professional Makeup Pro Brush Blending © nyxcosmetic.ru

Витягнута, закруглена і пухнаста, не дуже щільна і більш «пухка» в порівнянні з базовою пензлем для тіней. Використовуйте її, щоб як слід розтушувати тіні або підводку, створити «серпанок» на повіках або змішати кілька відтінків.

куполообразная кисть

NYX Professional Makeup Pro Brush Crease 17 © nyxcosmetic.ru

Такі кисті дозволяють набрати більше пігменту. Призначені, щоб розтушовувати тіні в зоні під бровою або уздовж лінії росту вій. Такий зручно створювати більш чіткі кордони між двома відтінками, а також розтушовувати кремові і гелеві текстури: консилер під бровою, олівець уздовж вій, кремові тіні.

Кисть для складки століття

Urban Decay Tapered Blending Brush © urbandecay.ru

Маленька щільна кисть з трохи загостреним кінчиком зручна для нанесення і розтушовування тіней в складці століття. Їй легко розтушовувати підводку уздовж століття або ж робити більш яскраві, точні і темні акценти в складці століття.

Скошена кисть для тіней

Giorgio Armani Maestro Brush, скошена кисть © armanibeauty.com.ru

Якщо мова йде про кисті з натурального ворсу, вона стане в нагоді, щоб підкреслювати тінями лінії росту вій і для розтушовування тіней для брів. Якщо перед вами варіант з синтетичного ворсу, за допомогою такої кисті можна домалювати відсутні волоски при макіяжі брів.

Детальніше про те, як використовувати кисті для макіяжу, - в нашому відео.

Універсальні палетки тіней для початківців

Як ми вже говорили, палетки сьогодні користуються величезною популярністю. «Завели» всіх Urban Decay з їх палітрами з 12 відтінків. Після того, як слідом за візажистами, палетки Naked стали скуповувати makeup-любителі, інші марки підхопили ініціативу і теж стали випускати свої версії подібних наборів. Звичайно, в такому різноманітті у будь-якого почнуть розбігатися очі . Тому насамперед визначитеся відразу: який макіяж ви віддаєте перевагу?

Тому насамперед визначитеся відразу: який макіяж ви віддаєте перевагу

© Makeup.ru

  • Якщо ви - прихильниця натуральних і землистий відтінків, і вам здається, що їх не буває багато, то палітра з 8-10 квітів може закрити для вас це питання надовго. У ній будуть всі необхідні відтінки - від світло-молочного до чорного. З таким набором можна відтворити і денний, і вечірній образи. Як правило, виробники включають в ці палетки ще й різні текстури тіней - матову, сатинову і перламутрову. Що і зовсім робить палетки об'єктом must have.
  • Якщо ж з тінями ви «на ви» і тільки збираєтеся осягати таємниці makeup-майстерності, то невеликий палетки з чотирьох кольорів буде достатньо.
  • Є й інша категорія макіяжні фанатів, щодня експериментують з фарбами на обличчі. Якщо це про вас, то напевно вас більше зацікавлять кошти з сезонних колекцій - для них підбирають самі незвичайні колірні поєднання.

Гідні палетки тіней на всі випадки життя - в нашій фотодобірці:

Яким відтінкам очей які тіні підходять?

Один з найактуальніших макіяж-питань має цілком чітку відповідь. Вивчаємо варіанти для різних відтінків очей!

Тіні для зелених очей

© fotoimedia / imaxtree

  • власніцям зелених очей варто звернути увагу на фіолетовий відтінок тіней. Ці два кольори знаходяться на протилежних сторонах колірного круга, тому контрастні фіалкові тіні - кращий спосіб підкреслити смарагдовий відтінок очей.
  • Теплі тони також допоможуть посилити природний зелений тон райдужки. Відмінно будуть виглядати золоті і мідні тіні.
  • Приємний бонус: модний червоний макіяж очей - те, що доктор прописав для власниць зелених очей. Тому сміливо наносите червоні тіні. Не забудьте фарбувати вії тушшю!

Тіні для карих очей

© fotoimedia / imaxtree

  • Так як коричневий не має протилежного або додаткового кольору на колірному колі, жінкам з карими очима пощастило - їм йдуть практично всі відтінки.
  • Якщо ваші очі темно-коричневі, вам підходять сливовий, глибокий зелений або вугільно-сірий кольори, а також бронзовий і золотий відтінки.
  • Власницям від середніх до світло-карих очей можна пробувати тіні будь-яких кольорів. У денному макіяжі добре будуть виглядати фіолетові і зелені відтінки.
  • Якщо ж у вас світло-карі очі, уникайте чорного підведення, використовуйте темно-коричневі або бордово-фіолетові кольори. Спробуйте відтінки шампанського з бронзовим або коричневим лайнером, щоб виділити форму очей. Детальніше про макіяж для карих очей читайте тут .

Тіні для блакитних очей

© fotoimedia / imaxtree

  • Блакитнооким дівчатам підійдуть коричневі, рожеві, теракотові тіні. В цілому, всі натуральні «землисті» відтінки.
  • Вибирайте фіолетові кольори - вони посилять ваш природний колір.
  • Хочете, щоб ваші блакитні очі дійсно виділялися? Купуйте тіні з теплими жовто-помаранчевими відтінками, що нагадують колір шампанського. Золото, бронза, персик, рожеве золото і мигдально-кавові відтінки.
  • Якщо ви володарка світлої шкіри і блакитних очей, спробуйте змішати на століттях відтінки молочного шоколаду, рудий, ліловий або пудровий. Вони підсилюють блакитний колір райдужки і не роблять обличчя бліде.

Тіні для сірих очей

© fotoimedia / imaxtree

  • Відтінок сірих очей вважається досить рідкісним. Він являє собою мікс з декількох квітів: сірого, блакитного, зеленого і краплі жовтого по контуру зіниць.
  • Зробити сірі очі більш синіми можна за допомогою тіней для повік з помаранчевим подтоном: нейтральним коричневим, мідним, персиковим, лососевим, динним або навіть яскраво-оранжевим.
  • «Витягнути» зелений колір допоможуть червоно-коричневі, рожеві, винні, бордові, сливові або фіолетові тони.
  • Сріблясті і сірі кольори можуть легко висвітлити сірі очі.

Рейтинг тіней для повік

9 тіней для повік на всі випадки життя - в нашій добірці.

  • Тіні для повік Eyes to Kill, 4 Pulp Fiction, Giorgio Armani

    Текстура цих тіней - між кремовою і пудровий, а під кришкою - відразу два кольори: основний, який наносять на рухому повіку, і додатковий. Він стане в нагоді для того, щоб виділити внутрішні куточки очей. Тіні відмінно розподіляються навіть пальцями, а покриття може варіюватися від напівпрозорого до щільного і насиченого. Щоб блискітки при нанесенні тіней не обсипалися під очі, притримуйте під очима серветку або використовуйте базу.

    Щоб блискітки при нанесенні тіней не обсипалися під очі, притримуйте під очима серветку або використовуйте базу

    © Makeup.ru

  • Палітра тіней La Palette Nude, L'Oréal Paris

    Палітра тіней включає відразу десять відтінків для створення нюдового макіяжу. З такою колекцією легко створити будь-який вечірній або денний спосіб - від завжди актуального ефекту смоки айз до натурального пісочного макіяжу очей. Пігмент не обсипається, а насиченість можна регулювати самостійно при нанесенні.

    Пігмент не обсипається, а насиченість можна регулювати самостійно при нанесенні

    © Makeup.ru

  • Тіні для повік EyeStudio Color Tattoo 24HR, 20, Maybelline

    Кремові моно-тіні Color Tattoo - бестселер марки Maybelline вже котрий рік. Вони полюбилися масам не тільки за вражаючу стійкість (не дарма в назві є слово «татуювання»), а й за легкість в нанесенні і значну палітру з 13 індивідуальних відтінків. Ведучий візажист марки в Росії Юрій Столяров рекомендує використовувати Color Tattoo і замість бази.

    Ведучий візажист марки в Росії Юрій Столяров рекомендує використовувати Color Tattoo і замість бази

    © Makeup.ru

  • Тіні для повік з металевим блиском Prismatic, Rose Dust і Dark Swan, NYX Professional Makeup

    Нові відтінки цих тіней добре поєднуються один з одним. На верхню повіку нанесіть персиковий відтінок, а нижня підведіть за допомогою лілового (для створення стрілок краще використовувати кисть). Тіні не обсипаються, не скачуються, до середини дні не забиваються в складки і надають шкірі не тільки колір, але і сяйво. Розтушовувати їх сильно досить складно, тому намагайтеся відразу наносити акуратно.

    Розтушовувати їх сильно досить складно, тому намагайтеся відразу наносити акуратно

    © Makeup.ru

  • Тіні для повік Wanted Eyes Palette, 01 Mystery Brown, Helena Rubinstein

    Ця чотириколірна палетка для повік ідеально підійде для макіяжу на кожен день. Відтінки, в основному, нейтральні, текстури - і матові, і з блиском. Наносите найсвітліший відтінок в якості бази під тіні, мерехтливим виділяйте область під бровою і в куточках очей, а самим темним підводите верхній ресничний контур. Все, що потрібно для створення денного макіяжу очей, в одній палітрі!

    Все, що потрібно для створення денного макіяжу очей, в одній палітрі

    © Makeup.ru

  • Палітра тіней Hypnôse Doll Eyes Palette, DO2 Reflet d'Amethyste, Lancôme

    П'ятикольорова палетка тіней від Lancôme - один з бестселерів марки. У комплекті з тінями - два фірмових аплікатора: з їх допомогою можна контролювати ступінь розтушовування і інтенсивність кольору, тому макіяж може вийти і денним природним, і яскравим вечірнім. Наносите тіні сухим способом, щоб створити легку «серпанок» на очах, або вологим. В останньому випадку вони придбають кремову текстуру, колір стане більш насиченим і, що не менш важливо, стійким.

    В останньому випадку вони придбають кремову текстуру, колір стане більш насиченим і, що не менш важливо, стійким

    © Makeup.ru

  • Рідкі тіні Moondust, Spacetime, Urban Decay

    У складі тіней - 3D-мікрочастинки, які відповідають за ефект сяйва. Можете малювати цими тінями стрілки, як на фото нижче, або просто розтушовувати пігмент по віку для створення димчастого ефекту: пальцями або пензлем. Тіні легко наносяться, але швидко «застигають», тому діяти необхідно дуже швидке.

    Тіні легко наносяться, але швидко «застигають», тому діяти необхідно дуже швидке

    © Makeup.ru

  • Рідкі тіні для повік Eye Tint, 24 Nude Smoke, Giorgio Armani

    Рідкі тіні Eye Tint, Giorgio Armani особливо люблять makeup-новачки. Завдяки відмінній формулою з невеликим шіммери і спеціальному апплікатору їх нанесення займає від сили одну хвилину. При цьому виглядають такі тіні так, як ніби ви побували на майстер-класі у профі. На даний момент в палітрі 16 відтінків, але кожен сезон вона поповнюється.

    На даний момент в палітрі 16 відтінків, але кожен сезон вона поповнюється

    © Makeup.ru

  • Двосторонні крем-тіні для повік Duo Smoker, 2 Smoky Green, YSL Beauté

    Тіні-олівець Eye Duo Smoker були спеціально створені для макіяжу смокі айз. З одного боку стіки - матові тіні-олівець, з іншого - блискучі, якими можна додати сяйва і обсяг очам. Бонус в тому, що ці тіні практично не вимагають додаткових інструментів для розтушовування: досить подушечки пальця. Компактний стик також зручно брати з собою в подорожі.

    Компактний стик також зручно брати з собою в подорожі

    © Makeup.ru

Якими бувають тіні, як їх правильно вибирати і наносити, кому які більше підходять?
Які матові тіні краще вибирати?
Чим замінити базу під тіні?
Які кисті необхідні для макіяжу очей?
Тому насамперед визначитеся відразу: який макіяж ви віддаєте перевагу?
Хочете, щоб ваші блакитні очі дійсно виділялися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com