рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Татуаж брів ефект олівця

" Назад
20.01.2015 4:39

Якщо в ранковому поспіху, вії і губи ще вдається нафарбувати швидко і досить-таки якісно, ​​то для правильної промальовування брів потрібні час і акуратність. Завдяки перманентного макіяжу можна заволодіти ідеальною формою брів на найближчі 2-3 роки. Зробивши татуаж брів з ефектом олівця, волоскові або тіньовий варіант, ви позбудетеся від необхідності витрачати час на вищипування, фарбування і макіяж. Вибравши татуаж, ви станете володаркою красивих, чітких і абсолютно природних бровок.
Якщо в ранковому поспіху, вії і губи ще вдається нафарбувати швидко і досить-таки якісно, ​​то для правильної промальовування брів потрібні час і акуратність
Практикується ряд технік перманентного макіяжу, що дозволяють вирівняти несиметричні брови, зробити їх густими, поміняти або вдосконалити форму. Завдяки спеціальним технікам вдається максимально зберегти їх природність. Татуаж може бути виконаний тонкими штрихами, що імітують волоски - такі бровки виглядають вельми натурально, не даючи приводу запідозрити застосування перманентного макіяжу. Ще один варіант - татуаж брів з ефектом олівця, який дозволяє надати їм візуальну густоту.
Відзначимо, що в татуаже брів немає абсолютно нічого шкідливого чи небезпечного. Він не вимагає догляду, хіба що знадобиться іноді видаляти відростають волоски, що виступають за зону татуажу. Сьогодні в салонах виконують татуаж брів з ефектом олівця і варіант «волосок до волоска». Обидва способи, кожен з яких створює свій ефект, абсолютно безпечні і користуються популярністю.

Для світлих бровок, найкращий варіант - татуаж брів з ефектом олівця. Дана техніка передбачає нанесення лінії, що виробляє ефект брів, ретельно підведених тінями або олівцем. Даний спосіб татуажу забезпечує максимальну натуральність і природність. Варіант «волосок до волоска» полягає в малюванні не суцільний лінії, як в попередньому варіанті, а одиничних волосків, що імітують справжні. Така техніка підходить жінкам з темними бровами, інакше намальовані тонкі лінії будуть помітні для оточуючих. У салоні Оскарс вам якісно, ​​акуратно і зі знанням справи зроблять татуаж брів, очей, губ.

Стрілки з висновком татуаж << | >> Татуаж губ з розтушовуванням



Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com