рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що краще: татуаж або мікроблейдінг брів

  1. В чому різниця
  2. переваги мікроблейдінга
  3. Переваги класичного татуажу
  4. Недоліки ручної техніки
  5. Слабкі сторони апаратного перманенту
  6. принципові відмінності
  7. Що вибрати
  8. Мікроблейдінг поверх татуажу і навпаки
  9. Відгуки
  10. Валерія, 31 рік, Воронеж
  11. Олександра, 35 років, Владивосток

Складно вибрати з різних видів перманентного макіяжу саме той, який підходить вам більше за інших

Складно вибрати з різних видів перманентного макіяжу саме той, який підходить вам більше за інших. Кожен сам визначає, що для нього більше підходить - мікроблейдінг або татуаж, але щоб це зробити, потрібно знати принципові відмінності цих процедур.

Зміст статті

В чому різниця

І класичний татуаж, і його нова варіація - мікроблейдінг переслідують одну мету - створити стійкий макіяж на бровах, який протримається кілька років. Під час обох процедур під шкіру вводиться пігмент обраного відтінку, але відбувається це по-різному.

Звичайний перманентний макіяж виконується спеціальним апаратом з голкою-розпилювачем. Майстер використовує насадки різної товщини, які роблять близько 1000 проколів в хвилину. Процедура схожа на сеанс татуювання, тільки пігмент вводиться в середні шари шкіри, а не в глибокі, тому залишається там не назавжди, а на кілька років.

Мікроблейдінг виконується вручну приладом, схожим на пір'яну ручку, тільки закінчується він тонким лезом у вигляді лопатки. Косметолог робить мікронадрези по заздалегідь намічених лініях, змочуючи насадку в фарбі. Пігменти, що використовуються під час цих двох процедур, не відрізняються.

Різниця полягає лише в результаті. У техніці класичного перманенту можна зробити повністю зафарбований малюнок або так зване напилення, при якому на шкірі помітно безліч дрібних точок, як ніби брови нафарбовані тінями. Після мікроблейдінга залишаються тонкі рівні лінії, тому він частіше застосовується для оформлення природного вигляду волосків.

переваги мікроблейдінга

Цю методику також називають мікропігментірованіе або 6D-реконструкцією брів. Після загоєння шкіри вони виглядають натуральними, густими і доглянутими. Здається, що ви просто добре доглядаєте за бровами, але татуаж ніколи не робили.

Наносити малюнок ручним інструментом зручніше - майстер орудує їм, як звичайним олівцем, тому лінії виходять природними. Не потрібно обробляти одне і те ж місце кілька разів, оскільки лезо розрізає шкіру, як скальпель, і пігмент рівномірно розподіляється по всій довжині штриха.

Мікроблейдінг вважається менш травматичною технікою, оскільки кожен надріз робиться тільки один раз. Візажист регулює ступінь натиску, щоб пігмент проникав на глибину 0,5-0,8 мм. Іноді кажуть, що процедура проходить без крові і болю, але вони все ж супроводжують процес, оскільки шкіра травмується.

Є дві варіації ручного перманенту - європейська і східна. У першому випадку майстер робить штрихи, спрямовані в одну сторону, що добре виглядає при тонкій формі брів. Східна техніка складніше, візажист оформляє природний вигляд, тобто, при нанесенні штрихів враховує особливості росту волосся клієнта.

Східна техніка складніше, візажист оформляє природний вигляд, тобто, при нанесенні штрихів враховує особливості росту волосся клієнта

Окремий вид перманентного макіяжу - мікрошейдінг, він походить від мікроблейдінга. Різниця в тому, що в якості насадки ручного інструменту виступає голка, а не лезо. Майстер робить точкові проколи, щоб створити ефект розмивання тіней. Результат виходить природним, і шкіра заживає швидше в порівнянні з класичним пудровим татуажем.

Переваги класичного татуажу

У звичайного перманентного макіяжу більше можливостей. Під час сеансу майстер використовує різні насадки - одні роблять тонкий чіткий контур, інші розтушовують лінії, треті швидко заповнюють пігментом велику ділянку шкіри. У класичній техніці можна створити брови будь-якої форми.

Плюс ще й в тому, що косметологи освоїли татуаж вже давно, а мікроблейдінг став популярний лише кілька років тому. Легше робити саме класичний перманент, оскільки інструмент автоматично робить проколи, майстру потрібно лише спрямовувати його.

Перевага методики в розмаїтті технік виконання. Візажист може створити ефект м'якого олівця, фарби, тіней або пудри, застосовуючи різні голки. Добре виглядає природний макіяж з розтушовуванням, а зробити його лезом вийде, оскільки штрихи виходять точними.

Голка машинки робить проколи на глибину до 1 мм, тобто пігмент потрапляє в більш глибокі шари шкіри. Через це класичний перманент тримається довше, ніж мікроблейдінг, на 1-2 роки.

Недоліки ручної техніки

Мікроблейдінг зародився в Древньому Китаї і довгий час застосовувався тільки східними жінками. Потім європейські візажисти вирішили адаптувати методику для всіх інших, змінивши деякі нюанси.

коментар експерта

Взагалі, волосковая техніка в мануальному татуаже досить ризикована. Адже як вона відбувається? Шкіру розрізають, розсікають, виходить ранка. Машинкою робиться перфорація - маленькі цяточки. Не сперечаюся, можна зіпсувати шкіру і машинкою, але це важче

Але все ж ця техніка не завжди підходить для дівчат європеоїдної раси. У східних жінок шкіра товщі і більш еластично, в ній міститься більше меланіну, вона швидше пігментіруется. На такий «основі» результат мікроблейдінга виглядає природніше, процедура викликає менше побічних ефектів.

коментар експерта

Мікроблейдінг, це, по суті, шрамування. Це добре в Азії, де шкіра товста. Ми слов'яни, холодні, тонкі, нам такий спосіб не підходить.

У європейських дівчат через мікро-надрізів шкіра може стягтися після декількох невдалих спроб загоєння, штрихи, зроблені під час 6D-реконструкції, вийдуть ламаними. Замість акуратно оформлених волосків на бровах можуть з'явитися рубці, з якими доведеться жити все життя.

Мінус техніки в тому, що вона стала популярною недавно, і поки ще мало досить досвідчених косметологів, які здатні зробити хороший мікроблейдінг.

Помилки, зроблені початківцями майстрами, складно виправити. Процедура відрізняється і за ціною - багато хто відмовляється від неї, тому що це дорого, у порівнянні з класичним татуажем.

Слабкі сторони апаратного перманенту

Про недоліки апаратного нанесення пігменту написано багато відгуків. Головний мінус - це ризик потрапити до недбалого майстру, який зробить брови асиметричною або неприродною форми. Наслідки такої процедури виправляються довгими місяцями корекцій або не менше тривалим лазерним видаленням. Хтось після невдалої процедури боїться довірити свою зовнішність ще одному косметолога, тому приховує результат під шаром косметики.

Голка машинки для перманенту рухається дуже швидко, через це шкіра нагрівається, можуть руйнуватися волосяні фолікули. Якщо татуаж робиться неодноразово, то природне зростання брів порушується, вони стають рідкісними і ламкими. Доведеться або і далі користуватися послугами косметологів, або кожен день приділяти час тривалого нанесення макіяжу.

Після кількох процедур можуть залишитися сліди від голки. Шкіра втрачає свою еластичність, стає грубою, на ній з'являються помітні борозни, що відрізняються по відтінку.

Результат процедури тримається довго. З одного боку, це добре, адже не доведеться знову витрачати час і кошти, терпіти біль і доглядати за шкірою. З іншого, мода постійно змінюється, і через кілька років обрана форма брів може впасти в рейтингу популярності. Щоб змінити стиль, доведеться чекати, поки малюнок зійде.

принципові відмінності

Щоб вирішити, що вибрати - мікроблейдінг або класичний перманентний макіяж, потрібно зіставити конкретні факти, що стосуються цих методик. Є кілька критеріїв, за якими порівнюються техніки:

Татуаж Мікроблейдінг Підготовка до процедури За 2 тижні до сеансу потрібно захищати шкіру від засмаги. У літню пору року перед виходом на вулицю потрібно наносити сонцезахисний крем або одягати головний убір з широкими полями. Не можна користуватися декоративною косметикою, скрабами, гоммаж, пілінгами 2-3 дня до процедури. Напередодні не можна вживати напої, що містять алкоголь або кофеїн. За тиждень припиняється прийом антибіотиків і препаратів, що впливають на згортання крові. Перед сеансом не можна палити. Підготовка така ж, як і перед класичним татуажем. Етапи проведення Процедура проходить за наступним сценарієм:

1. Шкіра брів обробляється знежирюючим і дезинфікуючим засобами.

2. Зайві волоски висмикуються.

3. Майстер наносить олівцем ескіз обраної клієнтом форми.

4. Застосовується місцева анестезія - крем, спрей або розчин.

5. Ескіз заповнюється пігментом в класичній, волоскової або тіньової техніці.

6. Ескіз змивається, виправляються помилки.

7. Наноситься загоює крем.

Схема проведення мікроблейдінга така ж, різниця тільки в тому, що на етапі нанесення ескізу майстер тільки намічає форму брів, чи не прорисовуючи кожен штрих. Пігмент наноситься окремими лініями або точками. Відчуття Робити татуаж боляче, але відчуття можуть відрізнятися, це залежить від больового порогу. Одні дівчата відчувають легке поколювання, інші - явну біль, через яку мимоволі течуть сльози. Салони краси заявляють, що процедура мікроблейдінга краще, оскільки вона проходить менш болісно. Але це теж залежить від особистого больового порогу. Під час татуажу шкіра просто проколюється, але ручної перманент передбачає повноцінні надрізи. Догляд за шкірою Після сеансу потрібно обробляти шкіру антисептиком і загоює засобом. Не можна засмагати, відвідувати сауну, басейн, лазню або пляж. Протягом 3 днів не можна мочити брови, а поки шкіра не заживе, забороняється користуватися декоративною косметикою. Догляд за шкірою проходить за тим же планом, що і після татуажу, але майстер може додатково порадити засіб для профілактики рубців. Корекція Повторна процедура проводиться через місяць після першої. На ній виправляються похибки, що утворилися після загоєння шкіри. Подальші корекції потрібні через 1,5-2 роки в міру освітлення пігменту. Перша корекція проводиться через місяць після основного сеансу. Подальші процедури потрібні через 8-12 місяців. Стійкість результату Татуаж тримається 2-3 роки, іноді 5 років. Результат зберігається на 1-2 роки. Протипоказання Перманентний макіяж не можна робити в таких випадках:

· Гемофілія;

· цукровий діабет;

· Епілепсія;

· СНІД;

· Гепатит;

· інфекційні захворювання;

· Вагітність;

· Лактація;

· Період менструацій;

· Вік менше 18 років;

· Свіжий загар;

· онкологічне захворювання.

До списку протипоказань для татуажу додається схильність до утворення келоїдних рубців. Ціна Від 3 до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, корекція дешевше в 2-3 рази. Процедура дорожча, ціна складає від 6 до 15 тисяч рублів, корекція дешевше в 2-3 рази.

Що вибрати

Якщо стоїть вибір між класичним татуажем і мікроблейдінгом, потрібно вирішити, якого результату ви хочете добитися:

  1. Для створення природного макіяжу підійде волосковая техніка або мікроблейдінг. Брови будуть виглядати натурально.
  2. Ефект тіней робиться в пудровий техніці татуажу або за методом мікрошейдінга. Другий варіант дає більш природний результат, ніж нанонапиленіе.
  3. Щоб надати бровам чітку форму і створити імітацію м'якого олівця, застосовується класична техніка перманенту.
  4. Щоб забути про макіяж надовго, застосовується будь-яка техніка апаратного татуажу.
  5. Якщо потрібно тільки додати бровам густоти, але не змінювати форму, добре покаже себе мікроблейдінг.

Є альтернатива для обох технік перманентного макіяжу - біотатуаж. Це професійне нанесення пігменту на основі хни на шкіру без її пошкодження. Якщо перспектива терпіти біль, а потім ще місяць доглядати за перманентом вас не радує, ця методика стане хорошою альтернативою.

Мікроблейдінг поверх татуажу і навпаки

Щоб перекрити результат апаратного перманенту ручним, потрібно, щоб шкіра повністю відновилася. Бажано, щоб старий малюнок повністю зійшов самостійно, але якщо він не влаштовує, його можна звести лазером.

Якщо потрібно зробити мікроблейдінг прямо поверх татуажу, то результат може бути непередбачуваним. Малюнок вдало перекриє, якщо будуть дотримані наступні умови:

  • перший малюнок не виходить за природну лінію росту волосся;
  • пігмент вицвів хоча б частково;
  • пігмент не набув неприродного відтінку;
  • у форми брів не повинно бути сильною асиметрії.

Класичним перманентом рідко перекривають мікроблейдінг. Якщо результат виявився невдалим, зазвичай його виправляють в цій же техніці. Але перекрити мікроблейдінг татуажем набагато простіше, особливо якщо застосувати класичне нанесення, що імітує олівець.

Відгуки

Марія, 26 років, Єкатеринбург

"Уже кілька разів робила татуаж, зверталася до одного майстра. Спочатку робляться окремі штрихи, потім косметолог починає їх розтушовувати. Техніка називається шотірованіем. Потім вирішила зробити мікроблейдінг, але мені здається, що результат татуажу краще, виглядає професійніше.

Валерія, 31 рік, Воронеж

"Довго вибирала між ручним і апаратним татуажем, зупинилася на першому. Даремно я це зробила. Після заживання брови стали асиметричними, лінії десь розмилися, десь переломилися. Так і користуюся кожен день тінями, щоб приховати помилки ".

Олександра, 35 років, Владивосток

Робила мікрошейдінг по акції, вийшло 8000 рублів. Результатом задоволена, брови здаються гущі, майстер добре пропрацювала форму. Тільки гоїлися довго - майже місяць, але з відходом проблем не виникло.

Адже як вона відбувається?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com