рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Скільки тримається фарба на бровах?

  1. Як вибрати фарбу Отже, давайте почнемо розглядати проблему з моменту її виникнення, так як саме тут...
  2. час фарбування

Як вибрати фарбу

Отже, давайте почнемо розглядати проблему з моменту її виникнення, так як саме тут ми починаємо допускати перші помилки. Головні критерії якості - красивий колір, відсутність алергічної реакції після її нанесення. Ми часто забуваємо про другому пункті цих вимог під час придбання барвника, більше звертаючи увагу на його ціну і тільки потім на його відтінок. Але і тут не так все просто - колір фарби повинен бути трохи світліше відтінку волосся, інакше брови будуть занадто виразними, а це може зіпсувати весь ефект від макіяжу. Враховують особливості шкіри: якщо епідерміс занадто блідий, продукцію купують з м'якими тонами.

Багато візажисти рекомендують нам робити свій вибір, слідуючи таким рекомендаціям:

  1. Якщо локони наших волосся каштанове або русяве, то колір брів повинен бути світліше не менше, ніж на два тони.
  2. Блондинкам або власницям рудих пасом, навпаки, знадобиться продукція темніше волосся на 1-2 тони.
  3. Якщо вибрати колір складно, використовують інші засоби. Наприклад, освітлюють брови пудрою, тональним кремом або підфарбовують їх косметичним олівцем, визначаючи потрібний відтінок.
  4. У деяких випадках кольору брів і волосся можуть повністю збігатися, тоді вибір слід робити, приймаючи до уваги особливості нашої зовнішності.

При цьому не можна забувати про віях, їх колір повинен бути трохи темніше брів. Наприклад, якщо у нас темно-русяве волосся, то їх відтінок повинен бути наближеним до чорних тонів, інакше вони будуть невиразно виглядати.

Проверкуна алергічну реакцію проводять перед покупкою. Часто продавці не хочуть цього робити або просто замовчують про важливість процедури, але помилка може мати наслідки.

Особливо можуть постраждати ті, у кого занадто чутлива шкіра. На ній може з'явитися почервоніння, що викликає свербіж, усунути яке буде складно без допомоги лікаря. Перед покупкою, давайте пройдемо невеликий тест:

  • фарба наноситься на шкіру в районі ліктьового згину за допомогою ватного тампона або пензлика;
  • після закінчення 15-20 хвилин вона змивається проточною водою;
  • якщо в цьому місці шкіра залишилася чистою, то ця фарба нам підходить.

Головне - вивчити продукт, пам'ятати, що здоров'я важливіше за гроші.

нанесення складу

Шкіру в районі брів необхідно очистити від залишків тонального крему або пудри за допомогою м'якої серветки і. Це робиться, щоб фарба лягала рівним шаром і повністю покривала всі проблемні ділянки. Наступним нашим кроком буде приготування фарбувальної суміші. Іноді вона продається у вигляді порошкової маси, яка розлучається в теплій воді в пропорціях, зазначених на упаковці.

Ретельно перемішуючи її, доводять продукт до однорідного стану. Наносити суміш найкраще спеціальною щіточкою, її можна придбати в косметичному магазині. Якщо ж у нас не виявилося під рукою цього механізму, то можна скористатися звичайною щіткою для нанесення туші, вона теж добре впорається з поставленим завданням і добре зафарбувати брови.

Є інший вид барвника - пастоподібний. Сьогодні він користується набагато більшою популярністю, ніж попередній аналог, оскільки продається в готовому вигляді і не вимагає додаткових приготувань. Наноситься така фарба досить просто - на пензлик видавлюється густа маса і акуратно наноситься на поверхню брів поздовжніми рухами. Після того як всі дії нами зроблені, її потрібно залишити на деякий час для висихання.

час фарбування

Скільки часу потрібно тримати фарбу, щоб досягти результату? Виробники вказують на упаковках максимально допустимий час, що дорівнює 20-25 хвилинам. Саме після закінчення даного періоду фарбувальний сегмент знаходить яскравий колір.

Якщо ж нам потрібно більш м'який відтінок, не дуже чітко підкреслює дуги брів, то фарбу слід змити трохи раніше.

Розрахунок проводиться виходячи з максимальних показників. Простим прикладом може служити використання чорної фарби, наносячи яку на 5-7 хвилин ми отримаємо м'який, сіруватий відтінок.

Після того як фарба змита, можна приступати до завершального етапу догляду за бровами - обведення контурів, нанесення поживних масел і усунення зайвих волосків. Тепер ми точно будемо знати всі тонкощі даного виду косметичної процедури.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com