рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Мікроблейдінг (Microblading)

  1. Особливості процедури:
  2. Чому майстри Центру стали працювати в техніці Microblading?
  3. Як же вибрати гідного майстра, за якими критеріями?

Центр перманентний макіяж представляє Вам ручну технологію реконструкції та відтворення брів - Microblading (Мікроблейдінг)

Мікроблейдінгом називають ще: ручний метод, мануальний метод, HD брови, біотатуаж, реконструкція брів, 6D і так далі. Назв насправді, дуже багато, але принцип один.

Мікроблейдінг - це повна імітація волосків одночасно з художнім моделюванням форми брів.

Процедура призначена для тих, хто бажає поліпшити зовнішній вигляд своїх брів і проводиться тонкими одноразовими голками. Художньо намальовані волоски на шкірі створюють обсяг і форму брів, роблячи їх максимально виразними і природними.

Супер тонкі волоски дуже органічно поєднуються і переплітаються зі своїми волосками, створюючи природний, бездоганний результат.

вартість:

Первинна процедура: 12 000 руб. у майстрів Центру, 20 000 руб. у Ірини Захарової.

Обов'язкова корекція через місяць 3000 руб.

Особливості процедури:

• Процедура вимагає обов'язкової корекції (додаткової процедури).

• Тонкі волоски добре малюються і залишаються після загоєння тільки на тонкій сухої шкіри. Для жирної пористої шкіри ця процедура не підходить.

• Технікою - Microblading не можна перекрити старий татуаж (перманентний макіяж), і тим більше виправити неякісну, раніше зроблену роботу.

• Малюнок укладання волосків у кожного майстра різний, ми не малюємо за шаблоном, як вчать у багатьох школах. Після такого навчання волоски, в кращому випадку, схожі на геометричну фігуру, в гіршому брову схожа на «паркан».

• Тип малюнка укладання волосків підбирається індивідуально, виходячи з особливостей шкіри клієнта і зростання власних волосків.

• Результати процедури виглядають абсолютно природно.

Майстри Центру - професіонали своєї справи, на рахунку яких більше 42 000 зроблених процедур. І це говорить багато про що.

· Наші майстри постійно підвищують свою кваліфікацію, проходять регулярні майстер класи у Ірини Захарової.

· В роботі використовується тільки найкраще обладнання і сертифіковані гіпоалергенні матеріали класу «преміум».

· Майстри завжди індивідуально підходять до кожного клієнта і якісно виконують свою роботу.

Всі процедури проходять строго за графіком, за попереднім записом і тому немає черги і довгого очікування в холі. Свою процедуру Ви отримаєте в чітко зазначений час, без стомлюючого очікування.

Чому майстри Центру стали працювати в техніці Microblading?

Скажу Вам чесно, це був вимушений захід. Майстри нашого Центру і без цієї процедури робили високоякісні красиві натуральні брови, які складно відрізнити від своїх власних. Але ...

· Зараз технікою ручного татуажу, мікроблейдінга, стали займатися все кому не лінь: і майстри манікюру, і перукарі, бухгалтери, вчителі, просто домогосподарки, і взагалі сторонні люди, що не відносяться до індустрії краси та медицині. Всі вони дуже далекі від знань візажістікі і медичних аспектів процедури.

· Чомусь всюди вважається, що особливого уміння для того щоб навчитися перманентного макіяжу, татуажу, мікроблейдінгу, для цього не потрібно. Масштаби таких «навчань» просто лякають.

· Більшість процедур проводиться в антисанітарних умовах, прямо на стільці або в перукарському кріслі. У кращому випадку це загрожує шрамами і зіпсованим особою, в гіршому: зараженням Гепатит, ВІЛ та іншими захворюваннями.

· Дуже часто в Центр стали звертатися жінки з проханням виправити чудеса ручного татуажу і Microblading.

Як же вибрати гідного майстра, за якими критеріями?

1. Наявність величезної кількості сертифікатів не говорить про кваліфікацію майстра. Зараз досить відвідати одну конференцію, на якій майстру видадуть 5-10 дипломів. А майстер всього лише прослухав на доповіді або презентації. У кращому випадку його посадять відпрацьовувати навички на гумовому килимку. І все, він вже «спеціаліст» міжнародного рівня. Було б смішно, якби не було так сумно. Бачачи спотворені обличчя жінок, які постраждали від недбайливих майстрів, дуже часто хочеться плакати.

Ніякі сертифікати не дадуть досвіду роботи, напрацьованого роками наполегливої ​​праці!

2. Стаж роботи майстра. Чим довше людина працює, тим більше у нього досвіду. Не варто йти на красиві картинки і на оброблені в графічних редакторах фотографії робіт майстрів «на всі руки», тим більше до «надомників». Дуже часто бачу як в терміновому порядку групи по «манікюру-педикюру та нарощування волосся» і подібні переробляються в "Татуаж", "Перманентний макіяж", "Мікроблейдінг", "Брови 6Д", редагуються відгуки та інші теми в цих групах. Створюються красиві сайти з краденими роботами і контентом. У 90% випадків йде нахабний обман. Будь ласка, будьте пильні!

3. Вартість послуги. Питання дуже спірне. Якщо процедура коштує копійки - то й робота виходить відповідна. Висока вартість - теж не показник. Часто амбіції «новоспеченого» майстра настільки зашкалюють, що після 2-3 робіт проведених в навчальному центрі, возомнив себе світовою зіркою перманентного макіяжу або мікроблейдінга, він оцінює свою роботу нарівні з досвідченими, іменитими майстрами, які пропрацювали в цій сфері більше 10 років.

5. Фотографії робіт майстра. Вони повинні бути у відкритому доступі і без фотошопу. Багато виставляють крадені роботи, красиві картинки з інтернету, фотографії робіт, які дає навчальний центр. У портфоліо майстра обов'язково повинні бути загоєні роботи! «Свіжа робота» завжди виглядає красиво, особливо коли грамотно оброблена фотошопом. Тільки після загоєння жінок чекають неприємні сюрпризи. Будьте уважні! Поставтеся серйозно і подумайте про можливі наслідки.

Удачі Вам всім! Бажаю кожному знайти свого майстра!

Центр перманентного макіяжу Ірини Захарової м.Санкт-Петербург, свідоцтва про Державну реєстрацію 312784702000810 vk.com/irinazakharova_permanent_spb Permanent Make - Up Center www. irinazakharova. ru


Як же вибрати гідного майстра, за якими критеріями?
Чому майстри Центру стали працювати в техніці Microblading?
Як же вибрати гідного майстра, за якими критеріями?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com